- 19 Eylül 2024
- 867
- 872
- 18
- 32
- Konu Sahibi Mervenur277
- #11.441
Oyleymis evet anasida kilo olarak ii galiba ondanMasallah canim kilo olarak baya iyi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyleymis evet anasida kilo olarak ii galiba ondanMasallah canim kilo olarak baya iyi
17+1 4.5 kiloda ben almisim canim bi tik.hizli gbi ama yapicak biseyim.yok cnku doymuyorumKızlar ben yarın 22.haftaya giriyorum ve 7 kilo aldım şimdiye kadarsizde durumlar nedir?
Bende pazar günü 22 olucam 3 kilo aldım şimdiye kadar bı de o kadar kaçamak yaptım şaşkınımKızlar ben yarın 22.haftaya giriyorum ve 7 kilo aldım şimdiye kadarsizde durumlar nedir?
Canim sen 34 bedenle hamile kalmissin biraz hizli gitmen nor.al bence senin bendw 1.75 boy 70 kg la hamile kaldim swn 50 diyorsun bnce senin cok normal.aldigin kiloBenim boyum 1.73 kilom da 50ydi ama yine de çok mu hızlı gittim diyorum bazen, doktorum olumsuz bir şey demedi ama.
Canım ne bileyim bu hızla gidersem önünü alamam gibi geliyor bir tarafım da kasma diyor zaten boğazımı da tutamıyorumCanim sen 34 bedenle hamile kalmissin biraz hizli gitmen nor.al bence senin bendw 1.75 boy 70 kg la hamile kaldim swn 50 diyorsun bnce senin cok normal.aldigin kilo
Canım güzel haberlerle gel, bebişini doya doya izle. Bizim yerimize de kocaman sevgiyle bak onaSelam kızlar , bizim de yarın 3 de ayrıntılı ultrosonumuz aşırı heycanlıyım inş güzel geçer. Bebişte bugün baya hareketliydi foto çekil ek diye heycanlandı heralde![]()
Çok geçmiş olsun canım, umarım hemen toparlarsınİyi akşamlar hanımlar p.tesi günü balık vardı akşam yemeğimizde ailece herkes yedi ama bir tek ben gece gıda zehirlenmesiyle acile gittim direk yatış verdiler bu sabah çıktım. Ateşim düşmedi tüm sindirim sistemim bozuldu. Bağırsaklarım bozuldu, 2 gündür tek lokma yiyemedim su içsem çıkardım midem hala kötü. Siz dikkat edin olur mu gerçekten çok zor. Çok afedersiniz kusuyorsunuz çok öğürünce bağırsaklarınızda kötü altınıza kaçırıyorsunuz. İçine düştüğünüz durumda sinirleriniz boşalıyor ağlıyorsunuz falan kötü yani. Fazla öğürmekten bebek baskı hissediyor karnım taş gibi hareketleri azaldı resmen yada ben hissetmiyorum. Neyse evdeyim daha rahatım şimdi.
Çok geçmiş olsunİyi akşamlar hanımlar p.tesi günü balık vardı akşam yemeğimizde ailece herkes yedi ama bir tek ben gece gıda zehirlenmesiyle acile gittim direk yatış verdiler bu sabah çıktım. Ateşim düşmedi tüm sindirim sistemim bozuldu. Bağırsaklarım bozuldu, 2 gündür tek lokma yiyemedim su içsem çıkardım midem hala kötü. Siz dikkat edin olur mu gerçekten çok zor. Çok afedersiniz kusuyorsunuz çok öğürünce bağırsaklarınızda kötü altınıza kaçırıyorsunuz. İçine düştüğünüz durumda sinirleriniz boşalıyor ağlıyorsunuz falan kötü yani. Fazla öğürmekten bebek baskı hissediyor karnım taş gibi hareketleri azaldı resmen yada ben hissetmiyorum. Neyse evdeyim daha rahatım şimdi.
Canım güzel haberler almana çok sevindim. İstiyorsan oksapar konusunda bir doktordan daha fikir al.Bugün hastanedeye gitmiştim tıp fakültesine çok şükür bebeğimde yarık dudak deformesi görülmedi ilk kızım yarık dudak doğmuştu he rsey yolunda dedi doktor yalnız ben baştan beri tedbir amaçlı oksapar 0.4 kullanıyordum onu birakabilirisn artık dedi ama bilemedim pıhtılaşma proplemin muhtemelen yok kullanman gereksiz dedi ben yinede alıp kullanmayı düşünüyorum
Özele gittiğim doktor kullanmalısın diyor devletteki de tıpta kide kullanma diyor cidden konu beni zorluyor ne yapsam diye bıraksam bile aspirin içmeye devam ederimCanım güzel haberler almana çok sevindim. İstiyorsan oksapar konusunda bir doktordan daha fikir al.
Teşekkür ederim canım, seninde ameliyatın çok güzel geçer Allahın izniylemerhaba, 30+5 plasenta previalıyım. benim yukarıya çıkmadı ve sezaryen olacağım kesinleşti. ancak korkmayın korkuyu kendinize çekmeyin. doktorunuza güvenin, ağır işlerden kaçının, önce kendinizi ve bebeğinizi düşünün :) zaten doktorunuz da bahsetmiştir yasaklardan. herşeyin güzel olacağını ve bebeğimizi sağlıkla kucağımıza alacağımızı unutmayın![]()
benim doktorumda hep erkek dedi 17 olduk bu sefer kendini göstermedi 19 da cikolata yiyip girdim yavrum cıldırdı hareketler etti çok, birden durunca bosluguna geldi yüz üstü durdu da kızmış :) ilk kalp atısında da kız demişti sonra hep oğlan dedi ama çok şükür sonradan gösterdi. en geç öğrenen benim sanırım :)Kızlar 16da doktorum %90 kız dedi, 18de bugün büyük ihtimalle kız ama erkek gibi de geldi bu sefer alışveriş için bekle dedi, bacak arasına baktık hocam boş işte dedim nasıl birşey bekliyorsun ki küçük olur zaten o dedi ama ben bakıyorum net belli erkeklerde kafam karıştı pembeli şeylerde almıştım, başına gelen var mı
Benimki hareketli aslında kımıl kımıl bende tatlı yiyip gittim, bacak arası net belli boş görüyorum erkek gibi geldi bu sefer tam anlayamadım 4 hafta sonra bakalım sen bekle dedibenim doktorumda hep erkek dedi 17 olduk bu sefer kendini göstermedi 19 da cikolata yiyip girdim yavrum cıldırdı hareketler etti çok, birden durunca bosluguna geldi yüz üstü durdu da kızmış :) ilk kalp atısında da kız demişti sonra hep oğlan dedi ama çok şükür sonradan gösterdi. en geç öğrenen benim sanırım :)
olsun erkenden almayın bekleyin zaten 25 ten sonra başlayın alışverişe doya doya alırsınız, sağlıkla gelsin inşallahBenimki hareketli aslında kımıl kımıl bende tatlı yiyip gittim, bacak arası net belli boş görüyorum erkek gibi geldi bu sefer tam anlayamadım 4 hafta sonra bakalım sen bekle dedi
19da gösterdikten sonra hiçbi ultrasonda yuzunu göstermedi bacak arasını da :) edepli kızçem :-D detaylı ultrasında yuzunden poz almak icin doktorum 200 tl indirim yapıyorum dedi 50 dk ugrastı 2 snlik döndü asla tavizi yokBenimki hareketli aslında kımıl kımıl bende tatlı yiyip gittim, bacak arası net belli boş görüyorum erkek gibi geldi bu sefer tam anlayamadım 4 hafta sonra bakalım sen bekle dedi