- 28 Haziran 2016
- 3.507
- 2.607
- 133
Hangi doktora gittnz benm gittklerm cok suratsizdi. Normalde kadin doguma gitmiyorm ama tahliller icin gitmistimBurada böyle, bende söylemiyor dediklerinde şaşırıyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi doktora gittnz benm gittklerm cok suratsizdi. Normalde kadin doguma gitmiyorm ama tahliller icin gitmistimBurada böyle, bende söylemiyor dediklerinde şaşırıyorum![]()
Ben de 4 kilo verdimBen neredeyse 5 kg verdim 62 ile başladım 57.4 şuan
Kiz keseyi kaçıncı haftada gördünYaşım 22
İkinci çocuk
09.01.2025 sat
Kesem şu an 11+1
Kalp atışı 7+4
16 ekim 2025
7. Haftada keseyle birlikte kalp atışını duydum
Bana ilk altı hafta boş gebelik olabilir dediler beta hcg değerimden dolayı kalp atımını duydum doktor ikiz gebelik gibi bir şey görüyorum olursa da tek yumurta ikizidir dedi geçen hafta kontrole başka bir doktora gittim tek gebelik dedi anlayacağın aşırı karmaşık bir dönemden geçiyorumKiz keseyi kaçıncı haftada gördün
Anladım canım.Bana ilk altı hafta boş gebelik olabilir dediler beta hcg değerimden dolayı kalp atımını duydum doktor ikiz gebelik gibi bir şey görüyorum olursa da tek yumurta ikizidir dedi geçen hafta kontrole başka bir doktora gittim tek gebelik dedi anlayacağın aşırı karmaşık bir dönemden geçiyorum
0-3 ay az alinmali aslında ben ilk bebegimde çok az almıştım sonra dogduktan sonra ne kadar lazimsa zamanla almıştım.Kızlar hangi beden tablosuna göre almam gerekiyor? 0-3 ay çok giyilmez, çok hızlı büyüyor diyenler oldu. Hangi bedenler tercih edilmeli?
Bence de canım kesinlikle hiç giyememesindense 0-3 ay daha az alınıp 2-4 3-6 gibi alınmalı. Küçüldükçe alırım artık en masrafsızı da böyle0-3 ay az alinmali aslında ben ilk bebegimde çok az almıştım sonra dogduktan sonra ne kadar lazimsa zamanla almıştım.
En az 4 takım koy lazım oluyor .Ben az götürmüştüm battaniye falan ,kustu tuvaletini yaptı derken yetmedi evden takviye yaptik.Evet canım hastane çıkışlarını setli öyle alacağım da geri kalanı düşüncem artık kaç tane alınır edilir kısmını
Kac haftalık oldun canim senSanırım bi ben 4 kilo aldım![]()
Hastane cikis seti 10lilarmi iyi 5lilermi kizlarEn az 4 takım koy lazım oluyor .Ben az götürmüştüm battaniye falan ,kustu tuvaletini yaptı derken yetmedi evden takviye yaptik.
Amin canım çok sağ ol. Rabbim herkesin evladını sağlıklı bi şekilde kucağına aldırsın inşallahAnladim kuzum çok geçmiş olsun umarim yavrunu saglikli bisekilde alirsin kucagina herşey gönlünce olsunn![]()
5 lilerin içerisinde battaniye ve citcitli body yok sanırım.ikisi de de çok lazım oluyor.Battaniyeye sarılı duruyor hastanede.Hastane cikis seti 10lilarmi iyi 5lilermi kizlar
Ben 2 lide öğrendimKızlar 2lide cinsiyeti öğrenenler ultrasonda mı öğrendiler? Fetal DNA ile mi? 12. Haftada bende gideceğim 2li için doktorumun ultrasonu çok kaliteli acaba görebilir mi cinsiyeti merak ettim herkes yazınca görmezse de sorun değil tabi de bakılım
Ben 13+5 hiç almadım gram dahi bugün kontrole gittim dr sorun yok dedi almaman daha iyi dedi bebek almış güzel beslenmiş dediKizlar benim gibi hiç kilo almayan varmi benmi alamiyorum 250-300gram verip geri aliyorum 62 kusurle 63 arasinda gelip gidiyorum surekli![]()
Evet zaten hemen büyüyorlar hem küçükken çok kirletmiyorlar o yüzden az alinmali doğumdan sonra alma şansın varsa sonra geregini aliyorsun.Bence de canım kesinlikle hiç giyememesindense 0-3 ay daha az alınıp 2-4 3-6 gibi alınmalı. Küçüldükçe alırım artık en masrafsızı da böyle
Çok sevindim güzel de çıkacak inşallah içiniz rahat olsunMerhabaiyiyim teşekkür ederim. Geçen hafta cvs testimi verdim sonuç bekliyoruz cinsiyeti henüz öğrenmedik, daha sakinim ve iyi düşünmeye çalışıyorum
siz nasılsınız
Bi tane 10lu alsam digerlerini 5lilerdenmi alsam acaba5 lilerin içerisinde battaniye ve citcitli body yok sanırım.ikisi de de çok lazım oluyor.Battaniyeye sarılı duruyor hastanede.
MaşallahBen 13+5 hiç almadım gram dahi bugün kontrole gittim dr sorun yok dedi almaman daha iyi dedi bebek almış güzel beslenmiş dedi
Ben de almadım hatta 2 kilo verdim çünkü hiçbir şey yiyemiyorum ki zaten az bile vermişim benceBen 13+5 hiç almadım gram dahi bugün kontrole gittim dr sorun yok dedi almaman daha iyi dedi bebek almış güzel beslenmiş dedi