2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Ya ben bunu anlayamıyorum işte. İkisinin de ön sütünü içmiş oluyor. Yağlı süt geride kalıyor. Kilo alamıyor. Ben her defasında bir memeyi veriyorum bu sefer de diğer emmeye kadar diğeri taş gibi oluyor. Ne yapcam bilmiyorum
Aynı durumdayım ya çok fazla bilgi kirliliği de var. Hastanede hemşireler 2 saatte bir 20şer dk dedi gebe okulundakş ebe bi memeyi uzun emzir diğerine geç sonraki emzirmede ondan başla diyor

Benim de çok gazı oluyor geceleri ve sadece 8 günlük beneğim. 4 gündür günde 1 sefer böyle aşırı sulu patlar gibi kaka yapıyor öyle üzülüyorum ki kendimi çok yıprattım
Benim bebeğimin kakası da öyle mukuslu Dr sordum sadece mukus olduğunda bir şey ifade etmez dedi kanlı kaka olursa o zaman hemen alerjiden şüpheleniriz dedi sadece

Aynı durumdayım ya çok fazla bilgi kirliliği de var. Hastanede hemşireler 2 saatte bir 20şer dk dedi gebe okulundakş ebe bi memeyi uzun emzir diğerine geç sonraki emzirmede ondan başla diyor
Bence bu durumlar biraz kişiye göre de değişiyor tek göğüste süt azsa diğer memede verilebilir ben baştan beri her emzirmede bir meme verdim bir göğsü boşalttırdım yettiğini anlıyorsunuz zaten bebek göğüsten ayrılınca sakin oluyor doyduysa doymadıysa sinirle meme arıyor sonra huysuzlanıyor. Bunlar benim kendi gözlem ve düşüncelerim tabi 😊

Mastit olan var mı aramızda? Yani benim sol meme mastit oldu sanırım bütün gece üşüdüm titredim kol altımdan başlayan dayanılmaz bir ağrı var sıcak uygulama falan yapıp sağım yaptım ama başka ne yapabilirim

Mastit olan var mı aramızda? Yani benim sol meme mastit oldu sanırım bütün gece üşüdüm titredim kol altımdan başlayan dayanılmaz bir ağrı var sıcak uygulama falan yapıp sağım yaptım ama başka ne yapabilirim
Mastit oldum mu bilmiyorum ama benim sağ göğsüm de bir ara tıkandı birkaç gün süt gelmedi. Sıcak duşa girip göğsüme doğru uzun uzun tuttum, sicak su torbasını araya birşey koyarak göğsumun ortasına koydum. Bol bol su içtim, bebeğe emzirdim sonrasında sağdım. Elimle de masaj yaptım hep böyle yanlardan ve yukaridan meme ucuna doğru masajı yaptım

Ben öyle yapıyorum bir memeyi uzun tutup yumuşayana kadar emiyo sonra dierine gecıyorum emmiği kadar sonra bıraktığım memeden devam ediyorum.bazen sağım yapıyorum bir memeyi yaram tam kapanmadığı için

Parol içtin mi içmediysen iç..tülbent bez gibi bişi varsa ütüle koy sürekli o memeni ver emzir benimde başıma gelmişti sürekli emzirdim öyle geçirmiştim cok kötü o ağrı eğilemiyosun hareket ettikce acıyo felan cok gecmıs olsunn 😔

Mastit oldum mu bilmiyorum ama benim sağ göğsüm de bir ara tıkandı birkaç gün süt gelmedi. Sıcak duşa girip göğsüme doğru uzun uzun tuttum, sicak su torbasını araya birşey koyarak göğsumun ortasına koydum. Bol bol su içtim, bebeğe emzirdim sonrasında sağdım. Elimle de masaj yaptım hep böyle yanlardan ve yukaridan meme ucuna doğru masajı yaptım
Göğsümden süt geliyo ama içinde şişlik var taş gibi aynı emzirsem de sağımda yapsam yumuşamıyor

Parol içtin mi içmediysen iç..tülbent bez gibi bişi varsa ütüle koy sürekli o memeni ver emzir benimde başıma gelmişti sürekli emzirdim öyle geçirmiştim cok kötü o ağrı eğilemiyosun hareket ettikce acıyo felan cok gecmıs olsunn 😔
Sana da çok geçmiş olsun, kaynar suda havluyu sıkıp koyuyorum günde bir kaç kez yapacağım. Doktora gittin mi?

Kolik bebek ne kadar zormuş kızlar 😔😔resmen dövüyorlar sanki o kadar avazı çıktığı kadar bağırıp agliyor ki bebeğim. Boğazı tahriş oldu hırıltılı nefes alıyor artık ağlamaktan. Çok çaresiz hissediyorum kriz anlarında asla ne meme ,ne mama ,ne kucak hiçbir sey onu sakinlestirmiyor

X