- 6 Mart 2019
- 801
- 1.244
- 113
- 32
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #33.581
Kendiniz yapsanız daha iyiBebişlere lor peynir verdiniz mi ? Yarın başlayacağım kahvaltılıklara hangi marka alsam bilemedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendiniz yapsanız daha iyiBebişlere lor peynir verdiniz mi ? Yarın başlayacağım kahvaltılıklara hangi marka alsam bilemedim
Bende şu an memesiz uyutuyorum gündüzleri rutinler sonrası yatağına koyuyorum ama şu mayıştırma işini bir türlü yapamadım. 15 dk sonra avaz avaz ağlamaya başlıyor . Ağlayınca kucağıma alıyorum. Uyuyor. Gözleri kapanır kapanmaz bir dk bekliyorum ve yatağına koyup pış pat yaparak uyutmaya çalışıyorum. Gündüz neyse bir şekilde olıyor ama geceleri artık felaket. Normalde gözleri kapalı uyanır emer uyurdu. Şimdi asla uyumuyor emse bile. Ne yapacağımı bilmiyorum4 uyku yapıyordu hepsi kısa kısaydı. Eğitime başlayınca direkt 3’e düşürdük. Birkaç hafta sonra saat aralıklarını açarak 2 ye düşürdük. Şu an uykudan uyanınca 3 saat bekleyip ilk uykuya geçiyor, uyandıktan sonra yine 3 saat 3 saat 15 dk kadar bekleyip ikinci uykuyu yapıyor. Bu uykudan uyandıktan 4 saat sonra da gece uykusuna geçiriyorum. Bu da genelde 7.5-8 gibi oluyor.
Gündüz uykusu bizim 20 dk falandı sanırım. Şu an evet çoğu zaman yine 40.dakikada uyanıyor ama geri döndürüyorum uykuya. Kesintisiz 1.5 saat 2 saat uyuduğu da oldu. Bir de artık kucaktansa yatakta şş pat ile uyumayı tercih ediyor. Bununla ilgili bir şey yapmadım ama bebiş öyle istedi gibi oldu.
Bunlar iyi yönleriÇoğu zaman uyandıktan 1.5 saat sonra uykusu geliyor, kalan 1.5 saat oyalamayla geçiyor. Benim sabrım tükenmeseydi ve bebek mutlu bir şekilde uykuya geçebilseydi takılmazdım açıkçası 3 uyku mu yapmış 4 mü yapmış. Bizim için şart olmuştu artık o yüzden dediğini de yapmaya çalışıyorum, 2 mi dedi tamam 2 olsun
Dışarı çıktığımızda zorluyor beni sürekli bi saat kontrolü bebek arabasında zamansız uyursa stres olmak gibi
Normalde uyur muydu benimki de böyle hiç uyumuyor artıkGece öyleyiz. 3 4 gün kriz 1 gün iyiyiz. Gece sürekli emmek istiyor. Yatağa koyar koymaz ya kıpırdanıyor ya mızmızlanıyor. Gündüz bir şekilde atlatıyorum da gece çok zor. Normalde emerek uyumazdı. Sabah da 6dan sonra hiç uyumuyor
Uyurdu yaa noluyor anlayamıyorum. Yani normal mi emin olamıyorum. Gerçi hepimizin hemen hemen aynıNormalde uyur muydu benimki de böyle hiç uyumuyor artık
Ağlamak istiyorum. Her iki hafta da bir daha zorluyor. Bu sabah uyuttum 10 dk sonra çığlık . Tekrar uyuttum yine 10 dk sonra çığlık. Pes ettim kaldırdım artıkUyurdu yaa noluyor anlayamıyorum. Yani normal mi emin olamıyorum. Gerçi hepimizin hemen hemen aynı
İnş atak diş filandır diye dua ediyorum. İnş normali bu değildir diye dua ediyorum26. hafta atak haftası normaldir bence hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruzkimisi 24 25te başlayabilirmiş
Fosforlu emzikler var canım ondan alSırf kendi uyuyabilsin diye emzik veriyorum. Tutup çıkarıp fırlatıyor. Gece karanlıkta bir de emzik arıyorum odada![]()
Bizimki nerdeyse 25. Haftada. Cilgin atiyoruz. Dun gece bes kez falan uyandi. Surekli biseylere kiziyo. Eller nerdeyse bileklere kadar agzinda. Dile gelse agza alinmayacak seyler soyleyecek gibi26. hafta atak haftası normaldir bence hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruzkimisi 24 25te başlayabilirmiş
Gece 5 kere çok iyiBizimki nerdeyse 25. Haftada. Cilgin atiyoruz. Dun gece bes kez falan uyandi. Surekli biseylere kiziyo. Eller nerdeyse bileklere kadar agzinda. Dile gelse agza alinmayacak seyler soyleyecek gibi![]()
E tabi kii o yüzdendirKizlarim hizli bir soru: ben emzirirken sanki afedersiniz gtmden ruhumu cekiyolar. O kadar bitkin düşünüyorumki. Neden olur bu? Hic su icmiyorum yani nerdeyse hic. Gunde bir kere tuvalete gidiyorum. Acaba susuzluk mu halsiz dusuruyo bu kadar? Kas agrisi bas agrisi da var.
İlk zamanlar daha çok oluyordu bana. Ama hala oluyor. Çok yiyorum. Karbonhidrat çok yiyorum. O iyi geliyor. Hızlı enerji. Su için, enerji alınKizlarim hizli bir soru: ben emzirirken sanki afedersiniz gtmden ruhumu cekiyolar. O kadar bitkin düşünüyorumki. Neden olur bu? Hic su icmiyorum yani nerdeyse hic. Gunde bir kere tuvalete gidiyorum. Acaba susuzluk mu halsiz dusuruyo bu kadar? Kas agrisi bas agrisi da var.
Icemiyorum resmen aklima gelmiyo. Gideyim de bi guzel sise aliym kendime en azindan motive olurumE tabi kii o yüzdendirneden su içmiyosun ki ama emzirirken çok dikkat etmek gerek su içmeye, sütü çok etkilerr
Sekeri birakicam bi de. Kahvaltida tatli bisey yiyim bayginlik geciriyorum.İlk zamanlar daha çok oluyordu bana. Ama hala oluyor. Çok yiyorum. Karbonhidrat çok yiyorum. O iyi geliyor. Hızlı enerji. Su için, enerji alın
O da hızlı yükseltip hızlı düşürüyor insanı.Sekeri birakicam bi de. Kahvaltida tatli bisey yiyim bayginlik geciriyorum.
Suc içmeniz lazım hemde fazlaca lütfen dikkat edinKizlarim hizli bir soru: ben emzirirken sanki afedersiniz gtmden ruhumu cekiyolar. O kadar bitkin düşünüyorumki. Neden olur bu? Hic su icmiyorum yani nerdeyse hic. Gunde bir kere tuvalete gidiyorum. Acaba susuzluk mu halsiz dusuruyo bu kadar? Kas agrisi bas agrisi da var.
Sizin uyku eğitimi ne alemdeSuc içmeniz lazım hemde fazlaca lütfen dikkat edin![]()
Bugun mesela dikkat ettim. Aklima geldikce ictim. Vallahi de billahi de daha iyi hissediyorum. Kilo vermeme istahimi kontrol etmeme de yardim eder. Lohusaligimda damacanayla iciyodum nerdeyse, sonra sapittim. Yapicaz yapicaz hepsini halledicezSuc içmeniz lazım hemde fazlaca lütfen dikkat edin![]()
Ben karbonhidrat ve sekerle adeta keseleniyorum. Bi yandan ekmege sarelle surerken öte taraftan tahin pekmeze göz kirpiyorum. Simiti de unutmayalim. Utanmasam boynuma sira sira asip gun icinde isira isira bitiricem. Ise de basladim. Onun sıkıntısıyla da muazzam yemeye düstüm. Bi gazlasak aslinda birbirimizi ne harika olur ya.İlk zamanlar daha çok oluyordu bana. Ama hala oluyor. Çok yiyorum. Karbonhidrat çok yiyorum. O iyi geliyor. Hızlı enerji. Su için, enerji alın