• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Kızlar belki sizi de rahatlatır ,
Biz şimdi binbir stresle bir şey olacak korkusu yaşıyoruz ya ..
Bizim bir komşumuz istenmeyen bir gebelikti onun için , gebe iken tezgahlardan atlardı , üst raflara uzanmaktan çekinmezdi , damacana bile taşıdığında şahit oldum.. ve yemesini e içmesine asla özellikle bile dikkat ettiğini görmedim ... inanın sağ sağlim doğurdu kucağına aldı . doğduktan sonra çokta sevdi orası ayrı ama bir bakıyorsun düşmesin diye 9 ay sadece yatanlar , rahmi dikilenler vs diğer tarafta
Allah ömür verdiyse ne yaparsan yap bi vesile ile doğup büyüyor, ama ömrü yoksa yine başka bir vesile ile olmuyor..
ondan hem kendime hem sizlere telkin olsun , elimizden geldiğinde dikkatli olup tedbir alıcaz , sonrası hepimizin nasibi artık ne yaşayıp ne edeceğiz zaman gösterecek , tüm bu söylediklerim kendim de dahil stres yapmamalıyız

Yani demem o ki Rabbim yaşa derse yaşar,yaşa demezse ne yapsak boş...

Ay içimi döktüm resmennnnn :KK70:
Tabi anneannem anlatırdı; Onun ve arkadaşları 5. 6. Ya hamile kalınca doktora gitmekten çekinip, düşürmek için damın çatısından falan atlarlarmış her şeyi yaparlarmış ama yine de bir şey olmazmış. Bunları yapalım bir şey olmaz diye demiyorum ama olacağı varsa her türlü oluyor, sağlıksız bir gelişimse ne yaparsak yapalım durmuyor vücut onu tehlike olarak algılayıp atıyor. Söylemesi kolay biliyorum ama minimum streste kalıp keyfini çıkarmak bana çok mantıklı geliyor. Umarım kendim de uygulayabilirim 🥰🤗

Ayyy benimkide çıldırsa keşke kabızlıktan bunaldım yaaa her şeyi deniyorum
Ben de çok kabızlık çektim. Gün kurusu kayısı, probiyotik yoğurt ve kefir aşırı iyi geldi. Hepsini aynı gün içinde tüketmiyorum sırayla gün gün hangisini canım isterse tüketiyorum ve tuvalet düzenim eskisine döndü çok şükür 🙏🏼

Ay teşekkür ederim yorumumu kaile alıp yazdığınız için 😀herkes kendi arasında konuşuyo sanki yazım görülmemiş gibi geçip gidiyo
Hepimizin tedirginlikleri telaşları var burda birbirimizden destek almak az da olsa kalbimizi rahatlatmak istiyoruz malum

inşallah geçer sıkıntınız her ikiside kötü maalesef 🥲kuru kaysı yiyin bağırsakları çalıştırır
Buyrun listemize ekleyelim 😀

Kızlar merhaba , tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım ikizlere . Şuan 6+6 yiz. İlk muayeneyi gecen cumartesi yaptık doktor alttan muayene yaptı alakası varmıdır bilmiyorum ama aynı gün biraz kahverengi lekelenme oldu sonra bir kaç gün sürünce salı günü başka bir doktora gittim bir sorun yok dedi. Salı günü gittiğim doktora yarın tekrar gideceğim lekelenme azaldi kasıklarım da biraz batma var yine ultrasona girsem bebeklere zararı olur mu bide bu batmalar normal mi sizce çok endişeliyim hergun endişeliyim üstüne bulantı ve mide yanması da yaşıyorum bu kadar endişe ve stres ile nasıl geçireceğim bu günleri bilmiyorum

Kızlar gebelik belirtileriniz ilk günkü gibi mi? Benim göğüs ağrılarım devam ediyor ama mide bulantılarım dün kayboldu.Bugün az da olsa var.Tatildeyim panik oldum biraz.. Salı günü kontrolüm var
DEgil korkma bugun bu konusuldu kesilemeler oluyormus herkesde bendede oldu bugun doktordaydim gelisiminkalbi guzel dedi doktor doktor zevkini yasa coook asiri boyle belirtiler olunca kesilince korkuyoruz dedi surekli gel git olanlar normal dedi

Kızlar merhaba , tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım ikizlere . Şuan 6+6 yiz. İlk muayeneyi gecen cumartesi yaptık doktor alttan muayene yaptı alakası varmıdır bilmiyorum ama aynı gün biraz kahverengi lekelenme oldu sonra bir kaç gün sürünce salı günü başka bir doktora gittim bir sorun yok dedi. Salı günü gittiğim doktora yarın tekrar gideceğim lekelenme azaldi kasıklarım da biraz batma var yine ultrasona girsem bebeklere zararı olur mu bide bu batmalar normal mi sizce çok endişeliyim hergun endişeliyim üstüne bulantı ve mide yanması da yaşıyorum bu kadar endişe ve stres ile nasıl geçireceğim bu günleri bilmiyorum
Kasilmalar bebegin rahimde yer acmasiyla ilgili korkma canim benim benimee o haftalar cok oldu sonra azaldi kanama tarzi olmadigi surece lekemenlrr cok olur dedi korkma dedi yerlesme oluyor dedi ciddi kanamalar olmasin dedi doktorum ama yinede git kanama alanin vardir fitil verir sana belirtilerin tam haftasi belirtileri hayirlisiyla hepimiz alacagiz kucaklarimiza burada herkesin kaygi ve endisesi ayni elimizde olmayan korkular panikler var hepimiz yasayarak ogreniyoruz

Kasilmalar bebegin rahimde yer acmasiyla ilgili korkma canim benim benimee o haftalar cok oldu sonra azaldi kanama tarzi olmadigi surece lekemenlrr cok olur dedi korkma dedi yerlesme oluyor dedi ciddi kanamalar olmasin dedi doktorum ama yinede git kanama alanin vardir fitil verir sana belirtilerin tam haftasi belirtileri hayirlisiyla hepimiz alacagiz kucaklarimiza burada herkesin kaygi ve endisesi ayni elimizde olmayan korkular panikler var hepimiz yasayarak ogreniyoruz
İçimi rahatlattiniz çok sağolun 🙏

Kızlar genelde kimse yazmıyor bana cevap olarak ama yine yazayım activia yoğurt yenir mi kabızlık için hamilelikte 😀 hiç bir soruma cevap alamıyorum jsjsjsjsj
Ben kefir içiyorum canım. Activia'nın zararı olacağını düşünmüyorum

Ay teşekkür ederim yorumumu kaile alıp yazdığınız için 😀herkes kendi arasında konuşuyo sanki yazım görülmemiş gibi geçip gidiyo
Hepimizin tedirginlikleri telaşları var burda birbirimizden destek almak az da olsa kalbimizi rahatlatmak istiyoruz malum

inşallah geçer sıkıntınız her ikiside kötü maalesef 🥲kuru kaysı yiyin bağırsakları çalıştırır
Estağfirullah 🥰 denemediğim şey kalmadı kayısı incir zeytinyağı kefir kabak çorbası falan ama yok çok zorlanıyorum ilk defa böyle bir şey yaşıyorum 😞

İnşallah sizde atlatırsınız normale döner 🤲🏻

Estağfirullah 🥰 denemediğim şey kalmadı kayısı incir zeytinyağı kefir kabak çorbası falan ama yok çok zorlanıyorum ilk defa böyle bir şey yaşıyorum 😞

İnşallah sizde atlatırsınız normale döner 🤲🏻
Bnde yıllardır var bana iyi gelen hoşaf annem yapar ondan içtiğimde meyvelerini yiyince en geç ertesi gün normale dönerim içinde kayısı kabak üzüm tarçın filan olur isterseniz deneyin kabızlık çok büyük sorun kendinizi zorlamayın o daha kötü duruma sokuyor

Bana da çok test yaptılar 4 tüp aldılar ama aile hekimim daha kadın doğuma gitmeden yapalım hazır olsun dedi yaptı sorun çıkmadı çok şükür sadece kan grubundan dolayı kan uyuşmazlığı var biraz da demirim düşükmüş kadın doğum uzmanım şimdilik verdiğim takviye yeterli gerekirse ek demir için takviye veririz dedi 3 gün kaldı çok heyecanlıyım 🥹
Ay ben bugün kalp atisini duydum kan aldirmaya saglik ocagina gidicem derken olay değişti tum testleri hastanede yaptırdık ama kac tüp tahmin et 😄 7 8 tup kan alındı 2ayri yere de idrar verdim biri biyokimyaya biri enfeksiyona. Üstümden tir gecmis gibiyim o kadar kosturmaca halindeydim ki bugün belim agriyo ptesi randevum duruyo gidicem ona da . Kendi doktorum vinalac folik asit multivitamjn vermisti onu aldım sonuclarimi kendi doktoruma goturcem . Ben hamilelikten 3 ay önce ful değerlerime baktirmistim demirim kanim yerlerdeydi diğer değerlerim gayet iyiydi demir ilacı kullanıyorum ama vinalacin icinde de varmis ikisini bir kullanmiycam

Back