- 29 Eylül 2021
- 2.260
- 2.836
- 83
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #3.601
Hahaha cocuklara bisey olmazsa bize olacakay kızlar 9 ay nasıl geçicek hayırlısıyla ....... bu stresle ....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahaha cocuklara bisey olmazsa bize olacakay kızlar 9 ay nasıl geçicek hayırlısıyla ....... bu stresle ....
Ayyy benimkide çıldırsa keşke kabızlıktan bunaldım yaaa her şeyi deniyorumKızlar Yarın 6 hafta olacak nasipse
Bulantı kusma yok bende
Yalnız kasık şişkinliği ani harekette batma göğüslerde acıma gibi hassasiyet var
5 gündür ishal vardı bişey yediğim anda bağırsaklar çıldırıyor gürül gürül
Onun dışında karın ağrısı oluyo Bi iki saat sürüyo normal mi bilemiyorum
İnşallah şu 3 ayı bitirsek sanırım hepimiz rahat rahat nefes alıcaz çoğu bitti azı kaldı Allah yardımcımız olsunAmin kuzum İnşallah biz iyi düşünelim iyi olsun zaten bir süre sonra zaman çabuk geçecek ilk haftalar ve son haftalar hiç geçmek bilmiyor gebelikte
Burayı okuyunca ben de geriliyorum maalesef, çok kötü ihtimal var yarın doktor randevum var zaman geçmiyor gerçekten. Biraz daha azaltmalıyız belki okumayı bilemedimBenimde ağrım yoktu birden başladı korktum yakın zamanda da kanama geçirince panik yaptım sürekli kendimi dinliyorum galıba psikolojik
Bendede var ben zaten agresif yapim var hizli bagirip sonenlerdenim hamileligimde suphelendim zaten asiri gergin ve bagirtlaktimtipik aslanim iyice arttti insanlara kizinca kendime kiziyorumbide bu dönemde aşırı agresiflik umarım sadece bence yoktur Allahım ....
Burasi bir gercek hem rahatlatici hem korkutucu olabiliyor bende kendimi alamiyorum bende azaltmayi duusnuyorum cok da sevdim burayi sizleri tanimiyorum ama benide cok etkilediBurayı okuyunca ben de geriliyorum maalesef, çok kötü ihtimal var yarın doktor randevum var zaman geçmiyor gerçekten. Biraz daha azaltmalıyız belki okumayı bilemedim
Burasi bir gercek hem rahatlatici hem korkutucu olabiliyor bende kendimi alamiyorum bende azaltmayi duusnuyorum cok da sevdim burayi sizleri tanimiyorum ama benide cok etkiledi
kesinlikle katılıyorumBurayı okuyunca ben de geriliyorum maalesef, çok kötü ihtimal var yarın doktor randevum var zaman geçmiyor gerçekten. Biraz daha azaltmalıyız belki okumayı bilemedim
Ben de hem seviyorum ama hem de gerildim maalesef, oysa yukarıda bir arkadaşımızın doktoru çok güzel konuşmuş da insanın elinde değil işteBurasi bir gercek hem rahatlatici hem korkutucu olabiliyor bende kendimi alamiyorum bende azaltmayi duusnuyorum cok da sevdim burayi sizleri tanimiyorum ama benide cok etkiledi
Onu da denedim inanın en azından sadece ben olmadığımı düşünüyorum herkeste olduğunu bu haftalarda herkesin böyle bir sey yaşadığını randevu yakın tarihte olunca zaman geçmiyormuş bende onu anladım benim randevum bu ayın sonunda 12. Hafta bitince çağrıdı 2 li tarama için pazartesi muayene oldum kalp atışını duydum ama gelde yüreğime anlat sanki asırlar geçti üstünden kendi kendime kalknca daha da kuruyorumBurayı okuyunca ben de geriliyorum maalesef, çok kötü ihtimal var yarın doktor randevum var zaman geçmiyor gerçekten. Biraz daha azaltmalıyız belki okumayı bilemedim
evet kimin doktoruyda anımsamıyorum ama , hangi ilde merak ediyorumBen de hem seviyorum ama hem de gerildim maalesef, oysa yukarıda bir arkadaşımızın doktoru çok güzel konuşmuş da insanın elinde değil işte
Çıktım kızlar çok şükür kalp atışını duydum miniğimin. Tüp bebekte olabilir bazen böyle durumlar dedi doktor. Kanama alanı falan da yok. Ayy çok rahatladım Kalp atışını duyana kadar öldüm öldüm dirildim.Kahverengiden korkma benimde oldu canim ama doktoruna yaz gelme deselerde git sen kanama alanin vardir belki tedbir amacli verir sans bisyler bu haftalar riskli haftalar hepimizde yasadik o korkulari
Oh çok şükür ya çok sevindimÇıktım kızlar çok şükür kalp atışını duydum miniğimin. Tüp bebekte olabilir bazen böyle durumlar dedi doktor. Kanama alanı falan da yok. Ayy çok rahatladım Kalp atışını duyana kadar öldüm öldüm dirildim.
Oh cok guzel haber cok sevindim minikler fasulyeler yureklerimizi agzimizda biraktilarÇıktım kızlar çok şükür kalp atışını duydum miniğimin. Tüp bebekte olabilir bazen böyle durumlar dedi doktor. Kanama alanı falan da yok. Ayy çok rahatladım Kalp atışını duyana kadar öldüm öldüm dirildim.
Aslında burada kendin gibi insanlarla dertleşmek , duyguları paylaşmak çok güzel ama ne yazıkki bazı hanımlar birazcık tedirgin bu da çok normal… biraz önce bir arkadaş yazmış… eğer bebeğin yaşaması alnına yazılmışsa yaşar, yazılmamışsa 9 ay yatsan nafile… İyisi de kötüsü de hayatta bizler için tevekkül etmek gerektiğini düşünüyorum… Allah’a şükür hasta değiliz , hayatımızın en güzel duygularını yaşıyoruz… Biraz tadını çıkarmaya gerisini de Allah’a bırakmaya çalışmalıyızBurayı okuyunca ben de geriliyorum maalesef, çok kötü ihtimal var yarın doktor randevum var zaman geçmiyor gerçekten. Biraz daha azaltmalıyız belki okumayı bilemedim
Ay teşekkür ederim yorumumu kaile alıp yazdığınız için herkes kendi arasında konuşuyo sanki yazım görülmemiş gibi geçip gidiyoAyyy benimkide çıldırsa keşke kabızlıktan bunaldım yaaa her şeyi deniyorum