2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Teşekkür ederim ben de yarın gidicem kalp atışını duyamazsak büyük ihtimalle sonlandırılacak pıhtılaşma olduğu için mi kalbi atmiyo diye merak ettim ben de
Merhaba canım duyabildiniz mi kalp atışını umarım duymuşsunuzdur Ben de geç duydum kalp atışını geç döllenme dediler umarım sizin de öyledir

Dün kontrole gittim ve bebeğimin kalbi durmuş Allah kimseye yaşatmasın kürtaj oldum ilk hamilelik ilk defa böyle şeyler yaşıyorum psikolojim çok kötü dua edin bana
Allah sabır versin dualarım sizinle 8+5te durmuş sanırım peki en son ne zaman duymuştunuz kalp atışını görünümü de aynı mıydı? Bazen 6. Haftada durmuş diyorlar ama 8. 9. Haftada öğreniyor insanlar eltimin öyle olmuştu. Çok üzücü biliyorum ama gönlünüzü ferah tutun, sağlıksız bir oluşummuş öyle düşünün. Vücut onu algılayıp vücuttan atmak istiyor. Çok çok geçmiş olsun umarım en yakın zamanda toparlanırsınız

kızlar bişi sorucam bu progestan ilaç direk adı doktorum fitil dedi , eczacı içeceksin diyor , içinde ikisi içinde kullanalıbailir diyor , nasıl kullanıyoruz bilen biri var mı

kızlar bişi sorucam bu progestan ilaç direk adı doktorum fitil dedi , eczacı içeceksin diyor , içinde ikisi içinde kullanalıbailir diyor , nasıl kullanıyoruz bilen biri var mı
Canım ilaç aynı ilaç iki şekilde de kullanabilirsin vajinal fitil şeklinde kullanımı daha iyi diyorlar yan etkilerini çok görmüyormuşsun o şekilde alınca

Dün kontrole gittim ve bebeğimin kalbi durmuş Allah kimseye yaşatmasın kürtaj oldum ilk hamilelik ilk defa böyle şeyler yaşıyorum psikolojim çok kötü dua edin bana
Allah yardımcın olsun canım benim. Allah kalbine ferahlık versin süreci kolaylıkla atlatırsın inşallah. Demek ki sağlıksız bir bebekmiş öyle düşün Rabbim tez zamanda sağlıklı evlat nasip etsin kolaylıkla inşallah

Doktorun fitil olarak dediyse alttan alacaksın canım iç dediyse içeceksin. Aynı ilaç kullanımı doktor hangisini uygun görürse ben mesela alttan alıyorum. Eczacı değilde doktorun demesini baz almak gerekir

İki türlü de kullanabiliyorsunuz. Ben gündüz vajinal alıyorum, gece içiyorum. Uyku problemim olduğu için gece yatmadan içmemi önerdi uyku yapıyor çünkü. Sen nasıl rahat kullanabiliyorsan öyle kullanabilirsin Yan etkilerinden rahatsız olursan vajinal yan etkisi daha az oluyor, ama kimileri de vajinal kullanımdan rahatsız oluyor akıntı, koku vs den dolayı.

Hadi gözün aydın benim de ilk gebeliğim ikizdi bakması zor biraz ama tam mucize ya

Hayirli olsun insallah hepimiz cinsiyetlerini ogreniriz yazariz saglikli hayirli gebelikler yasariz

çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…