2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Ben de pompa alacağım ama karar veremedim ki. Yoksa mastit olucam. Tam boşaltamıyor bebek. Kalan sertleşiyor gibi
Bence el pompası yeterli oluyor çok uğraştırıcı değil zaten elin alıştığında daha da kolay oluyor

İki memeyi sağınca kaç ml süt çıkıyor acaba? Meme enfeksiyonu olduktan sonra antibiyotik kullandım sütümün azaldı malesef. Bebeğe yetmemesinden endişeleniyorum
Ben 1 hafta sağdım şimdi sağmıyorum aslında yine sağıp buzluğa koymak istiyorum da bu ara düzensiz uyuduğu için korkup sağamıyorum. O 1 hafta sağdığımda da iki göğsümdem tam ölçmediö ama 50 ml geldi mesela diyelim 1 haftanın sonunda tek 1 göğsümden 200 ml sağmaya başlamıştım şuan mesela yine azaldı gibi o yüzden sağmak istiyorum zaten

Hanımlar dikişiniz alındıktan sonra arada kuru kalması mikrop kapmasın diye batikon sürüyomusunuz? birde vajinanızda ön kısmı ağrı şişlik varmı

Kızlar sol göğsüm çok acıyor Dışardan görünen yara filan yok ama bugün bebeği hep sağdan emzirdim. Sol taraf aşırı hassas çünkü, çok sızlıyor. Ne yapsam iyi gelir?

Tamamdır bunları da deneyeceğim teşekkür ederim

Kızlar ya gece 12de bebek banyo yaptırılır mı kendim uyumadan yaptırıyım da uzunca deliksiz uyusun diye düşünüyorum. Çünkü banyo sonraları 2 bucuk saat falan uyuyor. Ama çok mu geç oluyor kendi uyuyacağım zamana kadar beklemek

Bizim oğluş kakasını düzenli yapmıyo ilk 3 gün düzenli yaptı sonra 2 günde bir yaptı şimdi 4 gün oldu yapmadı normal mi acaba sadece geceleri bir kez 30ml mama veriyorum. ilk oğlum hergün yapardı bu yapmayınca tedirgin oluyorum gaz cok cıkarıyo altan keyfi yerinde öyle kızarıp bozarıp ıkınmıyo çiş çok yapıyo

Normal eğer huzursuzluğu yoksa ve kakası normal kıvamdaysa, benim kızım da öyle düzeni 2-3-4 günde bir gibi

Benimkide böyleydi bı çok kez yeşil ve basınçlı kolik dediler bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…