2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Çok teşekkür ederim canım ben yapı olarakta öyleyim zaten hep en kötüsüne hazırlarım kendimi 😢 7 yıllık evliyim ancak çocuk sahibi olabilecek cesareti güveni görmüştüm kendimde zaten çok çok zor karar verebilen biriyim bu olmazsa muhtemelen bir daha cesaret edemem 😔
Öyle demeyin ben de kürtaj olunca öyle demiştim ama öyle olmuyor. Ama sizin için daha bir şey belli değil kötü düşünmeyin.

Evet bi de ben daha kalp atışını duymadım cok küçük. herkes garip garip yorum yapıyor ne zamana doğuyor normal mi sezaryen mi kız mı erkek mi acaba bunaldım yemin ederim kimseye soylememek en iyisi.en başında sadece ben biliyodum eşime bile söylememiştim o kadar mutluydum ki bebegimle
Aynısı benim şuan hislerimi dökmüşsün resmen ❤️

Kızlar sizce doktora kaçıncı haftada gitmek gerekiyor? Sürekli ultrasona girmek istemiyorum. Alttan muayene istemiyorum gidince üstten görmesi için ne zaman gitmeliyim?

26 aralık beta hcg 115.7 31aralık beta hcg 620.9. 5 ocak beta hcg 3928 Arkadaşlar artış bu şekilde sizce nasıl? Cuma kontrol de bebek gözükür mü?

Kızlar sizce doktora kaçıncı haftada gitmek gerekiyor? Sürekli ultrasona girmek istemiyorum. Alttan muayene istemiyorum gidince üstten görmesi için ne zaman gitmeliyim?
Öncelikle hoşgeldinnn 🌸🌸

Ben 23 subata randevu aldım. 6+1 de gideceğim ilk kez. İnşallah tek seferde kese bebek kalp atışı hepsini görür duyarız 🙏🏻

3 ay bitene kadar annelerimize bile söylemek istemiyorum. ister istemez soruyorlar akıl veren çok oluyor.. diğerlerine de 6 aylık söylerim bana kalsa :KK69:
Ayy dayanamam o kadar beklemeye 🙈🙈

1 mart kayınvalidemin doğumgünü. Ona o gün söylemeyi planlıyorum. Anneme de kalp atışını duyduktan sonra söylerim heralde 🙈 yani şubat sonu olur heralde

Kızlar ben ilk kan testini pazartesi vermiştim. O gün başka doktor ve başka hastane kese görülmemişti karından 2800 betada. Bugün de başka hastaneye gittim kan ister beta yükselişine bakar belki diye. Karından baktı keseyi gördü daha kan istemedi. Yükselişine bakması gerekmez miydi? Sordum hamilesin zaten gerek yok dedi

X