2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    241
Bebeğe göre değişir normalde iki meme 15’er dk yeterli denir. Benimki hep daha uzun sürüyor
Ya ben bunu anlayamıyorum işte. İkisinin de ön sütünü içmiş oluyor. Yağlı süt geride kalıyor. Kilo alamıyor. Ben her defasında bir memeyi veriyorum bu sefer de diğer emmeye kadar diğeri taş gibi oluyor. Ne yapcam bilmiyorum

Ben de 20 dk sağ meme 20 dk sol meme veriyorum bazen de 15-15 veriyorum. Ama geceleri zor geliyor bu kadar uzun süre vermek ne yalan söyleyeyim.. geceleri de veriyorum ama süre daha kısa oluyor bebeğm de geceleri daha kısa süre emmek istiyo uyuyuveriyo hemen uyandırmakta çok zorlanıyorum

Bende öyle yapıyorum emziriyorum birini sonra emzirdiğimden başlayıp ikisini de sağıp buzluğa atıyorum öyle dene birde istersen hem ilerisi için süt iyi oluyor dolapta olması

Mustela kullanıyorum bende, ama hametan daha mı iyi onu denerim olmazsa?
Evet çok daha iyi içeriği de daha temiz. Doktorumuz yazıyor bizim. Onun aynısı olup çinko ile geliştirilmiş olanı da hamazinc geçen onu yazdı bu daha iyi diye, doktor olan bir komşum da önermişti. Onu alacağım ben de hametanlar bitince

Bende doktora gidince bir sorayım o halde, benim oğlan çok kaka yaptığı için pişik oluyor ister istemez

Hametan mavi olan herşeye o kadar iyi geliyo ki kurtarıcı krem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…