-
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #31.001
Benimkide çok ağlıyor ya bi tek benimki böyle sanıyordum kıyameti koparıyor bağırırkenCanım genelde alt değişimini beslenmeden önce yapmamız gerekiyor hem kusma olayı için hem de altı ıslakken emmesi etkilenmesin diye. Ben hep önce yapıyorum ama benimki Çoook fazla ağlıyor. Sizinki de öyle mi?
Ben mustela kullanıyorum düzenli kullanınca geçiyor ama bizimki çok sık kaka yaptığı için tekrarlıyorPişik için öneriniz var mı ? Bezi değiştirdim . Her sabah yıkıyorum poposunu. Suda krem sürüyorum. Madecassol sürüyorum. Havalandırıyorum ama geçmiyor
6 ekimde doğdu 4 kasımda sünnetini yaptırdık bi ay bile olmamıştı dün 1 aylık oldukKaç aylıkken yaptırdınız ? Bende yaptırmak istiyorum ama sarılığının geçmesini bekliyoruz şu an
Maşallah6 ekimde doğdu 4 kasımda sünnetini yaptırdık bi ay bile olmamıştı dün 1 aylık olduk
Bu normal canımKızlar 2 gündür aşırı sıvı ishal gibi kaka yapıyor ve mukuslu gibi. bebeğim bugun 7 günlük oldu duramıyorum çok huzursuzum korkuyorum doktora gidicem bebeği böyle kaka yapan var mıydı
Eki Görüntüle 3500218
Çok şükür atlamışsınızBenim bebişim 26 Eylül‘de doğdu biz sünnet yaptırdık 35 günlüktü çok şükür rahat iyileşti iki gün kakasını falan çok takip ettim yaptığın da değiştirdim pipisine bulaşmasın diye şimdi bayağı iyiyiz çok şükür
Yalnız değilizBenimkide çok ağlıyor ya bi tek benimki böyle sanıyordum kıyameti koparıyor bağırırken
İlk başta mustela kullanmıştım ama o zaman başlamıştı pişik. Sonra sudo kreme geçtim ama bakalım inş geçer. Verilen tavsiyeleri uygulamaya çalışıyorum.Ben mustela kullanıyorum düzenli kullanınca geçiyor ama bizimki çok sık kaka yaptığı için tekrarlıyor
Tam zamanında olmuş sizinki maşallah6 ekimde doğdu 4 kasımda sünnetini yaptırdık bi ay bile olmamıştı dün 1 aylık olduk
Bu renk kaka sütün yaradığına işaret diye biliyorum . İçiniz rahat olsunKızlar 2 gündür aşırı sıvı ishal gibi kaka yapıyor ve mukuslu gibi. bebeğim bugun 7 günlük oldu duramıyorum çok huzursuzum korkuyorum doktora gidicem bebeği böyle kaka yapan var mıydı
Eki Görüntüle 3500218
Üzülüyorum bende çok bağırıp ağlayınca, buna bir çözüm var mı acabaYalnız değiliz
Sudocrem bende aldım ama zararlı falan diyorlar diye hiç denemedimİlk başta mustela kullanmıştım ama o zaman başlamıştı pişik. Sonra sudo kreme geçtim ama bakalım inş geçer. Verilen tavsiyeleri uygulamaya çalışıyorum.
Ne gibi bir zararı varmış ya ben kaç gündür kullanıyorum. Korktum şimdiSudocrem bende aldım ama zararlı falan diyorlar diye hiç denemedim
İnan aynı korkudaydım en azından 6 7 aylık yaptırayım diyordum ama böyle çok çok daha iyiymiş öncelikle sünnet bile 10 dk sürdü normalde sünnet çok uzun sürüyor dikiş vs atılıyor ama yenidoğan olduğu için mühürleme ile 10 dk da sünnet oldu hatta sünnet esnasında bi mızıldandı geri sustu bizi almadılar içeri diye endişeliydim ama gayet rahat geri geldi hemen alır almaz süt sağmıştım onu verdim. Evdeki sürecimizdr de bakımı çok kolay hiç ağrıdan ağlamadı hatta ben gaz için ayaklarını çekmesin diye gaz damlasına başladım. Bezi açıyorum papatya suyundan sıkıyorum Fitil veriyorum bekliyorum biraz hem havalanıyor sonra kantaron yağı döküyorum bezine de antibiyotik krem sürüyorum bu kadar hepsi her bezde böyle yapıyorum çok şükür aynı uyku düzeni hatta daha rahat uyuyor farklı bi ağrı ağlama krizi yaşamadım yani çok çabuk iyileşti her bezini açtığımda morluk ve şişlik gitti pembeleşti şimdide kendi rengine döndü hemen hemen diyebilirimMaşallahcanım Allah bağışlasın. 24 eylül de doğdu benim oğlumda. Kasımın son haftası sünnet yaptıralım diyoruz ama ben korkuyorum açıkçası ağrısı iyileşmesi acısı falan neler olacak diye endişe ediyorum
Eğer müsait olursan süreç nasıl gidiyor benimle paylaşırsan çok sevinirim
Fotoğraf ekledim ama gözükmüyor niye anlamadım6 ekimde doğdu 4 kasımda sünnetini yaptırdık bi ay bile olmamıştı dün 1 aylık olduk
Benim kullandıklarımdan galiba hiç bulaşmadı ki normalde kakasını temizlemek kız bebeklere göre uğraştırıcıymış yağlardan galiba bulaşmadı bizim hiçBenim bebişim 26 Eylül‘de doğdu biz sünnet yaptırdık 35 günlüktü çok şükür rahat iyileşti iki gün kakasını falan çok takip ettim yaptığın da değiştirdim pipisine bulaşmasın diye şimdi bayağı iyiyiz çok şükür
İnşallah rabbim tez zamanda şifa versin sarılık çabuk geçiyor korkma her şey dönem dönem işteTam zamanında olmuş sizinki maşallahhiçbir şey anlamadan ne güzel . İnş sarılığı tez zamanda geçer de bize de nasip olur