2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    241
Canım ben de değiştirdim evet. Ama kustu bu sefer de. Meme sonrası alt değiştirince hep kusuyor ondan korkup değiştiresim gelmiyor
Canım genelde alt değişimini beslenmeden önce yapmamız gerekiyor hem kusma olayı için hem de altı ıslakken emmesi etkilenmesin diye. Ben hep önce yapıyorum ama benimki Çoook fazla ağlıyor. Sizinki de öyle mi?

Maşallah canım bende ilk oğlumu 18 aylıkken sünnet ettirmistim, bunu 1 yaş gibi yaptırmayı düşünüyorum.

Evet çünkü acıkıyor bi an önce emmek istiyor o sırada alt değiştirmeyle uğraşınca çok ağlıyor. Benim sütüm de biraz tazyikli geliyor böyle ağlayıp hırslanınca meme verdiğimde hırslanarak emiyor boğazına falan bile kaçtı hatta. Bazen de memede kakasını yapıyo işte. O zaman da sonra geri değiştirmem gerekiyor o zaman da kusuyor uykusu açılıyor falan. Alt değiştirmeye zaman bulamıyorum resmen doğru anı yakalamak çok zor

Ben emzirmeden önce değiştiremiyorum. Uyanır uyanmaz emmek istiyor. Önce emziriyorum, kusmasin diye bir süre kucağımda bekliyorum o arada gazı da çıkıyor, sonra altını değiştiriyorum.

Ben emzirmeden önce değiştiremiyorum. Uyanır uyanmaz emmek istiyor. Önce emziriyorum, kusmasin diye bir süre kucağımda bekliyorum o arada gazı da çıkıyor, sonra altını değiştiriyorum.
Evet en iyisi bu. Bunda da sorun uykusunun açılması. Geri biraz meme veriyorum uyku moduna geçsin diye böyle yaptığımda.

Bi de benim kakası yeşil olmaya başladı artık. Benim de ön süt fazla heralde son süte ulaşamadan doyuyor yağlı kısmı alamıyor Bi de gazı ve huzursuzluğu çok oluyor öyle olunca. Ne yapacağım bilemiyorum bu bir süreç mi lendi haline bıraksam düzelir mi? Memeyi vermeden önce sağın birazını diyorlar ama ben artık yapay şeylerle müdahalede bulunmak istemiyorum. Vücut ve bebeğin emmesi Bi yerden sonra senkronize olması lazım. Ben ekstra sağım falan yapınca denge şaşıyor gibi geliyor. Ama bebek huzursuz oluyor yeterli beslenemiyor mu diye de endişeleniyorum

Bence de sağım yapma canım. Sık sık emzir sadece.

Bana da sağ dediler emzirmeden önce. Ama ben sağamıyorum. Uzun uzun emzirmeye çalışıyorum. Kilo alımı yok henüz. Umarım düzelir bir an önce

Canım ben de değiştirdim evet. Ama kustu bu sefer de. Meme sonrası alt değiştirince hep kusuyor ondan korkup değiştiresim gelmiyor
Biraz bekle kucağında omzuna al sırt üstü pat pat yap gazını çıkarmak için bi 5-7 dk kal öyle sindirsin önce sonra değiştir ben öyle yapıyorum hemen yatırırsan kusar evet

Benimki de çok ağladığı için ben emzirme danışmanına sordum önce emzir bi süre beklet kucağında sonra altını değiştir en son yatırırken bi daha meme ver uyku moduna geçer dedi öyle ilerliyoruz biz

Pişik için öneriniz var mı ? Bezi değiştirdim . Her sabah yıkıyorum poposunu. Suda krem sürüyorum. Madecassol sürüyorum. Havalandırıyorum ama geçmiyor

Benimki de öyle 40 günlük olacak yarın. 10 kere alt açıyorsam 2 kere filan sakin gerisi alt aç giydir derken cebelleşerek geçiyor ağlarken

Pişik için öneriniz var mı ? Bezi değiştirdim . Her sabah yıkıyorum poposunu. Suda krem sürüyorum. Madecassol sürüyorum. Havalandırıyorum ama geçmiyor
Benim yavrum da pişik oldu. Havlunun üstüne aldım altina bez koyup havalandirdim gün içinde. Hametan krem var mavi kutulu olan ondan sürdüm, ıslak mendil değil pamukla siliyorum. Hemen gecmesede yavaş yavaş geçiyor.

Bi kere pişik oldu hametan sürdüm ertesi gün geçti hamazinc de onun gelişmişi bazen de ondan sürüyorum günde bir kere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…