- Konu Sahibi kediannesibiri
- #7.981
Geçmiş olsun canım korktuğun için olabilirBugun ispartada cok siddetli deprem oldu normalde depremden korkmam ama bugun bianda korkudan carpinti oldum uzun sure gecmedi sebebini de anlamadim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun canım korktuğun için olabilirBugun ispartada cok siddetli deprem oldu normalde depremden korkmam ama bugun bianda korkudan carpinti oldum uzun sure gecmedi sebebini de anlamadim
Bugun ispartada cok siddetli deprem oldu normalde depremden korkmam ama bugun bianda korkudan carpinti oldum uzun sure gecmedi sebebini de anlamadim
Ay canım inşallah ama inan hissedince de annelerin stresi hiç bitmiyor ilk gebelgimde bazı günler çok hareketli olurdu bazı günler daha az takip etmekten psikolojim bozulurduAhh sag saglim hissetmeye baslariz insallah
Geçmiş olsun Allah korusun korkudan olmuştur kalp zaten çok calisio gebelikte normal yaniBugun ispartada cok siddetli deprem oldu normalde depremden korkmam ama bugun bianda korkudan carpinti oldum uzun sure gecmedi sebebini de anlamadim
Desene dogurana kadar stresimiz hiç bitmeyecek sonra da aman birşey olmasın stresi anne olmak ne zorAy canım inşallah ama inan hissedince de annelerin stresi hiç bitmiyor ilk gebelgimde bazı günler çok hareketli olurdu bazı günler daha az takip etmekten psikolojim bozulurdu
hatta bikac kere ileri gebelik haftasında oluyo bunlar hiç hareket etmedi tüm gün çikolatalar yedim müzikler dinlettim konuştum yok çıt yok eşim işten gelip apar topar acilin yolunu tutardık sonra acilde oturup sıra beklerken hopp tekme atardı işte derdim sonunda hareket etti zavallı kocam da bıkmıştı benden
Dogurana kadar deil ömür boyu stresiniz hiç bitmeyecek annelik çok kutsal ama bir okadar da zorlu bi yolDesene dogurana kadar stresimiz hiç bitmeyecek sonra da aman birşey olmasın stresi anne olmak ne zor
Ayy bir yandan gözüm korkmuyor değil ama bu koşulsuz sevgi bambaşka birşey anne olmak biraz delilik gibi birşey sanırım en azından benim içinDogurana kadar deil ömür boyu stresiniz hiç bitmeyecek annelik çok kutsal ama bir okadar da zorlu bi yol
Eveeeett tabiki delilik dünyanın en güzel deliliğiAyy bir yandan gözüm korkmuyor değil ama bu koşulsuz sevgi bambaşka birşey anne olmak biraz delilik gibi birşey sanırım en azından benim için
KesinlikleEveeeett tabiki delilik dünyanın en güzel deliliği
Geçmiş olsun Allah korusun korkudan olmuştur kalp zaten çok calisio gebelikte teşekkür ederim canım
Ayyy ben cok evhamli pimpirikliyimdir yaaAy canım inşallah ama inan hissedince de annelerin stresi hiç bitmiyor ilk gebelgimde bazı günler çok hareketli olurdu bazı günler daha az takip etmekten psikolojim bozulurdu
hatta bikac kere ileri gebelik haftasında oluyo bunlar hiç hareket etmedi tüm gün çikolatalar yedim müzikler dinlettim konuştum yok çıt yok eşim işten gelip apar topar acilin yolunu tutardık sonra acilde oturup sıra beklerken hopp tekme atardı işte derdim sonunda hareket etti zavallı kocam da bıkmıştı benden
Evet ben de panik atak oldum gercekten surekli kotu kotu seyler dusunuyorum evhamlanıyorumAaaa çok geçmiş olsun, bazen kendimi panik atak olmuş gibi hissediyorum ben de, vücudum farklı tepkiler veriyor artık bazı şeylere
Normalde korkmazdim ama bian deprem baslayinca carpinti oldumGeçmiş olsun canım korktuğun için olabilir
Malesef bende öyle anca kendimize ediyoruz sakin soğukkanlı olsak neyse inş güzel bi gebelik dönemi olur senin için bebisin seni hiç telaslandirmasinAyyy ben cok evhamli pimpirikliyimdir yaa
Evet ben de panik atak oldum gercekten surekli kotu kotu seyler dusunuyorum evhamlanıyorum
13+2’deyizKaç haftalık sizin
Benim de baya arttıMaalesef ki ben de her şeyin en kötüsünü düşünüyorum her şeyden etkileniyorum, takıntılı oldum diye de kendime kiziyorum. Gebelikten önce zaten detayci ve hassastim şimdi iyice artti
Ayyy hepimizi insallahh kolaylikla guzellikle gecirelim bu zamaniMalesef bende öyle anca kendimize ediyoruz sakin soğukkanlı olsak neyse inş güzel bi gebelik dönemi olur senin için bebisin seni hiç telaslandirmasin
İlk gebeligimde kalp atışı için gittiğimde doktor hayırlı olsun ömür boyu endişesini duyacağınız ses bu demişti tam olarak annelik tanımı asla bitmiyor endişeDesene dogurana kadar stresimiz hiç bitmeyecek sonra da aman birşey olmasın stresi anne olmak ne zor
Sizin bellidir cinsiyetiniz13+2’deyiz
Kızımda Bi tane bile sivilcem olmamıştı. Her gebelik farklı diye boşa demiyorlarAynısı bende var ama kız