-
- Konu Sahibi kediannesibiri
Bende öyleyim canım çünkü her kafadan ses çıkıyor kimseye tahammülüm yokMerhaba ben de aşırı gerginim biri bebekle ilgili yorum yapınca özellikle aşırı sinirleniyorum nedense.
Yapma çok mu ? Ne diyorlar ??Kızlar kanamam başladı acile geldim
Evet bi de ben daha kalp atışını duymadım cok küçük. herkes garip garip yorum yapıyor ne zamana doğuyor normal mi sezaryen mi kız mı erkek mi acaba bunaldım yemin ederim kimseye soylememek en iyisi.en başında sadece ben biliyodum eşime bile söylememiştim o kadar mutluydum ki bebegimleBende öyleyim canım çünkü her kafadan ses çıkıyor kimseye tahammülüm yok
İnşallah sıkıntılı birşey yokturKızlar kanamam başladı acile geldim
Keseyi gördük 15 gün sonra bebek ve kalp atışı için çağırdı doktorHocam şimdi nasılsınız bebek göründü mü geçmişi okuyamadım kusura bakmayın
2 güne falan şiddeti azaldı ama sonra ara ara şiddetsiz devam ettiSancılarınız ne zaman geçti peki ..
Ay maşallahh subhanAllah ilk gebelik mi sizin inşallah daha güzel haberlerinizi alırız yavrularımızınKeseyi gördük 15 gün sonra bebek ve kalp atışı için çağırdı doktorve çok güzel yerleşmiş kese çok düzgün dedi ben kimyasal sanarken tutunmuş
Hadi inşallah güzel haberler alırsınızBenim adetime göre 5 hafta aynıyız o zamancuma günü gidicem keseye bakalım dedi o gün çağırdı doktorum
Dualarımız seninle canım.. Sen ve bebişin sağlıkla eve dönün inşallah.. bir iki iğneyle geçip gidecek bu süreç inşallah. Üzülme.. Çok kişi yaşıyor bunu unutmaKızlar kanamam başladı acile geldim
Evet ilk gebeliğim bir kezde kimyasal gebelik geçirmiştimAy maşallahh subhanAllah ilk gebelik mi sizin inşallah daha güzel haberlerinizi alırız yavrularımızın
Merhaba benim de 2.çizgi cok silik çıkmıştı kan verdim 16 cıktı ertesi gün dediğiniz gibi lekelenmem oldu ve karnım nasıl ağrıyor resmen âdet oldum zannettim.ama yerleşme kanamasıymıs inşallah sizin de gönlünüzden geçen olurmerhaba arkadaşlar hayırlı olsun evlatlarınız sağlıcakla kucaklarınıza alırsınız inşallah benim de bat 5 şubat ikinci çizgi silik olarak öğrendim ama emin de olamadım çok kasıklarım ağrıyor bugün gecikme ikinci günğ bi kahve leke geldi az ayıptır söylemesi büyük abdest yaparken şimdi yok ama akşamları 3 gündür kasıklarım çok ağrıyor bugün kan verdim ama e nabız düşmemiş hala bı durumu yaşayan oldu mu ? Kimyasal gebelik olabilir mi ?
teşekkür ederim içim rahatlıyor yoksa doktorum da olumsuz konusmadıMerhaba iki günde bir betanın 2 kat artması gerekli daha doğrusu yüzde 60 gibi bi oran demişlerdi bana . Değerleriniz iyi bu durumda endişelenmeyin
Benim kardeşim de gebe ona da ilk bebek görünmüyor demişler şimdi 18 haftalık oldu bende çok korkarım evhamliyim her çocuğumun arasında birde düşük kürtaj oldum seninki iy i güzel olur inşallahKese tam boyutunda yolk kesesi de var 7. Haftada görünmezse kürtaj yaparız demesi sanki çok basit bişeymiş gibi beynimden aşağı kaynar sular döküldü
Hayırlı olsunKeseyi gördük 15 gün sonra bebek ve kalp atışı için çağırdı doktorve çok güzel yerleşmiş kese çok düzgün dedi ben kimyasal sanarken tutunmuş
Onda kahverengi akıntı olmuşmuydu ?Evet ilk gebeliğim bir kezde kimyasal gebelik geçirmiştim
Benim adete göre 5 haftalıktı ama doktor 3 haftalık diyelim biz ona dedi sende öyle düşün dediHayırlı olsunbugün kaç hafta kaç günlük kontrole gidip keseyi gördünüz?
Aaaa evet şunu durum şimdi gene bi uzun akışkan yapı gibi kahverengi koyu böyle geldi nasip bakalım yarın size tahlil sonucu atarım bakalım ne çıkacakMerhaba benim de 2.çizgi cok silik çıkmıştı kan verdim 16 cıktı ertesi gün dediğiniz gibi lekelenmem oldu ve karnım nasıl ağrıyor resmen âdet oldum zannettim.ama yerleşme kanamasıymıs inşallah sizin de gönlünüzden geçen olur❤
Onda miktarı 2 3 saat geçince artmıştı kahverengi lekenin gecesine de renk koyu kırmızıya dönmüştü bunda hep azdı leke çok çok azdı ve ipliksi kahverengi bir şeylerdi böyleOnda kahverengi akıntı olmuşmuydu ?
Tamam canımAaaa evet şunu durum şimdi gene bi uzun akışkan yapı gibi kahverengi koyu böyle geldi nasip bakalım yarın size tahlil sonucu atarım bakalım ne çıkacak