• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
Selam kızlar harika bir gün olsun🫶🏻 Bu sabah kontrolümüz vardı, yine poz veremedi çok hareketli olduğu için ama çok şükür her şey yolunda🥹 biraz kasık ağrım olduğunu söyleyince alttan rahim ağzı uzunluğunu ölçtü, 5cm çıktı. Geçen hafta da bir doktora görünmüştüm(kendi dr’m değil) onun cihazda 3.5cm ölçmüştü, onun cihazı biraz eskiydi. Artık sadece kendi doktoruma gideceğim, birden fazla olunca kesinlikle kafa karıştırıyor. 5cm ölçtüğü için de çok rahatladım. Oğluşun güncel ölçüleri de 17+6 18cm 250gr🥹 Bizde durumlar böyle🎉

Selam kızlar , bizim de yarın 3 de ayrıntılı ultrosonumuz aşırı heycanlıyım inş güzel geçer. Bebişte bugün baya hareketliydi foto çekil ek diye heycanlandı heralde🙈🥰
Canım güzel haberlerle gel, bebişini doya doya izle. Bizim yerimize de kocaman sevgiyle bak ona 🌸

İyi akşamlar hanımlar p.tesi günü balık vardı akşam yemeğimizde ailece herkes yedi ama bir tek ben gece gıda zehirlenmesiyle acile gittim direk yatış verdiler bu sabah çıktım. Ateşim düşmedi tüm sindirim sistemim bozuldu. Bağırsaklarım bozuldu, 2 gündür tek lokma yiyemedim su içsem çıkardım midem hala kötü. Siz dikkat edin olur mu gerçekten çok zor. Çok afedersiniz kusuyorsunuz çok öğürünce bağırsaklarınızda kötü altınıza kaçırıyorsunuz. İçine düştüğünüz durumda sinirleriniz boşalıyor ağlıyorsunuz falan kötü yani. Fazla öğürmekten bebek baskı hissediyor karnım taş gibi hareketleri azaldı resmen yada ben hissetmiyorum. Neyse evdeyim daha rahatım şimdi.
Çok geçmiş olsun canım, umarım hemen toparlarsın :( miden zorlanıyor ama susuz kalmamaya dikkat et yine de .. :(

İyi akşamlar hanımlar p.tesi günü balık vardı akşam yemeğimizde ailece herkes yedi ama bir tek ben gece gıda zehirlenmesiyle acile gittim direk yatış verdiler bu sabah çıktım. Ateşim düşmedi tüm sindirim sistemim bozuldu. Bağırsaklarım bozuldu, 2 gündür tek lokma yiyemedim su içsem çıkardım midem hala kötü. Siz dikkat edin olur mu gerçekten çok zor. Çok afedersiniz kusuyorsunuz çok öğürünce bağırsaklarınızda kötü altınıza kaçırıyorsunuz. İçine düştüğünüz durumda sinirleriniz boşalıyor ağlıyorsunuz falan kötü yani. Fazla öğürmekten bebek baskı hissediyor karnım taş gibi hareketleri azaldı resmen yada ben hissetmiyorum. Neyse evdeyim daha rahatım şimdi.
Çok geçmiş olsun 🙏

Bugün hastanedeye gitmiştim tıp fakültesine çok şükür bebeğimde yarık dudak deformesi görülmedi ilk kızım yarık dudak doğmuştu he rsey yolunda dedi doktor yalnız ben baştan beri tedbir amaçlı oksapar 0.4 kullanıyordum onu birakabilirisn artık dedi ama bilemedim pıhtılaşma proplemin muhtemelen yok kullanman gereksiz dedi ben yinede alıp kullanmayı düşünüyorum

Bu arada kızlar ayrıntılı olarak inceledim dedi gittiğim doktor prof ve çok iyi bir doktor tekrardan ayrıntılı ultrasona gitmene gerek yok dedi kafam karıştı gitmesemmi

Bugün hastanedeye gitmiştim tıp fakültesine çok şükür bebeğimde yarık dudak deformesi görülmedi ilk kızım yarık dudak doğmuştu he rsey yolunda dedi doktor yalnız ben baştan beri tedbir amaçlı oksapar 0.4 kullanıyordum onu birakabilirisn artık dedi ama bilemedim pıhtılaşma proplemin muhtemelen yok kullanman gereksiz dedi ben yinede alıp kullanmayı düşünüyorum
Canım güzel haberler almana çok sevindim. İstiyorsan oksapar konusunda bir doktordan daha fikir al.

merhaba, 30+5 plasenta previalıyım. benim yukarıya çıkmadı ve sezaryen olacağım kesinleşti. ancak korkmayın korkuyu kendinize çekmeyin. doktorunuza güvenin, ağır işlerden kaçının, önce kendinizi ve bebeğinizi düşünün :) zaten doktorunuz da bahsetmiştir yasaklardan. herşeyin güzel olacağını ve bebeğimizi sağlıkla kucağımıza alacağımızı unutmayın :KK200:
Teşekkür ederim canım, seninde ameliyatın çok güzel geçer Allahın izniyle 🙏 Rabbim hepimize sağlıklı mutlu şeklide kucağımıza almayı nasip etsin 🤲

ben 21+2yim bebiş 575 gr. haftasından ileride ultrasonda 23 haftalık gözüküyor. 4 kg aldım simdiye kadar bebeğin sıvısı ödemim ve kgsi derken çok da almadım ama bebiş ne var ne yoksa emmiş benden şifa olsun :) başına gelen var mı 1,5 hafta önde gidiyor dedi doktorum

Kızlar 16da doktorum %90 kız dedi, 18de bugün büyük ihtimalle kız ama erkek gibi de geldi bu sefer alışveriş için bekle dedi, bacak arasına baktık hocam boş işte dedim nasıl birşey bekliyorsun ki küçük olur zaten o dedi ama ben bakıyorum net belli erkeklerde kafam karıştı pembeli şeylerde almıştım, başına gelen var mı

Kızlar 16da doktorum %90 kız dedi, 18de bugün büyük ihtimalle kız ama erkek gibi de geldi bu sefer alışveriş için bekle dedi, bacak arasına baktık hocam boş işte dedim nasıl birşey bekliyorsun ki küçük olur zaten o dedi ama ben bakıyorum net belli erkeklerde kafam karıştı pembeli şeylerde almıştım, başına gelen var mı
benim doktorumda hep erkek dedi 17 olduk bu sefer kendini göstermedi 19 da cikolata yiyip girdim yavrum cıldırdı hareketler etti çok, birden durunca bosluguna geldi yüz üstü durdu da kızmış :) ilk kalp atısında da kız demişti sonra hep oğlan dedi ama çok şükür sonradan gösterdi. en geç öğrenen benim sanırım :)

benim doktorumda hep erkek dedi 17 olduk bu sefer kendini göstermedi 19 da cikolata yiyip girdim yavrum cıldırdı hareketler etti çok, birden durunca bosluguna geldi yüz üstü durdu da kızmış :) ilk kalp atısında da kız demişti sonra hep oğlan dedi ama çok şükür sonradan gösterdi. en geç öğrenen benim sanırım :)
Benimki hareketli aslında kımıl kımıl bende tatlı yiyip gittim, bacak arası net belli boş görüyorum erkek gibi geldi bu sefer tam anlayamadım 4 hafta sonra bakalım sen bekle dedi

Benimki hareketli aslında kımıl kımıl bende tatlı yiyip gittim, bacak arası net belli boş görüyorum erkek gibi geldi bu sefer tam anlayamadım 4 hafta sonra bakalım sen bekle dedi
olsun erkenden almayın bekleyin zaten 25 ten sonra başlayın alışverişe doya doya alırsınız, sağlıkla gelsin inşallah

19da gösterdikten sonra hiçbi ultrasonda yuzunu göstermedi bacak arasını da :) edepli kızçem :-D detaylı ultrasında yuzunden poz almak icin doktorum 200 tl indirim yapıyorum dedi 50 dk ugrastı 2 snlik döndü asla tavizi yok

Back
X