2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Bakirkoyde mavi lab var simdi aradim fiyat sorfum 785tl dedi. Valla eger ki hamileligimi garantiye alcaksam 785tl feda olsun nedir ki. Sen de o taraflarda bulursun belki labaratuar yaz ya da pihtilasma testi yaz yakin yerdeki merkezler cikiyo googleda. Ama emin degilim doktor bi sey der mi yaptirsak mi diye.
Tamam nediyecek varsa eger tedbir amacli kari kocadan alinmasi lazim degilmi kan pihtislamasi kadinda olan seymi

Bakirkoyde mavi lab var simdi aradim fiyat sorfum 785tl dedi. Valla eger ki hamileligimi garantiye alcaksam 785tl feda olsun nedir ki. Sen de o taraflarda bulursun belki labaratuar yaz ya da pihtilasma testi yaz yakin yerdeki merkezler cikiyo googleda. Ama emin degilim doktor bi sey der mi yaptirsak mi diye.
Ne testi diye diyorsun sen bende bakiyim bizim bu cevredede var

Tamam nediyecek varsa eger tedbir amacli kari kocadan alinmasi lazim degilmi kan pihtislamasi kadinda olan seymi
Sadece kadinin kan pihtilasmasina bakiliyordur diye dusunuyorum ya, kan uyusmazligi falan degil bu. Esime soyledim, okuyup okuyup stres yapiyosun her hamile bu testten yaptirmiyodur gerek olsa doktor soylerdi minvalinde konustu. 🤷🏻‍♀️

Kızlar benim de doktorum bugün kan pıhtılaşma testi istedi bir yere yönlendirdi 2500 fiyat verdiler cuma günü yaptiracam sadece benden kan alınacakmis benim kimyasal gebeliklerim var ve ilk bebeğim tüp Bebek ti onda bakilmamisti pıhtılaşma ya bunda da lekelenmeler olunca benden istedi yaptiracam bende bakalım 😇

Kızlar benim de doktorum bugün kan pıhtılaşma testi istedi bir yere yönlendirdi 2500 fiyat verdiler cuma günü yaptiracam sadece benden kan alınacakmis benim kimyasal gebeliklerim var ve ilk bebeğim tüp Bebek ti onda bakilmamisti pıhtılaşma ya bunda da lekelenmeler olunca benden istedi yaptiracam bende bakalım 😇
Nereye yonlendirdi seni peki 2500 tl test pahaliymis esinle sana mi bakiyorlar anlamadim yukarida arkadas yazmis onunki baska test mi

Bence aklınızda soru işareti olacak her şeyi yaptırın. Rahat olmak çok önemli. Keşke dememek için.

Nereye yonlendirdi seni peki 2500 tl test pahaliymis esinle sana mi bakiyorlar anlamadim yukarida arkadas yazmis onunki baska test mi
Pıhtılaşma genlerine bakılır en çok risk olan genleri tarar bazı laboratuvarlar bazıları daha fazla gen tarar o yüzden bu fiyat farkı diye düşünüyorum. Pıhtılaşma testi için eşin kan vermesine gerek yok bir önemi yok çünkü kan uyuşmazlığı olarak düşünürsek o zaten kadının negatif erkeğin pozitif olması durumu ki çok basit bir çözümü var.
İçinizi ferah tutun kendinizi rahatlatın birsey olmaz Allah izniyle

Benim aptt iyi ama protein s seviyem düşük çıkmıştı. O da bir tür kanda pıhtılaşma sorunuymuş. O yüzden kullanıyorum kan sulandırıcı.

Benim aptt iyi ama protein s seviyem düşük çıkmıştı. O da bir tür kanda pıhtılaşma sorunuymuş. O yüzden kullanıyorum kan sulandırıcı.
Insallah bu sefer her sey harika gider cok guzel bir hamilelik gecirirsiniz. Sormayinca soylemiyolar ya :KK43: simdi tekrar aradim laboratuvari sordum evet o da pihtilasmayla alakali protein s antijen test ucreti 980tl dedi. Bastan soylese ya hepsini 🤦🏻‍♀️ baska testler de var pihtilasmayla ilgili genetige bakilan ama doktor yonlendirmeli dedi bi de ben cok sey sorunca.

Çook geçmiş olsun 💐 Allah tekrar yaşatmasın inşallah çok zor o korkuyu yaşamak yaşayan bilir çok sevindim Allah size bağışlasın sağlıkla kucağınıza alın 🤲🏻❤️ benimde tamamen durdu çok şükür dinleniyorum doktor baska bir sey demedi size doktorunuz ne önerdi acaba
Amin insallah Allahim hicbir hamileye yasatmasin.
Dinlen dedi tup bebek tedavisiyle hamile kaldigim icin ilaclarina devam et dedi yapabilinecek birsey yokmus yani dusuge sebebiyet verecegini zannetmiyorum kucuk bir alan dedi tabi yinede ben o kanama alani kaybolana kadar rahat edemeyecegim😕

X