- Konu Sahibi kediannesibiri
- #8.021
Günaydın güzel hamişdeşlerim Bugün 3 hafta sonunda işe geldim bu zamana kadar kimse bilmesin isterken o 3 hafta kazanlar kaynamıştır bakalım beni neler bekliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay ben de yarın 15 gün sonra gideceğim bakalım neler neler olmuşGünaydın güzel hamişdeşlerim Bugün 3 hafta sonunda işe geldim bu zamana kadar kimse bilmesin isterken o 3 hafta kazanlar kaynamıştır bakalım beni neler bekliyor
Kızımda 6. Ayda başladım eşim baktı sorun yaşamadık süt izni vs gene öyle olur diye düşünüyorum inşallah bakalım hayalimizden daha güzelini yaşarken buluruz kendimiziNasip olursa doğumdan sonra ne kadar ara vermeyi düşünüyorsunuz? Ben öğretmenim. Sanırım 2 sene ücretsiz izin alırım gibi geliyor eğer maddi imkanlar olanak sağlarsa
Kimse beni görmese keşke işte vermese şu hafta bi geçse usulcaAy ben de yarın 15 gün sonra gideceğim bakalım neler neler olmuş
Evet ya Allahın bir lütfu bize. Tüp bebek zaten benim kuzucum sağlıklı sıhhatli olsun bana yeterEvet deme kuzum ne erkekler var kizdan hayirli oluyor ya biz bakma kismindan dolayi oyle dusunuyoruz benimde erkek hep babasi gibi olsun diyorum onun gibu boylu yakisikli huyu guzel caliskan cok durust hep dua ediyorum
Benim tutmadı cin takvimi erkek diyorduCinsiyeti belli olan annişler, bir şey soracağimmm Çin takvimini hiç duydunuz mu, eğer biliyorsanız bebişlerin cinsiyetleri tutuyor muuuu
Doktor bana işte kesinlikle ayağa kalkmak yok dedi usulca oturarak ortalıkta dolaşmadan çalışarak 4 günü tamamlamayı düşünüyorum sonrası zaten 9 gün daha tatilKimse beni görmese keşke işte vermese şu hafta bi geçse usulca
İlk hamilelikte 20 ikincisi de 17 itibariyle demişti doktorumOkuduğum herkes en erken 18 de az az hissetmeye başlamış genelde 20 diyorlar ama bakalım
Bana da doktorum 20 dedi sabırsızlanıyorummmİlk hamilelikte 20 ikincisi de 17 itibariyle demişti doktorum
Ya o kadar sürmez benim ilk hamilelik 17 falan hissettim . 20 den sonra daha net o yüzden 20 deniliyor. Bir de ilk hissedince düzenli değil yani 1 gün oluyor 1 gün ses yok gibi 20 den sonra düzenli . Neyse 20 ye de bir şey kalmadıBana da doktorum 20 dedi sabırsızlanıyorummm
Benim tutmadı cin takvimi erkek diyordu
Biz incirGünaydın sevgili hamişler biz bugün olduk.
Siz hangi meyvesiniz ???
Biz çilek olmuşuzGünaydın sevgili hamişler biz bugün olduk.
Siz hangi meyvesiniz ???
Ay bende bugün geldim işe ama evde izole ortamdan çıkınca sanki virüsler üstüme akın etcekmiş gibi geliyor. Hasta olmaktan o kadar korkuyorum ki. Psikolojik çok fena bir durum. Hamilelikte kaygı stres ne kadar çok artıyor yaGünaydın güzel hamişdeşlerim Bugün 3 hafta sonunda işe geldim bu zamana kadar kimse bilmesin isterken o 3 hafta kazanlar kaynamıştır bakalım beni neler bekliyor
Tabloya bizi yazabilirsin tatlım hissettiğim çıktı. Oğlum geliyor 3. OğlumGünaydın sevgili hamişler biz bugün olduk.
Siz hangi meyvesiniz ???
Günaydın güzel hamişdeşlerim Bugün 3 hafta sonunda işe geldim bu zamana kadar kimse bilmesin isterken o 3 hafta kazanlar kaynamıştır bakalım beni neler bekliyor
Bende bir uygulama çilek bir uygulama incir diyorGünaydın sevgili hamişler biz bugün olduk.
Siz hangi meyvesiniz ???
Benim kanama alanlarım var doktor raporlu gitmedim bu 4 gün için de git bi dene çok yorulursan rapor yazalım dedi bakalım yarın nasıl geçecek bilemiyorumKizceler ise siz neden gitmediniz doktorunuz rapor mu verdi yoksa dinlenmek mi istediniz. Ben bir fiil geldim ama bazen sabahları çok zor oluyor