2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Bende öyleyim canım çünkü her kafadan ses çıkıyor kimseye tahammülüm yok
Evet bi de ben daha kalp atışını duymadım cok küçük. herkes garip garip yorum yapıyor ne zamana doğuyor normal mi sezaryen mi kız mı erkek mi acaba bunaldım yemin ederim kimseye soylememek en iyisi.en başında sadece ben biliyodum eşime bile söylememiştim o kadar mutluydum ki bebegimle

merhaba arkadaşlar hayırlı olsun evlatlarınız sağlıcakla kucaklarınıza alırsınız inşallah benim de bat 5 şubat ikinci çizgi silik olarak öğrendim ama emin de olamadım çok kasıklarım ağrıyor bugün gecikme ikinci günğ bi kahve leke geldi az ayıptır söylemesi büyük abdest yaparken şimdi yok ama akşamları 3 gündür kasıklarım çok ağrıyor bugün kan verdim ama e nabız düşmemiş hala bı durumu yaşayan oldu mu ? Kimyasal gebelik olabilir mi ?
Merhaba benim de 2.çizgi cok silik çıkmıştı kan verdim 16 cıktı ertesi gün dediğiniz gibi lekelenmem oldu ve karnım nasıl ağrıyor resmen âdet oldum zannettim.ama yerleşme kanamasıymıs inşallah sizin de gönlünüzden geçen olur 🌸

Kese tam boyutunda yolk kesesi de var 7. Haftada görünmezse kürtaj yaparız demesi sanki çok basit bişeymiş gibi beynimden aşağı kaynar sular döküldü
Benim kardeşim de gebe ona da ilk bebek görünmüyor demişler şimdi 18 haftalık oldu bende çok korkarım evhamliyim her çocuğumun arasında birde düşük kürtaj oldum seninki iy i güzel olur inşallah

Merhaba benim de 2.çizgi cok silik çıkmıştı kan verdim 16 cıktı ertesi gün dediğiniz gibi lekelenmem oldu ve karnım nasıl ağrıyor resmen âdet oldum zannettim.ama yerleşme kanamasıymıs inşallah sizin de gönlünüzden geçen olur 🌸
Aaaa evet şunu durum şimdi gene bi uzun akışkan yapı gibi kahverengi koyu böyle geldi nasip bakalım yarın size tahlil sonucu atarım bakalım ne çıkacak

X