Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    99
Bnde yarn detayli icin randevu alicam 21. Hafta icin smdidwn alaym cok yogunlarmis smdiden almak gerek dugme gibi bi burnu vardi cok.tatliydii 🫣🫣🫣
ayy yerim :) evet ya 3 hafta önceden aldım. Son dakika randevu bulmak zor. Bana 22 23 haftayı önerdi doktor. 22 de gideceğim ben de

Kızlar doktora gittik bugün, biliyorsunuz plesentam aşağıda demiştim ama tamamen rahim ağzını kapatmış bunun adına plasenta previa diyorlar duymuşsunuzdur belki,yukarı çıkması daha zor dedi riskli Bi durum dedi. Erken doğum riski var kanama olabilir veya ameliyatta kanama olduğu için annenin hayatı da riske giriyor ve ben çok korkuyorum, çevrenizde plasenta previa olup yukarı çıkan oldu mu acaba 😕🥺
merhaba, 30+5 plasenta previalıyım. benim yukarıya çıkmadı ve sezaryen olacağım kesinleşti. ancak korkmayın korkuyu kendinize çekmeyin. doktorunuza güvenin, ağır işlerden kaçının, önce kendinizi ve bebeğinizi düşünün :) zaten doktorunuz da bahsetmiştir yasaklardan. herşeyin güzel olacağını ve bebeğimizi sağlıkla kucağımıza alacağımızı unutmayın :KK200:

Selam kızlar , bizim de yarın 3 de ayrıntılı ultrosonumuz aşırı heycanlıyım inş güzel geçer. Bebişte bugün baya hareketliydi foto çekil ek diye heycanlandı heralde🙈🥰
Güzel geçsin inşallah canım bol bol poz verir minnoşun umarım :)

Bende öyle progestan yazdırayım diye herhangi bir doktora gittim ultrasonu tutmasıyla çekmesi bir oldu 20+5 dedi sadece Bi 3 lü teste gönderdi gitmedim peritonologa randevu bulursam orada bakarlar diye düşündüm ama keşke gitseydim baksalardı diye pişman oldum geri

İyi akşamlar hanımlar p.tesi günü balık vardı akşam yemeğimizde ailece herkes yedi ama bir tek ben gece gıda zehirlenmesiyle acile gittim direk yatış verdiler bu sabah çıktım. Ateşim düşmedi tüm sindirim sistemim bozuldu. Bağırsaklarım bozuldu, 2 gündür tek lokma yiyemedim su içsem çıkardım midem hala kötü. Siz dikkat edin olur mu gerçekten çok zor. Çok afedersiniz kusuyorsunuz çok öğürünce bağırsaklarınızda kötü altınıza kaçırıyorsunuz. İçine düştüğünüz durumda sinirleriniz boşalıyor ağlıyorsunuz falan kötü yani. Fazla öğürmekten bebek baskı hissediyor karnım taş gibi hareketleri azaldı resmen yada ben hissetmiyorum. Neyse evdeyim daha rahatım şimdi.

İyi akşamlar hanımlar p.tesi günü balık vardı akşam yemeğimizde ailece herkes yedi ama bir tek ben gece gıda zehirlenmesiyle acile gittim direk yatış verdiler bu sabah çıktım. Ateşim düşmedi tüm sindirim sistemim bozuldu. Bağırsaklarım bozuldu, 2 gündür tek lokma yiyemedim su içsem çıkardım midem hala kötü. Siz dikkat edin olur mu gerçekten çok zor. Çok afedersiniz kusuyorsunuz çok öğürünce bağırsaklarınızda kötü altınıza kaçırıyorsunuz. İçine düştüğünüz durumda sinirleriniz boşalıyor ağlıyorsunuz falan kötü yani. Fazla öğürmekten bebek baskı hissediyor karnım taş gibi hareketleri azaldı resmen yada ben hissetmiyorum. Neyse evdeyim daha rahatım şimdi.
Geçmiş olsun canım. 🙏🏼

Yarında ben gidecem hastaneye 19+2 yim ayrıntılı ultrason için randevu alacağım ne Zamana verilirse artık

X