- 23 Şubat 2022
- 433
- 774
- 29
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #31.061
Yok ben elle sağıyorum ufak pompalar var ya elle gayet işimi görüyorNasıl sağıyorsun canım? Makineyle mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok ben elle sağıyorum ufak pompalar var ya elle gayet işimi görüyorNasıl sağıyorsun canım? Makineyle mi
Aynı durumdayım ya çok fazla bilgi kirliliği de var. Hastanede hemşireler 2 saatte bir 20şer dk dedi gebe okulundakş ebe bi memeyi uzun emzir diğerine geç sonraki emzirmede ondan başla diyorYa ben bunu anlayamıyorum işte. İkisinin de ön sütünü içmiş oluyor. Yağlı süt geride kalıyor. Kilo alamıyor. Ben her defasında bir memeyi veriyorum bu sefer de diğer emmeye kadar diğeri taş gibi oluyor. Ne yapcam bilmiyorum
Ben de pompa alacağım ama karar veremedim ki. Yoksa mastit olucam. Tam boşaltamıyor bebek. Kalan sertleşiyor gibiYok ben elle sağıyorum ufak pompalar var ya elle gayet işimi görüyor
Benim bebeğimin kakası da öyle mukuslu Dr sordum sadece mukus olduğunda bir şey ifade etmez dedi kanlı kaka olursa o zaman hemen alerjiden şüpheleniriz dedi sadeceBenim de çok gazı oluyor geceleri ve sadece 8 günlük beneğim. 4 gündür günde 1 sefer böyle aşırı sulu patlar gibi kaka yapıyor öyle üzülüyorum ki kendimi çok yıprattım
Bence bu durumlar biraz kişiye göre de değişiyor tek göğüste süt azsa diğer memede verilebilir ben baştan beri her emzirmede bir meme verdim bir göğsü boşalttırdım yettiğini anlıyorsunuz zaten bebek göğüsten ayrılınca sakin oluyor doyduysa doymadıysa sinirle meme arıyor sonra huysuzlanıyor. Bunlar benim kendi gözlem ve düşüncelerim tabiAynı durumdayım ya çok fazla bilgi kirliliği de var. Hastanede hemşireler 2 saatte bir 20şer dk dedi gebe okulundakş ebe bi memeyi uzun emzir diğerine geç sonraki emzirmede ondan başla diyor
Mastit oldum mu bilmiyorum ama benim sağ göğsüm de bir ara tıkandı birkaç gün süt gelmedi. Sıcak duşa girip göğsüme doğru uzun uzun tuttum, sicak su torbasını araya birşey koyarak göğsumun ortasına koydum. Bol bol su içtim, bebeğe emzirdim sonrasında sağdım. Elimle de masaj yaptım hep böyle yanlardan ve yukaridan meme ucuna doğru masajı yaptımMastit olan var mı aramızda? Yani benim sol meme mastit oldu sanırım bütün gece üşüdüm titredim kol altımdan başlayan dayanılmaz bir ağrı var sıcak uygulama falan yapıp sağım yaptım ama başka ne yapabilirim
Ben de değişik rüyalar görüyorumKızlar kabus gören var mı benim gibi, çok yoğun kabuslar görüyorum bu ara dogum yapalı 25 gün oldu
Ben öyle yapıyorum bir memeyi uzun tutup yumuşayana kadar emiyo sonra dierine gecıyorum emmiği kadar sonra bıraktığım memeden devam ediyorum.bazen sağım yapıyorum bir memeyi yaram tam kapanmadığı içinAynı durumdayım ya çok fazla bilgi kirliliği de var. Hastanede hemşireler 2 saatte bir 20şer dk dedi gebe okulundakş ebe bi memeyi uzun emzir diğerine geç sonraki emzirmede ondan başla diyor
Parol içtin mi içmediysen iç..tülbent bez gibi bişi varsa ütüle koy sürekli o memeni ver emzir benimde başıma gelmişti sürekli emzirdim öyle geçirmiştim cok kötü o ağrı eğilemiyosun hareket ettikce acıyo felan cok gecmıs olsunnMastit olan var mı aramızda? Yani benim sol meme mastit oldu sanırım bütün gece üşüdüm titredim kol altımdan başlayan dayanılmaz bir ağrı var sıcak uygulama falan yapıp sağım yaptım ama başka ne yapabilirim
Ya çok üzülüyorum gerçekten uykumu alamıyorum abuk subuk rüyalar görmektenBen de değişik rüyalar görüyorum
Kaç günlük oldunuz?Ya çok üzülüyorum gerçekten uykumu alamıyorum abuk subuk rüyalar görmekten
25 tatlımKaç günlük oldunuz?
Göğsümden süt geliyo ama içinde şişlik var taş gibi aynı emzirsem de sağımda yapsam yumuşamıyorMastit oldum mu bilmiyorum ama benim sağ göğsüm de bir ara tıkandı birkaç gün süt gelmedi. Sıcak duşa girip göğsüme doğru uzun uzun tuttum, sicak su torbasını araya birşey koyarak göğsumun ortasına koydum. Bol bol su içtim, bebeğe emzirdim sonrasında sağdım. Elimle de masaj yaptım hep böyle yanlardan ve yukaridan meme ucuna doğru masajı yaptım
Sana da çok geçmiş olsun, kaynar suda havluyu sıkıp koyuyorum günde bir kaç kez yapacağım. Doktora gittin mi?Parol içtin mi içmediysen iç..tülbent bez gibi bişi varsa ütüle koy sürekli o memeni ver emzir benimde başıma gelmişti sürekli emzirdim öyle geçirmiştim cok kötü o ağrı eğilemiyosun hareket ettikce acıyo felan cok gecmıs olsunn
Hımm o zaman bilemicem bir sağlık ocağında ebeye gösterebilirsiniz yada bir doktora görünün. İlerlerse antibiyotik veriliyor diye biliyorumGöğsümden süt geliyo ama içinde şişlik var taş gibi aynı emzirsem de sağımda yapsam yumuşamıyor
Tamam çok teşekkür ederimHımm o zaman bilemicem bir sağlık ocağında ebeye gösterebilirsiniz yada bir doktora görünün. İlerlerse antibiyotik veriliyor diye biliyorum
Farklı pozisyonlarda emzirmek gerekiyormuş sanırımGöğsümden süt geliyo ama içinde şişlik var taş gibi aynı emzirsem de sağımda yapsam yumuşamıyor