2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Evet babanın kiyle le kromozom anomalisine bakılıyor düşük sebebi mi diye her şey zaten pıhtılaşma ile alakalı olmuyor problemli ise bebek gelişmiyor malesef

Doktor bana şöyle söyledi , şuan herşey normal olması gerektiği gibi , kalbi yeni atmaya başlamış , yavaş , bundan sonra artık o nasıl isterse öyle olur :) çok doğru bebek artık nasıl isterse öyle olacak ama benimde kafamın içi sürekli bu düşünceler ile meşgul sürekli ve süreki ...

Hadiya saglik ocaklari yapiyor mu ben arastirmadan 785 tl cikti cebimden kasindim sahsen nediyeyim canim sagolsun saglik olsun
Yaa sağlık olsun ama aklınızda bulunsun devlette kadın doğum ve dahiliye bu testi yapıyor bi çok kez bakımıştı bana. Koagülasyon testi olarak geçiyor genel adı bunu dediğinizde pt,inr ve aptt ye bakılıyor.

İlk defa gideceğim keseyi görürüm herhalde diye düşünüp gidiyorum hiç öyle korkuya kapılma rabbim ne isterse o olur
Ben sadece iki defa kan verdim. Sat 21 ocaktı. İlki 152, ikincisi 316 çıktı. Doktor da bir daha vermene gerek yok pazartesi keseyi görürüz dedi. 2 günde bir takip etmediğimden korkuyorum galiba Cumartesi güzel haberlerini bekliyorum

Benimde 22 ocakta yakınmışız o zaman bende iki kere verdim 19unda 208, 22sinde 731 çıkmıştı o zaman bende görürüm inşallah akışına Bırak bende senden güzel haberler bekliyorum

kızlar bakın cidden her hafta yeni bi güncelleme geliyor ..
Çift çizgiyi gördük bitmedi
yalancı pozitifi mi değil mi hepimiz koştuk kan verdik
sonra beta çıktı
beta yükselecek mi stresi
kimyasal mı dış mı stresi derken
hop kese göründü
kese göründü derken kalbi atıcak mı vs stresi
kalbini duyduk , ya bişi olursa stresi
valla billa her hafta yeni bi güncelleme yeter

Benimde 22 ocakta yakınmışız o zaman bende iki kere verdim 19unda 208, 22sinde 731 çıkmıştı o zaman bende görürüm inşallah akışına Bırak bende senden güzel haberler bekliyorum
Görürsün canım bence de, benim tahminime göre 4-5 günlük bir geç döllenme var bende. Senin daha büyümüş olur bebiş, sağ salim görürsün inşallah

Bilgi icin tesekkur ederim. Vallahi siz olmasaniz naparim bilmiyorum. Burayi cok seviyorum. Herkesten yeni farkli seyler ogreniyorum. Esimle olasi bir dusuk ihtimaline karsi kimseyi heveslendirip sonradan uzmeyelim diye ilk 3 ay ailemize ve arkadaslarimiza soylememe karari aldik. Hal boyle olunca kimseye de bi sey soramiyorum. Her seyi burda birbirimizle paylastikca ogreniyoruz, ne mutlu

Benim de sat 23 ocak, ben keseyi gordum. Cuma gunu tekrar gidicem icinde bebek gorunecek mi acaba diye merakliyim. Ama kalp atisi icin erken sanirim onun icin 2-3 hafta sonra gel der.

Bence acile gidin. Daha önce gebeyken benim de başıma gelmişti. Gebelerin de içebileceği tek kullanımlık bir ilaç vermişti dr.

İnan en iyisini yapıyorsun söylememekle her kafadan bir ses çıkıyor. İnsan olur olmadık her şeyi kafaya takıyor sonra. Evet büyüklerimizin de kendince tecrübeleri elbetteki var ama onların zamanında olan teknoloji ile bizim zamanımızda olan teknoloji arasında uçurum var. Onlara sorsak folik asit bile gereksiz halbuki son verilere göre çok çok önemli. Geçen gün burada folbiolun zararlı olduğunu yazmıştı bir üyemiz evet genele bakarsak hakkı var lakin benim gibi mthfr geninde heterozigot veyahut homozigot var ise folbiol kullanmak zorunda çünkü o gen direkr olarak folat eksikliğine bağlı 12 haftaya kadar folbiole muhtacız. Çok eksik ve kirli bilgi var internette. İyisimi herkes testlerine göre doktorunun dediğine kulak vermeli. Sağlıklı doğum nasip etsin Allah herkese. Stres en büyük zarar bu süreçte olabildiğince pozitif düşünmeli elimizden geleni yapıp Allaha emanet etmeli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…