- 27 Şubat 2014
- 1.533
- 1.943
-
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #3.401
Bende ingilteredeyim ilk ozel klinige gittim parca seklinde kanamam olunca acil randevu yaptilar normalde ilk ultrasyon 12. Haftada oluyor bir sorun yoksaHangi ulkede yasiyorsunuz?ben ingilterede yasiyorum 10 haftalik olmadan ultrasona almiyorlar
Evt aynn burda oyle ilk cocugumda 11 ci hftamda gittmistim ilk olarak.Trde erken giriliyor ultrasona.siz kac haftaliksiniz.bide vitamin hapi kullaniyormusunuz.Bende ingilteredeyim ilk ozel klinige gittim parca seklinde kanamam olunca acil randevu yaptilar normalde ilk ultrasyon 12. Haftada oluyor bir sorun yoksa
YaaaBenim 5 olacak ya 3 tane var zaten
Ayy şimdi de onu takarım artık zarar oldu mu acaba diyeBen yurt disinda yasiyorum gecen parca seklinde kanamam oldu 3 gun aralikla gittim diye banada dediler bebeklerine zarar verirsin bu kadar cok ultrasyona girersen diye
Ben 8. Haftama girdim evet pregacare tablet kullaniyorum siz kac haftaliksinizEvt aynn burda oyle ilk cocugumda 11 ci hftamda gittmistim ilk olarak.Trde erken giriliyor ultrasona.siz kac haftaliksiniz.bide vitamin hapi kullaniyormusunuz.
Bizde bu kadar ısrarla olsun demeseydi düşünmüyorduk işte insan hata yapmak istemiyor doktoru da dinliyor olacağı varmışBenim tup bebek doktorumda yasak koymamisti dedigin gibi olsa olmuyor olmasa olmuyor ama iste bizim kaygilarimiz oldugu surece onun sonrasinda kucuk bir leke bile insana sucluluk psikolojisine giriyor.
Bilmiyorum ya ne desek ne yapsak bos Allahim kolaylastirsin. Sende surekli dua et seni rahatlatacak dualar oku dusunmemeye calis biseyler izle cunku dusundukce icinden cikilmaz hal aliyor cunku.
Dert etme kendine bende 3 gun arayla girdimAyy şimdi de onu takarım artık zarar oldu mu acaba diye
Doktorunda vardir bir bildigi diyelim artikBizde bu kadar ısrarla olsun demeseydi düşünmüyorduk işte insan hata yapmak istemiyor doktoru da dinliyor olacağı varmışAllah baska şeylerle sınamasın ben razıyım benden simdiye kadar nokta kadar leke bile gelmemişti işte hepsi bianda gelmiş oldu okuyorum hem kendime hem sizlere Allah hepimizin yardımcısı olsun ilk günlere göre daha sakınım aslında evde yatmak yüzünden kuruyorum galıba aktif olmayı seven biriydim ama olamıyorum
Ultrason hesabini bilmiyorum kendi hesabima gore 6 haftaligim.evet bende tesco dan aldim pregacare tablet ama emin olamadim kullanip kullanmamakta haftam kucuk diyeBen 8. Haftama girdim evet pregacare tablet kullaniyorum siz kac haftaliksiniz
Artık öyle diyorum ama bidaha mı tövbeDoktorunda vardir bir bildigi diyelim artik
Birseyler izle evin icinde yorulmadan yapabilecegin seyler yap. Becerin ve ilgin varsa orgu orebilirsin en guzel terapi sekillerinden biriymis o
Aynen banada aynısını dedi ozman var bi bildikleri bekleyelim ne yapalım Allahım korusun yavrularımızıBanada 7+3 den sonra 12 haftalığında gel dedi ikili test icin
Evde kuvetınız varsa papatya kaynatın ve kuvete suya katıp ıcınde oturun eger kuvet yoksa papatya suyu hazırlayın ara ara genıtal bolgenızı paptya suyu ıle temızleyın faydası olabılır rusların en cok kullandıgı yontemlerden bırıKızlar benim idrarda yanmam başladı hamilelik öncesi evliligimin basından beri cok müsaitim zaten idrar yolu enfeksiyonuna. Muhtemelen şuan öyleyim. Devlet hastanesinde asla randevu yok özelde kendi doktorumun randevusuna daha 6 gün var. Acile gitsem ilac yazsa korkumdan icemiycem doktoruma sormadigim için. Tlf falan da yok. Hamile olup evde idrar yolu enfeksiyonunu hafifleten bildiginiz bisey var mi? (Maydonoz kekik tüketmiyorum)
bende bunu doktoruma sordum hatta 2 doktora sordum sadece uzun süreki kalp atılı dinlemek bebeği yoruyormuş ısıtıyormuş zaten bu haftalarda genelde sanıyelik dinletiyorlar yada kalp atışını ultrasonda dinletiyorlar ben de 3 4 kere dinledim ama 3 5 snaıyelikti kanamam oldu korktum baktılar yaşıyor mu diye içinize sıkıntı yapmayın bunu stres yapmanız bebek için daha kötüAyy şimdi de onu takarım artık zarar oldu mu acaba diye
Bende de benzer durum oldu doktor aldıgım folık asıtı degıstırdı bır de sabah kahvaltıdan sonra lamay basladım hepsı gectıİyi akşamlar kızlar 8 haftalik olduk çok şükür ama şey dicem size folik asit beni mahvedio ya acayip yan etki yapio bulantı halsizlik ilaci almadan önce gayet iyiyim aldiktan sonra cok fena oluyorum yani geçen gün Bi dozunu almayı unuttum o gün okadar mükemmel geçti ki yani yan etkilerini azaltmak için bise yapılabilir mi yemek arasında almak gibi felan? Benim gibi olan var mı yoksa birtek ben mi böyle hissediyorum
Bana da mantar enfeksiyonu yüzünden vermişti ne kaşıntım ne başka bir problemim vardı içinde kortizon olduğu için ben 1 kere kullandım cesaret edemedim bıraktım şaşe vermişti onu kullandım ama gebelikte kullanan cok kişi varDoktorum vajinal kaşıntı ve yanma için travazol kullanmami söyledi kullananınız oldu mu? Çok iyi bir krem onceden kullaniyordum ama gebelikte tereddut ettim. Sirkeli su tahris eder dedi
Bana da aynısını dedi ama burda arkadaşlar hafta da bir gidiyor acaba özel mi benim ki devlet hastanesi merak ettim keske elimizde bir cihaz olsa korkunca bakabılsek bebeklerimizeAynen banada aynısını dedi ozman var bi bildikleri bekleyelim ne yapalım Allahım korusun yavrularımızı
Ben de kortizon oldugu icin korktum. Internette yazanlar yuzunden uzman doktora d aguvenemez olduk iyi miBana da mantar enfeksiyonu yüzünden vermişti ne kaşıntım ne başka bir problemim vardı içinde kortizon olduğu için ben 1 kere kullandım cesaret edemedim bıraktım şaşe vermişti onu kullandım ama gebelikte kullanan cok kişi var
Kullan sikinti olmaz ben hamile kalmadan basladim vucudu hazirliyor zaten surece oncesindedeUltrason hesabini bilmiyorum kendi hesabima gore 6 haftaligim.evet bende tesco dan aldim pregacare tablet ama emin olamadim kullanip kullanmamakta haftam kucuk diye
Rica ederimArtık öyle diyorum ama bidaha mı tövbe
Genel olarak sürekli uyuyorum elimde olmadanörgü güzel fikirmiş sevmiyorum çok ama deneyeceğim teşekkür ederim fikir verdiğiniz için