Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    56
Ben asla dayanamam valla 😂 bide benim ikiz diye riskli gebelik oluyor 2 haftada bir doktorum çağırıyor. Ben cinsiyeti merak etmiyorum sürekli acaba iyiler mi diye düşünmekten ama yarın detaylıya giricem belki gösterirler
Benim doktorum çok pahalı ya aslında ayda 2 kez çağırsa afford edemem yani o bakımdan iyi de… 1 ay cidden çok uzun 😅 Yurtdışında yaşayanlar iyi alışmış

Benim cinsiyet hala belli değil ama dün eşim rüyasında çok net görmüş oğlanı. Bayağı yüzünü saçlarını falan her şeyini görmüş, o yüzden kız olan içgüdülerim erkeğe kaydı 😄

Benim doktorum çok pahalı ya aslında ayda 2 kez çağırsa afford edemem yani o bakımdan iyi de… 1 ay cidden çok uzun 😅 Yurtdışında yaşayanlar iyi alışmış
Kız doktorun bi kontrol bir ücretli yapmıyor mu ayda. Benim doktorum 2200 alıyor ayda bi kere alıyor sonrasında gittiğim ücretsiz oluyor yani bi ücretli bir kontrol. Bide Kıbrıs çok pahallı ama benim doktorum bizi çok seviyor hep indirim yapıyor

Bu vitamin işine başlayamadım bir türlü, 13+4 haftalığım en yakın haftaya hafta içi gidicem doktoruma çok mu geç kalmış olurum?
Doktorunuz hangi ilacı verdi ilk andan itibaren, zaten eksikliğe göre 3-4. Aydan sonra tahlil yapıp duruma göre bakıyorlar. Bende şuan bir tane multivitamin kullanıyorum. 17. Haftada tahlile gidicem. Yakında gidiyormuşsunuz zaten, canınızı hiç sıkmayın🌸🌸

Kızlar kız kardeşimin düğünü 25 temmuz ve Erzincan da 😥 o zamana 30 haftalık felan oluyorum. İnşallah gidebilirim ya kafama çok takılıyor

Kız doktorun bi kontrol bir ücretli yapmıyor mu ayda. Benim doktorum 2200 alıyor ayda bi kere alıyor sonrasında gittiğim ücretsiz oluyor yani bi ücretli bir kontrol. Bide Kıbrıs çok pahallı ama benim doktorum bizi çok seviyor hep indirim yapıyor
Benim doktorumun kontrol süresi 10 gün canım 10 günden sonra gidersem yine ücret veriyorum ve muayene başı 4.000₺. Seninki iyiymiş ☺️

Benim doktorumun kontrol süresi 10 gün canım 10 günden sonra gidersem yine ücret veriyorum ve muayene başı 4.000₺. Seninki iyiymiş ☺️
Senin doktor kazıkcıymış kız 😂😂 normalde tüm doktorların bir ücretli bir kontrol şeklinde ilerler 😂

Kızlar biraz hareket etsem hemen yoruluyorum siz ne durumdasınız 😌 bi ben mi böyleyim acaba
Ben dünden beri sürekli uykuluyum işin tuhaf tarafı gündüz asla uyuyamıyorum akşam 11 de falan uyuyorum. Ama gün içinde lavaboya gidip gelsem bile hemen uzanıyorum 😂

Arkadaşlar merhaba .Ben bugün ikili test için kan verdim .Papp-a değeri 920 çıkmış internete baktığımda değer aralığı 0.4 ile 2.4 mom diyor anlamadım .
Serbest beta 95.4 bilgisi olan var mı acaba .

Arkadaşlar merhaba .Ben bugün ikili test için kan verdim .Papp-a değeri 920 çıkmış internete baktığımda değer aralığı 0.4 ile 2.4 mom diyor anlamadım .
Serbest beta 95.4 bilgisi olan var mı acaba .
Benimde böyle stres oldum kırmızı gösteriyor PDF indirince

Eklentiler

• IMG_8867.webp
    IMG_8867.webp
    29 KB · Görüntüleme: 30
Ay inşallah çıksın gerildim beklerken aslında sitelerinde 3 günde çıkıyor diyor ama ben,benim doktorum aracılığı ile verdim ya o yüzden 1 hafta 10 gün dediler klinikteki kızlar 🤣 kız kardeşimde o kadar tahmini erkek ki futbol topu almış , buraya yalın bir futbol sahasında ⚽️ patlattıracak..

Olsun çok yakışıklı bir erkek olacak eminim 🤣 o sen severken tekmeler atmıştır anne yapma şunu 🤣🤣 diye
Hahhaahha demiştir yavrummmm 😂😂😂

Yaaa güzel düşünmüşler, eğlenceli olur eğlenirsiniz hep birlikte bir de anı kalır canım 🥹 ters köşe yaparsa bebiş görürsünüz hahaha

Back
X