2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Benimki de en başından beri emzik verdim ama bu birkaç haftadır emziği çok güzel tuttu bu sefer beni az emmeye başladı kilo da az almış. Ayakta ve uyku aralarında emziriyorum genelde. Emziği kesmek mi lazım o da çok işimi görüyordu hep onunla uyutuyordum halbuki

Kızlar merhaba. Bebeğim 3 ay 22 günlük oldu bu ara çok huysuz ve uykuya direniyor. Sanırım 4.ay atağı sinyalleri veriyor. 4.ay atağından korkuyodum. Çevremdekiler çok zor olduğunu söylüyodu. Sizde de var mı böyle atak belirtileri? Yoksa bizde mi erken başladı

Kızlar merhaba. Bebeğim 3 ay 22 günlük oldu bu ara çok huysuz ve uykuya direniyor. Sanırım 4.ay atağı sinyalleri veriyor. 4.ay atağından korkuyodum. Çevremdekiler çok zor olduğunu söylüyodu. Sizde de var mı böyle atak belirtileri? Yoksa bizde mi erken başladı

Merhaba, bebeğiniz aylık olarak kaç kilo alıyor? Benim bebeğim de alerjik bu ay hemen hemen 600-700 gram almış

Benim bebeğim de 3 ay 23 günlük, aynı anlattığınız gibi maalesef uyumak istemiyor sürekli kucakta olmak istiyor sırtının yere geleceğini anlayınca yaygara koparıyor

Bende onunla uyutuyordum ama bende artık vermiyorum bugün verdim bir ara almadı. Benim tosun da kiloyu az almış emzirip duruyorum valla kilo alsin diye

Ya bizim doktor vucudundaki döküntüler gibi bagirsak yuzeyi de boyle dökülüyor yeterli emilimi yapamiyor kilo o yuzden az aliyorlar demisti belki onla ilgilidir diycem ama doktor da kuruluk demis bilemedim bi de pazartesi ne diyecek bakalim diger doktorunuz. Yoksa sütünüz iyiymis dediginiz gibi neden almasin ki kilo

Ya orda da kararsız kaldım doktor gerek yok alerji doktoruna şu an, ben de ona hasta yönlendiriyorum ama size şu an gereksiz dedi. O kadar ikilemde kaldım ki

Birebir canım +gaz artışı bugün kaka testi verdik bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…