• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Ankete Katılan
    30
7. Haftada keseyle birlikte kalp atışını duydum

Kiz keseyi kaçıncı haftada gördün
Bana ilk altı hafta boş gebelik olabilir dediler beta hcg değerimden dolayı kalp atımını duydum doktor ikiz gebelik gibi bir şey görüyorum olursa da tek yumurta ikizidir dedi geçen hafta kontrole başka bir doktora gittim tek gebelik dedi anlayacağın aşırı karmaşık bir dönemden geçiyorum

Bana ilk altı hafta boş gebelik olabilir dediler beta hcg değerimden dolayı kalp atımını duydum doktor ikiz gebelik gibi bir şey görüyorum olursa da tek yumurta ikizidir dedi geçen hafta kontrole başka bir doktora gittim tek gebelik dedi anlayacağın aşırı karmaşık bir dönemden geçiyorum
Anladım canım.

Kızlar hangi beden tablosuna göre almam gerekiyor? 0-3 ay çok giyilmez, çok hızlı büyüyor diyenler oldu. Hangi bedenler tercih edilmeli?
0-3 ay az alinmali aslında ben ilk bebegimde çok az almıştım sonra dogduktan sonra ne kadar lazimsa zamanla almıştım.

0-3 ay az alinmali aslında ben ilk bebegimde çok az almıştım sonra dogduktan sonra ne kadar lazimsa zamanla almıştım.
Bence de canım kesinlikle hiç giyememesindense 0-3 ay daha az alınıp 2-4 3-6 gibi alınmalı. Küçüldükçe alırım artık en masrafsızı da böyle

Evet canım hastane çıkışlarını setli öyle alacağım da geri kalanı düşüncem artık kaç tane alınır edilir kısmını
En az 4 takım koy lazım oluyor .Ben az götürmüştüm battaniye falan ,kustu tuvaletini yaptı derken yetmedi evden takviye yaptik.

Kızlar 2lide cinsiyeti öğrenenler ultrasonda mı öğrendiler? Fetal DNA ile mi? 12. Haftada bende gideceğim 2li için doktorumun ultrasonu çok kaliteli acaba görebilir mi cinsiyeti merak ettim herkes yazınca görmezse de sorun değil tabi de bakılım
Ben 2 lide öğrendim

Bence de canım kesinlikle hiç giyememesindense 0-3 ay daha az alınıp 2-4 3-6 gibi alınmalı. Küçüldükçe alırım artık en masrafsızı da böyle
Evet zaten hemen büyüyorlar hem küçükken çok kirletmiyorlar o yüzden az alinmali doğumdan sonra alma şansın varsa sonra geregini aliyorsun.

Merhaba💗 iyiyim teşekkür ederim. Geçen hafta cvs testimi verdim sonuç bekliyoruz cinsiyeti henüz öğrenmedik, daha sakinim ve iyi düşünmeye çalışıyorum ☺️ siz nasılsınız
Çok sevindim güzel de çıkacak inşallah içiniz rahat olsun ❤️ iyim ben de büyük ihtimalle kızım olacakmış 🥰

Back
X