- 14 Şubat 2022
- 1.041
- 1.414
- 36
- Konu Sahibi kediannesibiri
İnşallah canım..Kızlar şimdi muayeneden çıktım. Sata göre 5+6ydı. Doktor da 5+5 ölçtü. 2 hafta sonra bebeği görüp kalp atışını almamız lazım dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım..Kızlar şimdi muayeneden çıktım. Sata göre 5+6ydı. Doktor da 5+5 ölçtü. 2 hafta sonra bebeği görüp kalp atışını almamız lazım dedi
Çok teşekkür ederimGayet güzel. İlk değer çok önemli değil sanırım. Geç döllenme erken döllenme vs vs etkiliyor sanırım. Ama Bundan sonra düzenli artması önemli. O da artar zaten, hayırlı olsun tekrar
Öyle demeyin ben de kürtaj olunca öyle demiştim ama öyle olmuyor. Ama sizin için daha bir şey belli değil kötü düşünmeyin.Çok teşekkür ederim canım ben yapı olarakta öyleyim zaten hep en kötüsüne hazırlarım kendimi 7 yıllık evliyim ancak çocuk sahibi olabilecek cesareti güveni görmüştüm kendimde zaten çok çok zor karar verebilen biriyim bu olmazsa muhtemelen bir daha cesaret edemem
Ilk olacak insallahSizin ilk mi ikinci mi bende kimseye demek istemiyorum doğrusu
Aynısı benim şuan hislerimi dökmüşsün resmenEvet bi de ben daha kalp atışını duymadım cok küçük. herkes garip garip yorum yapıyor ne zamana doğuyor normal mi sezaryen mi kız mı erkek mi acaba bunaldım yemin ederim kimseye soylememek en iyisi.en başında sadece ben biliyodum eşime bile söylememiştim o kadar mutluydum ki bebegimle
maşallah harika bi haberKeseyi gördük 15 gün sonra bebek ve kalp atışı için çağırdı doktor ve çok güzel yerleşmiş kese çok düzgün dedi ben kimyasal sanarken tutunmuş
Mümkün olduğunca az insana söylemek gerekiyormus benim acemiliğime denk geldi maalesefAynısı benim şuan hislerimi dökmüşsün resmen
3 ay bitene kadar annelerimize bile söylemek istemiyorum. ister istemez soruyorlar akıl veren çok oluyor.. diğerlerine de 6 aylık söylerim bana kalsaMümkün olduğunca az insana söylemek gerekiyormus benim acemiliğime denk geldi maalesef
Öncelikle hoşgeldinnnKızlar sizce doktora kaçıncı haftada gitmek gerekiyor? Sürekli ultrasona girmek istemiyorum. Alttan muayene istemiyorum gidince üstten görmesi için ne zaman gitmeliyim?
Ayy dayanamam o kadar beklemeye3 ay bitene kadar annelerimize bile söylemek istemiyorum. ister istemez soruyorlar akıl veren çok oluyor.. diğerlerine de 6 aylık söylerim bana kalsa
Görünür sanırım. Beta baya bir artmış olur.26 aralık beta hcg 115.7 31aralık beta hcg 620.9. 5 ocak beta hcg 3928 Arkadaşlar artış bu şekilde sizce nasıl? Cuma kontrol de bebek gözükür mü?
Allah razı olsun siz nasılsınız bebeğiniz nasılGayet güzel. İlk değer çok önemli değil sanırım. Geç döllenme erken döllenme vs vs etkiliyor sanırım. Ama Bundan sonra düzenli artması önemli. O da artar zaten, hayırlı olsun tekrar
Şimdiki aklım olsa doğana kadar kimseye söylemem3 ay bitene kadar annelerimize bile söylemek istemiyorum. ister istemez soruyorlar akıl veren çok oluyor.. diğerlerine de 6 aylık söylerim bana kalsa
Benim 2600den bir gün sonra gördü karından canımKızlar sizce doktora kaçıncı haftada gitmek gerekiyor? Sürekli ultrasona girmek istemiyorum. Alttan muayene istemiyorum gidince üstten görmesi için ne zaman gitmeliyim?
Keseye göre söylüyor doktorKızlar kaç haftalık olduğunu nasıl anlıyorsunuz ?
Maşallah canım kaç haftalıktın?Benim 2600den bir gün sonra gördü karından canım