-
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #31.041
Benim de çok gazı oluyor geceleri ve sadece 8 günlük beneğim. 4 gündür günde 1 sefer böyle aşırı sulu patlar gibi kaka yapıyor öyle üzülüyorum ki kendimi çok yıprattımBenimkide hep böyle yapıyor basinli kakasi ve gazi kolik bebek benimkisi
Sağma yapicaksun canım diğerini bence tek meme veriyorum büyüdükçe daha hızlı emiyorlae zaten bizim 10-12 dk tek meme yetiyor artık bazen hatta daha az süresi diğerini sağma yapıyorum diğer kalktığımda onla başlıyorum emzirmeye böyle gidiyorYa ben bunu anlayamıyorum işte. İkisinin de ön sütünü içmiş oluyor. Yağlı süt geride kalıyor. Kilo alamıyor. Ben her defasında bir memeyi veriyorum bu sefer de diğer emmeye kadar diğeri taş gibi oluyor. Ne yapcam bilmiyorum
Sebamed pişik kremini öneririm bizde baya ise yaradı diğer hepsini kullandım omum kadar iyi gelmedi hametan dahil öyle çinko içerikli bisi kullanmak isteseniz da hamazing hametanin bi üst seviyesi o da ise yaradı ama doktorum uzu hayda kullanma demişti çinko içerikli kremleri bilginizeMustela kullanıyorum bende, ama hametan daha mı iyi onu denerim olmazsa?
Bizde 8 günlüğüz bizim kaka böyle olmuyor kıvamlı siyah şeklinde sen yediklerine dikkat et alerjiysede geçici oluyor canını sıkmagittiğimiz doktor üzerinde böyle süt kesikleri ve mukusumsu yapılar olunca alerjiden şüphelendi. Biraz yediklerime dikkat edeceğim bir kaç hafta, bebeğinin kakası benimki gibi süt kesikli olan var mı kızlar? hep kaka resmi attım kusura bakmayın ben de daha sekiz gün oluyor doğum yapalı bilmediğim bir şey olduğu için evhamlanıyorum size soruyorum.
Açıkçası ben doktordan daha çok erken, normal olabilir gibi bir iç rahatlatıcı açıklama beklerken alerji olabilir açıklamasıyla eve döndüm moralim bozuldu
Eki Görüntüle 3500833
Mastit falan olmadın demi? Bir de ne kullanıyorsun sağmak için?Sağma yapicaksun canım diğerini bence tek meme veriyorum büyüdükçe daha hızlı emiyorlae zaten bizim 10-12 dk tek meme yetiyor artık bazen hatta daha az süresi diğerini sağma yapıyorum diğer kalktığımda onla başlıyorum emzirmeye böyle gidiyor
Hayır olmadım daha önce bi kaç kez düğümler oldu ufak ufak onları duş altı sert masaj artı sağma emzirme ile geçirdim çok şükür olmadım eller serbest olanı kullanıyorum e bebekten aldım baya memnunum tavsiye ederimMastit falan olmadın demi? Bir de ne kullanıyorsun sağmak için?
Bizimkinde öyle aman aman bir pişik yok çok şükür, ufak tefek oluyor ama tavsiyen aklımda olsunSebamed pişik kremini öneririm bizde baya ise yaradı diğer hepsini kullandım omum kadar iyi gelmedi hametan dahil öyle çinko içerikli bisi kullanmak isteseniz da hamazing hametanin bi üst seviyesi o da ise yaradı ama doktorum uzu hayda kullanma demişti çinko içerikli kremleri bilginize
Bizim de aynı böyle oluyo ama mukus diye düşünmemiştim, böyle cıvık kaka anne sütü alan bebeklerde normal yaziyodu internette. Haftaya doktor randevusunda bi sorayim inşaallah alerji yoktur bizde de sizde degittiğimiz doktor üzerinde böyle süt kesikleri ve mukusumsu yapılar olunca alerjiden şüphelendi. Biraz yediklerime dikkat edeceğim bir kaç hafta, bebeğinin kakası benimki gibi süt kesikli olan var mı kızlar? hep kaka resmi attım kusura bakmayın ben de daha sekiz gün oluyor doğum yapalı bilmediğim bir şey olduğu için evhamlanıyorum size soruyorum.
Açıkçası ben doktordan daha çok erken, normal olabilir gibi bir iç rahatlatıcı açıklama beklerken alerji olabilir açıklamasıyla eve döndüm moralim bozuldu
Eki Görüntüle 3500833
İnşallah ya. Üzerinde süt kesiği var mı sizde de? Yoksa sadece cıvık mıBizim de aynı böyle oluyo ama mukus diye düşünmemiştim, böyle cıvık kaka anne sütü alan bebeklerde normal yaziyodu internette. Haftaya doktor randevusunda bi sorayim inşaallah alerji yoktur bizde de sizde de
Yok ben elle sağıyorum ufak pompalar var ya elle gayet işimi görüyorNasıl sağıyorsun canım? Makineyle mi
Aynı durumdayım ya çok fazla bilgi kirliliği de var. Hastanede hemşireler 2 saatte bir 20şer dk dedi gebe okulundakş ebe bi memeyi uzun emzir diğerine geç sonraki emzirmede ondan başla diyorYa ben bunu anlayamıyorum işte. İkisinin de ön sütünü içmiş oluyor. Yağlı süt geride kalıyor. Kilo alamıyor. Ben her defasında bir memeyi veriyorum bu sefer de diğer emmeye kadar diğeri taş gibi oluyor. Ne yapcam bilmiyorum
Ben de pompa alacağım ama karar veremedim ki. Yoksa mastit olucam. Tam boşaltamıyor bebek. Kalan sertleşiyor gibiYok ben elle sağıyorum ufak pompalar var ya elle gayet işimi görüyor
Benim bebeğimin kakası da öyle mukuslu Dr sordum sadece mukus olduğunda bir şey ifade etmez dedi kanlı kaka olursa o zaman hemen alerjiden şüpheleniriz dedi sadeceBenim de çok gazı oluyor geceleri ve sadece 8 günlük beneğim. 4 gündür günde 1 sefer böyle aşırı sulu patlar gibi kaka yapıyor öyle üzülüyorum ki kendimi çok yıprattım
Bence bu durumlar biraz kişiye göre de değişiyor tek göğüste süt azsa diğer memede verilebilir ben baştan beri her emzirmede bir meme verdim bir göğsü boşalttırdım yettiğini anlıyorsunuz zaten bebek göğüsten ayrılınca sakin oluyor doyduysa doymadıysa sinirle meme arıyor sonra huysuzlanıyor. Bunlar benim kendi gözlem ve düşüncelerim tabiAynı durumdayım ya çok fazla bilgi kirliliği de var. Hastanede hemşireler 2 saatte bir 20şer dk dedi gebe okulundakş ebe bi memeyi uzun emzir diğerine geç sonraki emzirmede ondan başla diyor
Mastit oldum mu bilmiyorum ama benim sağ göğsüm de bir ara tıkandı birkaç gün süt gelmedi. Sıcak duşa girip göğsüme doğru uzun uzun tuttum, sicak su torbasını araya birşey koyarak göğsumun ortasına koydum. Bol bol su içtim, bebeğe emzirdim sonrasında sağdım. Elimle de masaj yaptım hep böyle yanlardan ve yukaridan meme ucuna doğru masajı yaptımMastit olan var mı aramızda? Yani benim sol meme mastit oldu sanırım bütün gece üşüdüm titredim kol altımdan başlayan dayanılmaz bir ağrı var sıcak uygulama falan yapıp sağım yaptım ama başka ne yapabilirim
Ben de değişik rüyalar görüyorumKızlar kabus gören var mı benim gibi, çok yoğun kabuslar görüyorum bu aradogum yapalı 25 gün oldu
Ben öyle yapıyorum bir memeyi uzun tutup yumuşayana kadar emiyo sonra dierine gecıyorum emmiği kadar sonra bıraktığım memeden devam ediyorum.bazen sağım yapıyorum bir memeyi yaram tam kapanmadığı içinAynı durumdayım ya çok fazla bilgi kirliliği de var. Hastanede hemşireler 2 saatte bir 20şer dk dedi gebe okulundakş ebe bi memeyi uzun emzir diğerine geç sonraki emzirmede ondan başla diyor