Cok sevindim memorial acibadem amerikan bu islerde cok daha iyiymis ben yolu uzak diye istemedim esimin isinden dolayi ozaman yasim 34 du denedigim zamanlar ve en iyisi orasi geldi bana yakin olarak ,hamile kaldim yinede emek ziyanligi olmadi nasip olmadi 7 haftada gelisimim durdu ve trioitlerim 35 oldu degeri muberra hocanimda hatasi acikcasi benim hasimota hastasi ooldugumu biliyordum dengeleyip oyle basladik ona 7 8 ay surdu benimde aplus hastahanelere de cok hasta geliyor cok vaka oldugu icin ,ugrasmislar seninnicin cok sevindim ilgileler bende ilk muayaneye gittim arastirma icin 2.5 saat 3 doktor muayane etti sasirdim ,Allah ima sukurler olsun en gittigim.medicanada doktorum vardi tup bebek icin testleri yaptiriyordum hic bekleme yumurtan yok gibi bisey hemen tup bebek dedi hamile kalma sansin cok az dedi ,dedikten 2 ay sonra hamile kaldim dogal yolla 7 yil sonunda sukurler olsun Allah im yine umutlarimizi artirdi ,tedavin nekadar tuttu senin memorial ucuz degil ben para ayiriyordum zorlanmayayim dedim 200bin tl gozden cikarmistim