- 1 Şubat 2024
- 859
- 1.570
- 34
-
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #3.361
Canım Rabbim acını en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik ile dindirsinDün kontrole gittim ve bebeğimin kalbi durmuş Allah kimseye yaşatmasın kürtaj oldum ilk hamilelik ilk defa böyle şeyler yaşıyorum psikolojim çok kötü dua edin bana
Üzüldüm canım başın sağolsunDün kontrole gittim ve bebeğimin kalbi durmuş Allah kimseye yaşatmasın kürtaj oldum ilk hamilelik ilk defa böyle şeyler yaşıyorum psikolojim çok kötü dua edin bana
Evlendigim zaman yoktu. Bebek düşünmeye başlayınca eşim verdi şükür negatif çıktı. E nabızına bakın eşinizin ara ara geç çıkıyor birazKızlar sizde sma testi verdiniz mi ? Eski evlilerden alıyorlarmış artık inşallah hayırla sonuçlanır
Allah sabırlar versin dayanma gücü versin inşallah en kısa sürede acın hafifler …Dün kontrole gittim ve bebeğimin kalbi durmuş Allah kimseye yaşatmasın kürtaj oldum ilk hamilelik ilk defa böyle şeyler yaşıyorum psikolojim çok kötü dua edin bana
Cok tesekkur ederimBana doktorum sirkeli su ile yıka demişti. Nioli yağı var bir de ama onu bilemiyorum hamilelikte kullanılır mi
Cok tesekkur ederim deneyecegim ben deDoktor önerdi ben yaptım kaşıntım geçti benim bu şekilde
Evet ya hamile kalmakla bitmiyormus asil o zaman basliyormus korkularHepimizde ayni korkular ne zor ya
Kesinlikle canim benim 1 kaybim var tup bebekti o buda dogal yolla oldu korkularim 2 ye katlandi anne olmak bizim nesil icin zormus gercektenEvet ya hamile kalmakla bitmiyormus asil o zaman basliyormus korkular
Merhaba canım duyabildiniz mi kalp atışını umarım duymuşsunuzdurTeşekkür ederim ben de yarın gidicem kalp atışını duyamazsak büyük ihtimalle sonlandırılacak pıhtılaşma olduğu için mi kalbi atmiyo diye merak ettim ben de
Allah sabır versin dualarım sizinleDün kontrole gittim ve bebeğimin kalbi durmuş Allah kimseye yaşatmasın kürtaj oldum ilk hamilelik ilk defa böyle şeyler yaşıyorum psikolojim çok kötü dua edin bana
Canım ilaç aynı ilaç iki şekilde de kullanabilirsin vajinal fitil şeklinde kullanımı daha iyi diyorlar yan etkilerini çok görmüyormuşsun o şekilde alıncakızlar bişi sorucam bu progestan ilaç direk adı doktorum fitil dedi , eczacı içeceksin diyor , içinde ikisi içinde kullanalıbailir diyor , nasıl kullanıyoruz bilen biri var mı
Allah yardımcın olsun canım benim. Allah kalbine ferahlık versin süreci kolaylıkla atlatırsın inşallah. Demek ki sağlıksız bir bebekmiş öyle düşün Rabbim tez zamanda sağlıklı evlat nasip etsin kolaylıkla inşallahDün kontrole gittim ve bebeğimin kalbi durmuş Allah kimseye yaşatmasın kürtaj oldum ilk hamilelik ilk defa böyle şeyler yaşıyorum psikolojim çok kötü dua edin bana
Doktorun fitil olarak dediyse alttan alacaksın canım iç dediyse içeceksin. Aynı ilaç kullanımı doktor hangisini uygun görürse ben mesela alttan alıyorum. Eczacı değilde doktorun demesini baz almak gerekirkızlar bişi sorucam bu progestan ilaç direk adı doktorum fitil dedi , eczacı içeceksin diyor , içinde ikisi içinde kullanalıbailir diyor , nasıl kullanıyoruz bilen biri var mı
İki türlü de kullanabiliyorsunuz. Ben gündüz vajinal alıyorum, gece içiyorum. Uyku problemim olduğu için gece yatmadan içmemi önerdi uyku yapıyor çünkü. Sen nasıl rahat kullanabiliyorsan öyle kullanabilirsinkızlar bişi sorucam bu progestan ilaç direk adı doktorum fitil dedi , eczacı içeceksin diyor , içinde ikisi içinde kullanalıbailir diyor , nasıl kullanıyoruz bilen biri var mı
Hadi gözün aydın benim de ilk gebeliğim ikizdi bakması zor biraz ama tam mucize yaKızlar selam
Ben dr dan çıktım çok şükür iki bebeğimin de kalp atışını duyduk biri 7+3 biri 7+0 çıktı zaten kese için gittiğimizde de biri biraz küçüktü şükürler olsun Rabbime darısı kalp atışını bekleyen herkese
Hayirli olsun insallah hepimiz cinsiyetlerini ogreniriz yazariz saglikli hayirli gebelikler yasarizKızlar selam
Ben dr dan çıktım çok şükür iki bebeğimin de kalp atışını duyduk biri 7+3 biri 7+0 çıktı zaten kese için gittiğimizde de biri biraz küçüktü şükürler olsun Rabbime darısı kalp atışını bekleyen herkese
Allahım bebişlerimizi korusun inşallahKesinlikle canim benim 1 kaybim var tup bebekti o buda dogal yolla oldu korkularim 2 ye katlandi anne olmak bizim nesil icin zormus gercekten
çok teşekkürlerİki türlü de kullanabiliyorsunuz. Ben gündüz vajinal alıyorum, gece içiyorum. Uyku problemim olduğu için gece yatmadan içmemi önerdi uyku yapıyor çünkü. Sen nasıl rahat kullanabiliyorsan öyle kullanabilirsinYan etkilerinden rahatsız olursan vajinal yan etkisi daha az oluyor, ama kimileri de vajinal kullanımdan rahatsız oluyor akıntı, koku vs den dolayı.