2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Bende ingilteredeyim ilk ozel klinige gittim parca seklinde kanamam olunca acil randevu yaptilar normalde ilk ultrasyon 12. Haftada oluyor bir sorun yoksa
Evt aynn burda oyle ilk cocugumda 11 ci hftamda gittmistim ilk olarak.Trde erken giriliyor ultrasona.siz kac haftaliksiniz.bide vitamin hapi kullaniyormusunuz.

Bizde bu kadar ısrarla olsun demeseydi düşünmüyorduk işte insan hata yapmak istemiyor doktoru da dinliyor olacağı varmış Allah baska şeylerle sınamasın ben razıyım benden simdiye kadar nokta kadar leke bile gelmemişti işte hepsi bianda gelmiş oldu okuyorum hem kendime hem sizlere Allah hepimizin yardımcısı olsun ilk günlere göre daha sakınım aslında evde yatmak yüzünden kuruyorum galıba aktif olmayı seven biriydim ama olamıyorum

Doktorunda vardir bir bildigi diyelim artik
Birseyler izle evin icinde yorulmadan yapabilecegin seyler yap. Becerin ve ilgin varsa orgu orebilirsin en guzel terapi sekillerinden biriymis o

Doktorunda vardir bir bildigi diyelim artik
Birseyler izle evin icinde yorulmadan yapabilecegin seyler yap. Becerin ve ilgin varsa orgu orebilirsin en guzel terapi sekillerinden biriymis o
Artık öyle diyorum ama bidaha mı tövbe
Genel olarak sürekli uyuyorum elimde olmadan örgü güzel fikirmiş sevmiyorum çok ama deneyeceğim teşekkür ederim fikir verdiğiniz için

Evde kuvetınız varsa papatya kaynatın ve kuvete suya katıp ıcınde oturun eger kuvet yoksa papatya suyu hazırlayın ara ara genıtal bolgenızı paptya suyu ıle temızleyın faydası olabılır rusların en cok kullandıgı yontemlerden bırı

Ayy şimdi de onu takarım artık zarar oldu mu acaba diye
bende bunu doktoruma sordum hatta 2 doktora sordum sadece uzun süreki kalp atılı dinlemek bebeği yoruyormuş ısıtıyormuş zaten bu haftalarda genelde sanıyelik dinletiyorlar yada kalp atışını ultrasonda dinletiyorlar ben de 3 4 kere dinledim ama 3 5 snaıyelikti kanamam oldu korktum baktılar yaşıyor mu diye içinize sıkıntı yapmayın bunu stres yapmanız bebek için daha kötü bir sorun olsa yapmaz doktorlar vajinal muayene içinde öyle diyorlar ama bınbır zorlukla tedaviyle olan bebeklere bile vajinal bakılıyor ilk 3 ay

Bende de benzer durum oldu doktor aldıgım folık asıtı degıstırdı bır de sabah kahvaltıdan sonra lamay basladım hepsı gectı

Doktorum vajinal kaşıntı ve yanma için travazol kullanmami söyledi kullananınız oldu mu? Çok iyi bir krem onceden kullaniyordum ama gebelikte tereddut ettim. Sirkeli su tahris eder dedi

Doktorum vajinal kaşıntı ve yanma için travazol kullanmami söyledi kullananınız oldu mu? Çok iyi bir krem onceden kullaniyordum ama gebelikte tereddut ettim. Sirkeli su tahris eder dedi
Bana da mantar enfeksiyonu yüzünden vermişti ne kaşıntım ne başka bir problemim vardı içinde kortizon olduğu için ben 1 kere kullandım cesaret edemedim bıraktım şaşe vermişti onu kullandım ama gebelikte kullanan cok kişi var

Ben de kortizon oldugu icin korktum. Internette yazanlar yuzunden uzman doktora d aguvenemez olduk iyi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…