2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Doktorun fitil olarak dediyse alttan alacaksın canım iç dediyse içeceksin. Aynı ilaç kullanımı doktor hangisini uygun görürse ben mesela alttan alıyorum. Eczacı değilde doktorun demesini baz almak gerekir
Canım ilaç aynı ilaç iki şekilde de kullanabilirsin vajinal fitil şeklinde kullanımı daha iyi diyorlar yan etkilerini çok görmüyormuşsun o şekilde alınca

çok teşekkürler

kızlar bişi sorucam bu progestan ilaç direk adı doktorum fitil dedi , eczacı içeceksin diyor , içinde ikisi içinde kullanalıbailir diyor , nasıl kullanıyoruz bilen biri var mı
Ben kullanıyorum en başından beri sabah akşam. Vajinadan fitil olarak kullanıyorum. Doktorum bu şekilde kullanmamı söylemişti

Kızlar selam 🥰
Ben dr dan çıktım çok şükür iki bebeğimin de kalp atışını duyduk biri 7+3 biri 7+0 çıktı zaten kese için gittiğimizde de biri biraz küçüktü şükürler olsun Rabbime darısı kalp atışını bekleyen herkese 🙏🧿🌼
Oyyy maşallah ikisine de 🧿❤️ Allahım tamamına erdirsin 🙏 valla duygulandım çok 🥲 bu ikizler gerçekten mucize

Sanırım dediğiniz gibi olacak kucağıma alana kadar korkularım bitmek bilmeyecek. İnşallah tekrarı olmaz yaşamazsınız 🤲🏻 tevekkül ediyorum aslında hep öyleydi tedavi görürkende ama kanamam olunca maalesef kendimi tutamadım sonrasında daha da korkularım arttı dün gece hiç uyuyamadım doğum korkum beni esir aldı nasıl bir tranva olduysa anlam veremedim 🙄 bende eşimde cinsel ilişki konusunda çok katıydık zarar vermesinden kaybetmekten korktuğumuz için sonrasında doktorum bunun iyi bir sey olmadığını olması gerektiğini haftada 1 2 kere dedi tehliken yok olsun ben önermiyorum olmamasını diyince biz eşimle daha da panik olduk acaba hata mı yapıyoruz diye çünkü ilk gebeliğim ve doktoruma cok güveniyorum dinledik sonuç böyle oldu nasip vardır Allahın bir bildiği çok korktuk ama şükür bir sey olmadı hatta doktor 1 hafta ara verin sonra cinsel ilişkiye devam dedi 7 ay asla yapmam dedim güldü olur mu olması lazım dedi ama yapamam yapamayız cok büyük bi korku yaşadık 😔
Benim tup bebek doktorumda yasak koymamisti dedigin gibi olsa olmuyor olmasa olmuyor ama iste bizim kaygilarimiz oldugu surece onun sonrasinda kucuk bir leke bile insana sucluluk psikolojisine giriyor.
Bilmiyorum ya ne desek ne yapsak bos Allahim kolaylastirsin. Sende surekli dua et seni rahatlatacak dualar oku dusunmemeye calis biseyler izle cunku dusundukce icinden cikilmaz hal aliyor cunku.

Kızlar benim kontrolüm vardı az önce gittim doktor çok değişik davrandı sürekli kontrole gitmek iyi değil ışın tutuyoruz falan dedi ne alaka anlamadım özel hastanede azar yemediğim kalmıştı
Ben yurt disinda yasiyorum gecen parca seklinde kanamam oldu 3 gun aralikla gittim diye banada dediler bebeklerine zarar verirsin bu kadar cok ultrasyona girersen diye🤦🏻‍♀️

Allah sabır versin dualarım sizinle 🙏🏼 8+5te durmuş sanırım peki en son ne zaman duymuştunuz kalp atışını görünümü de aynı mıydı? Bazen 6. Haftada durmuş diyorlar ama 8. 9. Haftada öğreniyor insanlar eltimin öyle olmuştu. Çok üzücü biliyorum ama gönlünüzü ferah tutun, sağlıksız bir oluşummuş öyle düşünün. Vücut onu algılayıp vücuttan atmak istiyor. Çok çok geçmiş olsun umarım en yakın zamanda toparlanırsınız 🙏🏼❣️
Teşekkür ederim

Canım çok çok üzüldüm :KK43: Allahım bir daha yaşatmasın 🙏 ne yazık ki birçok kadın bu süreci yaşıyor, ama sonrasında sağlıklı çocuklar doğuruyor🌺 böyle düşün, asla umutsuzluğa kapılma. Dualarımız seninle 🙏
Allah razı olsun duaya çok ihtiyacım var bazen iyiyim bazen isyankar ilk olduğu için ve çok istediğim için kabullenemiyorum herkes batıyor

Allah razı olsun duaya çok ihtiyacım var bazen iyiyim bazen isyankar ilk olduğu için ve çok istediğim için kabullenemiyorum herkes batıyor
Haklisin canim batar herkesin dedigi benimde oldu kaybim zaten normalde duygularimda gel git olan bir insanim daha cok gel gitlerim olmustu gezdim dolastim oyle atlattim birde cogu kisi ne hissettigini anlamayacak eger kaldiramazsan terapiste git beni o toparladi

Kızlar selam 🥰
Ben dr dan çıktım çok şükür iki bebeğimin de kalp atışını duyduk biri 7+3 biri 7+0 çıktı zaten kese için gittiğimizde de biri biraz küçüktü şükürler olsun Rabbime darısı kalp atışını

Hadi gözün aydın benim de ilk gebeliğim ikizdi bakması zor biraz ama tam mucize ya
Benim 5 olacak ya 3 tane var zaten 🙈😃

Oyyy maşallah ikisine de 🧿❤️ Allahım tamamına erdirsin 🙏 valla duygulandım çok 🥲 bu ikizler gerçekten mucize
Amin canım gerçekten de mucize gibi geldi bize hiç beklemedigim bı anda hamile olduğumu öğrendim daha kese için gitmeden iki fidan diktigimi gördüm hep ikiz hissettim öyle de oldu rabbim herkesin gönlünde kini versin inşallah 🥰❤️🙏

Asla isyan etme rabbim eğer geciktiriyorsa muhakkak daha güzelini nasip edecektir🌼 daha ilk olduğu için böyle hissetmen çok normal ama dua et her zaman en hayırlısını Allah bilir 🙏

X