2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Öğlen 1de uyudu şuan saat 2bucuka geliyo maksımum 3e doru uyancak sonra 5 gibi uyucak o uykusu kısa oluyo 6dan sonra hiç uyutmuyorum

Deneyelim bakalım dedim bugün hep 15 dakika uyudu uyandı

bende uyguladım 6dan beri uyutmadım 9bucuk gibi gectik emzirdim gözünü bile kapamadı daha beter huysuzlandı katılarak ağlıyo

Artık takmıyorum da işin açığı. İlk aylar çok takıp ağlardım da artık 5 bucuk aylık oldular ek gıdaya da geçecekler zaten olduğu kadar diyorum artık :)

başlarımmm uyku eğtimine kriz geçirdim anca uyudu resmen 7 saat uyumadı bırakın ne zaman uyursalar uyusunlar
Ben bunu öngörerek başladım aslında ya
Binayı ayağa kaldırmadan uyusaydı düşünmezdim bile Tahmin ediyordum başlangıçta böyle olacağını sonuçta alıştığı şeyi değiştiriyoruz. Pes etmemem lazım başka çarem yok

Cocum ayarları bozuldu yarım saat olmadan uyandı Bilmiyorum siz
başarırsınız inş cok zor ben aslında
pazartesiden beri uyguluyorum sonuç alamadım

Ben de en az iki saat bekletiyorum ama yine de 30 da bazen 23 te bile uyanıyor

Birde şeyi sorcam . Şimdi ben zaten üç haftadır saatlerini düzenledim . En geç 9 da uyumuş oluyor . Sabah 6-7 gibi kalkar . Gündüz artık alıştım da az uyumasına gece nasıl memesiz uyutacam onu bilmiyorum. Nasıl yapıyorsun geceleri

Ben de bugün 2 saati geçirerek uyuttum. 1inde 1 saat uyudu diğerinde 50 dk diğeri 36 dk

1 buçuk saatte bir uyutunca 40 ar dk uyuyordu ama totalde daha fazla uyuyordu
Ya dürtme olayını da yaptım 7 dk uzun uyudu ahajaahah. Anlam veremiyorum artık bunu düşünmekte istemiyorum ama elimde değil aklımdan çıkmıyor bu uyku meselesi. Yoruldum her 30 dk bir gidip tekrar uyutmaktan

Ya dürtme olayını da yaptım 7 dk uzun uyudu ahajaahah. Anlam veremiyorum artık bunu düşünmekte istemiyorum ama elimde değil aklımdan çıkmıyor bu uyku meselesi. Yoruldum her 30 dk bir gidip tekrar uyutmaktan
Dürtmeyi bugün denedim 45 dk uyurdu gündüz uykularında en fazla, 2 buçuk saat uyudu denk mi geldi yoksa işe yarıyor mu gerçekten bilemedim bi devam edicem bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…