- 4 Ağustos 2017
- 2.260
- 9.026
- 27
-
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #31.021
Araştırmadım ama öyle okumuştum, tam olarak zararı nedir bilemiyorumNe gibi bir zararı varmış ya ben kaç gündür kullanıyorum. Korktum şimdi
Kimyasal içerikli olduğu söyleniyorAraştırmadım ama öyle okumuştum, tam olarak zararı nedir bilemiyorum
Bha içeriyor ben de aldım ama bebeğimde hiç kullanmadım hametan kullanıyorumSudocrem bende aldım ama zararlı falan diyorlar diye hiç denemedim
Bebeğe göre değişir normalde iki meme 15’er dk yeterli denir. Benimki hep daha uzun sürüyorKızlar 2 meme toplamda 25-30 dk emzirmek az mı sizce?
Ya ben bunu anlayamıyorum işte. İkisinin de ön sütünü içmiş oluyor. Yağlı süt geride kalıyor. Kilo alamıyor. Ben her defasında bir memeyi veriyorum bu sefer de diğer emmeye kadar diğeri taş gibi oluyor. Ne yapcam bilmiyorumBebeğe göre değişir normalde iki meme 15’er dk yeterli denir. Benimki hep daha uzun sürüyor
Ben de 20 dk sağ meme 20 dk sol meme veriyorum bazen de 15-15 veriyorum. Ama geceleri zor geliyor bu kadar uzun süre vermek ne yalan söyleyeyim.. geceleri de veriyorum ama süre daha kısa oluyor bebeğm de geceleri daha kısa süre emmek istiyo uyuyuveriyo hemen uyandırmakta çok zorlanıyorumYa ben bunu anlayamıyorum işte. İkisinin de ön sütünü içmiş oluyor. Yağlı süt geride kalıyor. Kilo alamıyor. Ben her defasında bir memeyi veriyorum bu sefer de diğer emmeye kadar diğeri taş gibi oluyor. Ne yapcam bilmiyorum
Bende öyle yapıyorum emziriyorum birini sonra emzirdiğimden başlayıp ikisini de sağıp buzluğa atıyorum öyle dene birde istersen hem ilerisi için süt iyi oluyor dolapta olmasıYa ben bunu anlayamıyorum işte. İkisinin de ön sütünü içmiş oluyor. Yağlı süt geride kalıyor. Kilo alamıyor. Ben her defasında bir memeyi veriyorum bu sefer de diğer emmeye kadar diğeri taş gibi oluyor. Ne yapcam bilmiyorum
Nasıl sağıyorsun canım? Makineyle miBende öyle yapıyorum emziriyorum birini sonra emzirdiğimden başlayıp ikisini de sağıp buzluğa atıyorum öyle dene birde istersen hem ilerisi için süt iyi oluyor dolapta olması
Ay biz alışamıyoruz benimde ağlayasım geliyo böyle yapıncaHiç üzülme ben alıştım çoktan, zamanla daha iyi oldu ama artık her seferinde ağlamıyor 3-4 seferinde sakin
Mustela kullanıyorum bende, ama hametan daha mı iyi onu denerim olmazsa?Bha içeriyor ben de aldım ama bebeğimde hiç kullanmadım hametan kullanıyorum
Evet çok daha iyi içeriği de daha temiz. Doktorumuz yazıyor bizim. Onun aynısı olup çinko ile geliştirilmiş olanı da hamazinc geçen onu yazdı bu daha iyi diye, doktor olan bir komşum da önermişti. Onu alacağım ben de hametanlar bitinceMustela kullanıyorum bende, ama hametan daha mı iyi onu denerim olmazsa?
Bende doktora gidince bir sorayım o halde, benim oğlan çok kaka yaptığı için pişik oluyor ister istemezEvet çok daha iyi içeriği de daha temiz. Doktorumuz yazıyor bizim. Onun aynısı olup çinko ile geliştirilmiş olanı da hamazinc geçen onu yazdı bu daha iyi diye, doktor olan bir komşum da önermişti. Onu alacağım ben de hametanlar bitince
Bende öyleyim Oğluş uyusun uyucam diyorum uyuyo bu kez de ben uyuyamıyorum cok nadir uyuyorum oda baş ağrısı olursayumiyi uyuttum tam rahatladım artık uyuyabilirim derken bir baktım uykum gitmiş. Benim gibi aynı problemi yasayan oldu mu?
Doktor yazınca ucuz mu oluyorEvet çok daha iyi içeriği de daha temiz. Doktorumuz yazıyor bizim. Onun aynısı olup çinko ile geliştirilmiş olanı da hamazinc geçen onu yazdı bu daha iyi diye, doktor olan bir komşum da önermişti. Onu alacağım ben de hametanlar bitince
Bilmem hiç normal almadım doktor yazınca 5-6 tl filandıDoktor yazınca ucuz mu oluyor
Hametan mavi olan herşeye o kadar iyi geliyo ki kurtarıcı kremEvet çok daha iyi içeriği de daha temiz. Doktorumuz yazıyor bizim. Onun aynısı olup çinko ile geliştirilmiş olanı da hamazinc geçen onu yazdı bu daha iyi diye, doktor olan bir komşum da önermişti. Onu alacağım ben de hametanlar bitince
Ben sormuştum eczanede normal fiyatı 90 küsür doktor yazdığında 10 küsürDoktor yazınca ucuz mu oluyor