Biraz bekle kucağında omzuna al sırt üstü pat pat yap gazını çıkarmak için bi 5-7 dk kal öyle sindirsin önce sonra değiştir ben öyle yapıyorum hemen yatırırsan kusar evet
Canım genelde alt değişimini beslenmeden önce yapmamız gerekiyor hem kusma olayı için hem de altı ıslakken emmesi etkilenmesin diye. Ben hep önce yapıyorum ama benimki Çoook fazla ağlıyor. Sizinki de öyle mi?
Benimki de çok ağladığı için ben emzirme danışmanına sordum önce emzir bi süre beklet kucağında sonra altını değiştir en son yatırırken bi daha meme ver uyku moduna geçer dedi öyle ilerliyoruz biz
Kızlar meme ucu yarası icin Garmastan diye bi krem var. Onu kullanıyorum işe yarıyor aklinizda bulunsun. Bana da bi ebe önermişti. Bir de tahinin yağını sürün arada
Canım genelde alt değişimini beslenmeden önce yapmamız gerekiyor hem kusma olayı için hem de altı ıslakken emmesi etkilenmesin diye. Ben hep önce yapıyorum ama benimki Çoook fazla ağlıyor. Sizinki de öyle mi?
Benim yavrum da pişik oldu. Havlunun üstüne aldım altina bez koyup havalandirdim gün içinde. Hametan krem var mavi kutulu olan ondan sürdüm, ıslak mendil değil pamukla siliyorum. Hemen gecmesede yavaş yavaş geçiyor.