• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Merhaba bugün kan değerlerime baktırdım. Alt değerim (karaciğer de ki alanin aminotransferaz) 108 çıktı. Sizin değerleriniz nasıl? Böyle bir durumda doktorunuz ne dedi? Bebeğime ya da bana bir şey olur mu?

Kızlar Yarın 6 hafta olacak nasipse
Bulantı kusma yok bende
Yalnız kasık şişkinliği ani harekette batma göğüslerde acıma gibi hassasiyet var
5 gündür ishal vardı bişey yediğim anda bağırsaklar çıldırıyor gürül gürül
Onun dışında karın ağrısı oluyo Bi iki saat sürüyo normal mi bilemiyorum
Ayyy benimkide çıldırsa keşke kabızlıktan bunaldım yaaa her şeyi deniyorum

Amin kuzum İnşallah 🥰biz iyi düşünelim iyi olsun zaten bir süre sonra zaman çabuk geçecek ilk haftalar ve son haftalar hiç geçmek bilmiyor gebelikte 💓
İnşallah şu 3 ayı bitirsek sanırım hepimiz rahat rahat nefes alıcaz çoğu bitti azı kaldı Allah yardımcımız olsun 🥰

Kızlar belki sizi de rahatlatır ,
Biz şimdi binbir stresle bir şey olacak korkusu yaşıyoruz ya ..
Bizim bir komşumuz istenmeyen bir gebelikti onun için , gebe iken tezgahlardan atlardı , üst raflara uzanmaktan çekinmezdi , damacana bile taşıdığında şahit oldum.. ve yemesini e içmesine asla özellikle bile dikkat ettiğini görmedim ... inanın sağ sağlim doğurdu kucağına aldı . doğduktan sonra çokta sevdi orası ayrı ama bir bakıyorsun düşmesin diye 9 ay sadece yatanlar , rahmi dikilenler vs diğer tarafta
Allah ömür verdiyse ne yaparsan yap bi vesile ile doğup büyüyor, ama ömrü yoksa yine başka bir vesile ile olmuyor..
ondan hem kendime hem sizlere telkin olsun , elimizden geldiğinde dikkatli olup tedbir alıcaz , sonrası hepimizin nasibi artık ne yaşayıp ne edeceğiz zaman gösterecek , tüm bu söylediklerim kendim de dahil stres yapmamalıyız

Yani demem o ki Rabbim yaşa derse yaşar,yaşa demezse ne yapsak boş...

Ay içimi döktüm resmennnnn :KK70:

Benimde ağrım yoktu birden başladı korktum yakın zamanda da kanama geçirince panik yaptım sürekli kendimi dinliyorum galıba psikolojik 😔
Burayı okuyunca ben de geriliyorum maalesef, çok kötü ihtimal var :( yarın doktor randevum var zaman geçmiyor gerçekten. Biraz daha azaltmalıyız belki okumayı bilemedim

Burayı okuyunca ben de geriliyorum maalesef, çok kötü ihtimal var :KK43: yarın doktor randevum var zaman geçmiyor gerçekten. Biraz daha azaltmalıyız belki okumayı bilemedim
Burasi bir gercek hem rahatlatici hem korkutucu olabiliyor bende kendimi alamiyorum bende azaltmayi duusnuyorum cok da sevdim burayi sizleri tanimiyorum ama benide cok etkiledi

Burasi bir gercek hem rahatlatici hem korkutucu olabiliyor bende kendimi alamiyorum bende azaltmayi duusnuyorum cok da sevdim burayi sizleri tanimiyorum ama benide cok etkiledi
Burayı okuyunca ben de geriliyorum maalesef, çok kötü ihtimal var :KK43: yarın doktor randevum var zaman geçmiyor gerçekten. Biraz daha azaltmalıyız belki okumayı bilemedim
kesinlikle katılıyorum

Ben de hem seviyorum ama hem de gerildim maalesef, oysa yukarıda bir arkadaşımızın doktoru çok güzel konuşmuş da insanın elinde değil işte

Kızlar gebelik belirtileriniz ilk günkü gibi mi? Benim göğüs ağrılarım devam ediyor ama mide bulantılarım dün kayboldu.Bugün az da olsa var.Tatildeyim panik oldum biraz.. Salı günü kontrolüm var

Onu da denedim inanın en azından sadece ben olmadığımı düşünüyorum herkeste olduğunu bu haftalarda herkesin böyle bir sey yaşadığını 🤷🏼‍♀️ randevu yakın tarihte olunca zaman geçmiyormuş bende onu anladım benim randevum bu ayın sonunda 12. Hafta bitince çağrıdı 2 li tarama için pazartesi muayene oldum kalp atışını duydum ama gelde yüreğime anlat sanki asırlar geçti üstünden 🙄 kendi kendime kalknca daha da kuruyorum

Kahverengiden korkma benimde oldu canim ama doktoruna yaz gelme deselerde git sen kanama alanin vardir belki tedbir amacli verir sans bisyler bu haftalar riskli haftalar hepimizde yasadik o korkulari
Çıktım kızlar çok şükür kalp atışını duydum miniğimin. Tüp bebekte olabilir bazen böyle durumlar dedi doktor. Kanama alanı falan da yok. Ayy çok rahatladım 😢 Kalp atışını duyana kadar öldüm öldüm dirildim.

Çıktım kızlar çok şükür kalp atışını duydum miniğimin. Tüp bebekte olabilir bazen böyle durumlar dedi doktor. Kanama alanı falan da yok. Ayy çok rahatladım 😢 Kalp atışını duyana kadar öldüm öldüm dirildim.
Oh cok guzel haber cok sevindim minikler fasulyeler yureklerimizi agzimizda biraktilar😁

Aslında burada kendin gibi insanlarla dertleşmek , duyguları paylaşmak çok güzel ❤️ ama ne yazıkki bazı hanımlar birazcık tedirgin :( bu da çok normal… biraz önce bir arkadaş yazmış… eğer bebeğin yaşaması alnına yazılmışsa yaşar, yazılmamışsa 9 ay yatsan nafile… İyisi de kötüsü de hayatta bizler için 🙏tevekkül etmek gerektiğini düşünüyorum… Allah’a şükür hasta değiliz , hayatımızın en güzel duygularını yaşıyoruz… Biraz tadını çıkarmaya gerisini de Allah’a bırakmaya çalışmalıyız 🙏🙏

Ayyy benimkide çıldırsa keşke kabızlıktan bunaldım yaaa her şeyi deniyorum
Ay teşekkür ederim yorumumu kaile alıp yazdığınız için 😀herkes kendi arasında konuşuyo sanki yazım görülmemiş gibi geçip gidiyo
Hepimizin tedirginlikleri telaşları var burda birbirimizden destek almak az da olsa kalbimizi rahatlatmak istiyoruz malum

inşallah geçer sıkıntınız her ikiside kötü maalesef 🥲kuru kaysı yiyin bağırsakları çalıştırır

Back