2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Çok iyi yapmışsın canım 👍 sonucun çıktı mı peki? Benim yaşadığım şehirde il sağlığın sonuç sayfasında tc ile bakılıyordu ama onu kaldırmışlar. 16.00 dan sonra doktora gittim o da göremedi çıkmamış ben mecbur e nabızı bekleyeceğim o da bir gün sonra düşüyor 🫤
Düşmüş canım hayret e nabıza da düşmüş ilginç canım adet gecikmesi 2. Günü 125 ti şimdi 5. Günü 759 çıkmış sanırım sağlıklı ilerliyor Allah’ın izniyle senin de sonucun çıkar için rahatlar bnce yerleşmeydi

Geçen hafta cumartesi .4 haftalık demişti günümle tutmuyor ama çok takilmamistim açıkçası
Özele mi gidiyorsun canım devlet mi şöyle bi cihazları iyi olduğunu duyduğun bi doktora git istersen oda ne derse ona göre ilerlersin hiç üzülme sağlıklı bir bebeğin olacaksa Rabbim ilerletsin kuzum önemli olan o hem bak hamile kalabiliyorsun en azından Allah’ım en doğrusunu bilir içinize ferahlık versin

Özele mi gidiyorsun canım devlet mi şöyle bi cihazları iyi olduğunu duyduğun bi doktora git istersen oda ne derse ona göre ilerlersin hiç üzülme sağlıklı bir bebeğin olacaksa Rabbim ilerletsin kuzum önemli olan o hem bak hamile kalabiliyorsun en azından Allah’ım en doğrusunu bilir içinize ferahlık versin
Çok teşekkür ederim evet özele gidiyorum beklemekten başka yapacak bişey yok sanırım :KK43: zaten yıllar sonra olmuştu o kadar üzülüyorum ki elimde değil

Geç döllenme falan olabilir demedi mi acaba doktorunuz? Anladığım birşey değil umarım seninle kalır 🙏bı daha ne zaman bakalım dedi peki
%20 ihtimal verdi o ihtimale ve kalp atışına :KK43: haftaya cuma dedi.ben dedim ki hatta grip oldum bir sürü ilac kullandım ondan olabilir mi dedim düşük bir ihtimal diyo ısrarla

Herkese merhaba başlığı görünce yazmak istedim çok şükür 2023 ekim annesiyim. Biraz göz gezdirdim de telaşlarınızı hafifletmek ve fikir vermek için yazayım dedim geçen sene 4 şubatta 4+0ken 132 betayla öğrenmiştim. Yanlış hatırlamıyorsam 3-4 gün sonra 1004 olmuştu 14 şubatta 8mm keseyi görmüştük 1 hafta 10 gün sonra da bebeği görüp kalp atışını duymuştuk 6-7 haftalıkken diye hatırlıyorum. Zaman gerçekten çok hızlı umarım hepiniz sağlıkla bebişlerinize kavuşursunuz🤲🏻 stressiz, bol dinlenmeli, az kusmalı ve telaşsız hamilelik diliyorum hepinize🥰 benim kızım 2 gün sonra 4 aylık oluyor nerdeeen nereye dedim başlığı görünce😃

Düşmüş canım hayret e nabıza da düşmüş ilginç canım adet gecikmesi 2. Günü 125 ti şimdi 5. Günü 759 çıkmış sanırım sağlıklı ilerliyor Allah’ın izniyle senin de sonucun çıkar için rahatlar bnce yerleşmeydi
Tebrik ederim canım çok sevindim çok güzel yükselmiş 🌸 ben de sürekli kontrol ediyorum düşünce haber veririm inşallah herkes hayırlısıyla güzel sonuçlar alır 🙏🏻

Herkese merhaba başlığı görünce yazmak istedim çok şükür 2023 ekim annesiyim. Biraz göz gezdirdim de telaşlarınızı hafifletmek ve fikir vermek için yazayım dedim geçen sene 4 şubatta 4+0ken 132 betayla öğrenmiştim. Yanlış hatırlamıyorsam 3-4 gün sonra 1004 olmuştu 14 şubatta 8mm keseyi görmüştük 1 hafta 10 gün sonra da bebeği görüp kalp atışını duymuştuk 6-7 haftalıkken diye hatırlıyorum. Zaman gerçekten çok hızlı umarım hepiniz sağlıkla bebişlerinize kavuşursunuz🤲🏻 stressiz, bol dinlenmeli, az kusmalı ve telaşsız hamilelik diliyorum hepinize🥰 benim kızım 2 gün sonra 4 aylık oluyor nerdeeen nereye dedim başlığı görünce😃
Oyy maşallah.. Allah hep güzel günlerini göstersin annesi 🧿🧿🧿

Selamlar güzel anneler ve anne adayları. Sat tarihim 13 ocak. Salı görmem gerekti . Düzenli olarak 23;24 günde adet olan biriyim.Bugün çok kötü sancı oldu sabah sonra hafifledi. Bazen ara ara karnım ağrıyor(bugün oldu sadece ama). Ben bu ay bazı şeyleri çok kafama taktım üzüldüğüm şeyler oldu belki diyorum ondan mı gecikti. Çunku adet gecikmesi dışında hiçbir belirtim yok kendimi hamile gibi hissetmiyorum hic. Hakkımızda hayırlı olan neyse o olur inşallah.

Kızlar moralim çok bozuk ne zamandır test yapmıyordum bugün aklıma esti öğlen test yaptım ikinci çizgi silikleşmiş gibi kopkoyuydu önce niye böyle oldu anlamadım bu da düşerse 3. kaybım olacak 🥺 normalde 5+3 olması lazım bugün

Kızlar moralim çok bozuk ne zamandır test yapmıyordum bugün aklıma esti öğlen test yaptım ikinci çizgi silikleşmiş gibi kopkoyuydu önce niye böyle oldu anlamadım bu da düşerse 3. kaybım olacak 🥺 normalde 5+3 olması lazım bugün
Öncekilerle aynı marka testle mi yaptınız? Ben farklı marka yapınca çok silik çıkmıştı. ilk yaptıklarım daha koyuydu.

Merhaba kızlar az önce farklı bir doktora gittim benim son âdet tarihime göre kese küçükmüş ve %80 ihtimalle düşer dedi 😔😔o kadar üzgünüm ki.ilk gittiğim doktor son âdet tarihine fazla takilmamisti ve 3 hafta sonra kalp atışına çağırmıştı bugunki doktor burda kocaman bir bebek görmem lazımdı dedi😔😔ultrasonu da ekliyorum anlayabilen varsa
İçinj ferah tut eski doktoruna görün bence inşallah sağlıkla büyür seni hic bırakmaz 💕

X