2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    241
Parol içtin mi içmediysen iç..tülbent bez gibi bişi varsa ütüle koy sürekli o memeni ver emzir benimde başıma gelmişti sürekli emzirdim öyle geçirmiştim cok kötü o ağrı eğilemiyosun hareket ettikce acıyo felan cok gecmıs olsunn

Göğsümden süt geliyo ama içinde şişlik var taş gibi aynı emzirsem de sağımda yapsam yumuşamıyor

Sana da çok geçmiş olsun, kaynar suda havluyu sıkıp koyuyorum günde bir kaç kez yapacağım. Doktora gittin mi?

Kolik bebek ne kadar zormuş kızlar resmen dövüyorlar sanki o kadar avazı çıktığı kadar bağırıp agliyor ki bebeğim. Boğazı tahriş oldu hırıltılı nefes alıyor artık ağlamaktan. Çok çaresiz hissediyorum kriz anlarında asla ne meme ,ne mama ,ne kucak hiçbir sey onu sakinlestirmiyor

Bende öyle yapıyorum emziriyorum birini sonra emzirdiğimden başlayıp ikisini de sağıp buzluğa atıyorum öyle dene birde istersen hem ilerisi için süt iyi oluyor dolapta olması
İki memeyi sağınca kaç ml süt çıkıyor acaba? Meme enfeksiyonu olduktan sonra antibiyotik kullandım sütümün azaldı malesef. Bebeğe yetmemesinden endişeleniyorum

Kızlar sütü artırmak için neler yapmayı önerirsiniz? Benim memede enfeksiyon oldu çok fena ağrı üşüme titreme ateşlenme şikayetleri.. memede de sarı akıntı oldu. Dr antibiyotik verdi. Sonra da sütüm azaldı. Sağınca ne karar sütünüz çıkıyor bebeğe yetmiyor diye endişeleniyorum.

Sana da çok geçmiş olsun, kaynar suda havluyu sıkıp koyuyorum günde bir kaç kez yapacağım. Doktora gittin mi?
Ben iki kez mastit oldum bebek bile açamadı sütler çok birikmişti çok fena oldum üşüme ateş titreme oldu gece ve sabahına ağzımda burnumda uçuk çıktı sağlık ocağına gittim antibiyotik yazdırdım yoksa geçmiyor 2 gün aynı şeyleri yaşadım

Bence faydalı şeyler ye çok tatlı ve ekmek makarna gibi karbonhidrat değil de protein ve kuruyemiş falan gibi avokado gibi şeyler yiyebilirsin. Sütün içeriği daha kaliteli olursa düzelir gibi. İlla alerji olmayabilir dengesiz ve kötü beslenme sonucu da olabilir. Öyle bir yazı okumuştum çünkü. Eğer öyle değilse süt ve süt ürünlerine bir süre ara vermeyi deneyebilirsiniz o zaman alerji mi diye düşünülür

Dut kurusu tahin bol su içmek uyumak

Sezeryan olanlar bana yardımcı olabilir mi? Loşi akinti denilen sarı akinti biraz kötü kokuyor bu normal mi?

Bebeğiniz kaç günlük , saç kurutma makinesiyle çok yüksek ayarda olmadan karnına sıcak tutun rahatlıyorlar hem sesten hem histen

Aslında hep dediğiniz gibi besleniyorum karbonhidrattan ziyade ama gazdan da olabilir ağzından gazını çıkartamıyorum çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…