- 18 Ağustos 2022
- 1.891
- 2.693
- 29
-
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #30.961
Canım genelde alt değişimini beslenmeden önce yapmamız gerekiyor hem kusma olayı için hem de altı ıslakken emmesi etkilenmesin diye. Ben hep önce yapıyorum ama benimki Çoook fazla ağlıyor. Sizinki de öyle mi?Canım ben de değiştirdim evet. Ama kustu bu sefer de. Meme sonrası alt değiştirince hep kusuyor ondan korkup değiştiresim gelmiyor
Maşallah canımKızlar 6sında tam 1 aylık oluyoruz. Bugünde sünnet randevumuz var. Sünnetini daha çabuk iyileşsin diye şimdi yaptırıyorum. Birde kırk mevlidi yaptıracaktım sünnet mevlidinide birleştirdimBakalım annemi çağırdım ağlatmamak ilgilenebilmek için çünkü 2 yaşındaki kızım kardeşini ne kadar sevse de bazen inat edip beni paylaşmıyor
Evet çünkü acıkıyor bi an önce emmek istiyor o sırada alt değiştirmeyle uğraşınca çok ağlıyor. Benim sütüm de biraz tazyikli geliyor böyle ağlayıp hırslanınca meme verdiğimde hırslanarak emiyor boğazına falan bile kaçtı hatta. Bazen de memede kakasını yapıyo işte. O zaman da sonra geri değiştirmem gerekiyor o zaman da kusuyor uykusu açılıyor falan. Alt değiştirmeye zaman bulamıyorum resmen doğru anı yakalamak çok zorCanım genelde alt değişimini beslenmeden önce yapmamız gerekiyor hem kusma olayı için hem de altı ıslakken emmesi etkilenmesin diye. Ben hep önce yapıyorum ama benimki Çoook fazla ağlıyor. Sizinki de öyle mi?
Ben emzirmeden önce değiştiremiyorum. Uyanır uyanmaz emmek istiyor. Önce emziriyorum, kusmasin diye bir süre kucağımda bekliyorum o arada gazı da çıkıyor, sonra altını değiştiriyorum.Canım genelde alt değişimini beslenmeden önce yapmamız gerekiyor hem kusma olayı için hem de altı ıslakken emmesi etkilenmesin diye. Ben hep önce yapıyorum ama benimki Çoook fazla ağlıyor. Sizinki de öyle mi?
Evet en iyisi bu. Bunda da sorun uykusunun açılması. Geri biraz meme veriyorum uyku moduna geçsin diye böyle yaptığımda.Ben emzirmeden önce değiştiremiyorum. Uyanır uyanmaz emmek istiyor. Önce emziriyorum, kusmasin diye bir süre kucağımda bekliyorum o arada gazı da çıkıyor, sonra altını değiştiriyorum.
Bence sallanmaz canım. Normalde de iyi değil zaten ayakta sallamak ama 15 günlük bebek çok ufak sallamak için.Kızlar 15 günlük bebek ayakta sallanır mı
Aynen bende en son biraz daha meme veriyorum emerek uyuyor. Bazen uzun uzun emiyor hatta demekki doymamış diyorum.Evet en iyisi bu. Bunda da sorun uykusunun açılması. Geri biraz meme veriyorum uyku moduna geçsin diye böyle yaptığımda.
Bence de sağım yapma canım. Sık sık emzir sadece.Bi de benim kakası yeşil olmaya başladı artık. Benim de ön süt fazla heralde son süte ulaşamadan doyuyor yağlı kısmı alamıyorBi de gazı ve huzursuzluğu çok oluyor öyle olunca. Ne yapacağım bilemiyorum bu bir süreç mi lendi haline bıraksam düzelir mi? Memeyi vermeden önce sağın birazını diyorlar ama ben artık yapay şeylerle müdahalede bulunmak istemiyorum. Vücut ve bebeğin emmesi Bi yerden sonra senkronize olması lazım. Ben ekstra sağım falan yapınca denge şaşıyor gibi geliyor. Ama bebek huzursuz oluyor yeterli beslenemiyor mu diye de endişeleniyorum
Bana da sağ dediler emzirmeden önce. Ama ben sağamıyorum. Uzun uzun emzirmeye çalışıyorum. Kilo alımı yok henüz. Umarım düzelir bir an önceBi de benim kakası yeşil olmaya başladı artık. Benim de ön süt fazla heralde son süte ulaşamadan doyuyor yağlı kısmı alamıyorBi de gazı ve huzursuzluğu çok oluyor öyle olunca. Ne yapacağım bilemiyorum bu bir süreç mi lendi haline bıraksam düzelir mi? Memeyi vermeden önce sağın birazını diyorlar ama ben artık yapay şeylerle müdahalede bulunmak istemiyorum. Vücut ve bebeğin emmesi Bi yerden sonra senkronize olması lazım. Ben ekstra sağım falan yapınca denge şaşıyor gibi geliyor. Ama bebek huzursuz oluyor yeterli beslenemiyor mu diye de endişeleniyorum
Biraz bekle kucağında omzuna al sırt üstü pat pat yap gazını çıkarmak için bi 5-7 dk kal öyle sindirsin önce sonra değiştir ben öyle yapıyorum hemen yatırırsan kusar evetCanım ben de değiştirdim evet. Ama kustu bu sefer de. Meme sonrası alt değiştirince hep kusuyor ondan korkup değiştiresim gelmiyor
Benimki de çok ağladığı için ben emzirme danışmanına sordum önce emzir bi süre beklet kucağında sonra altını değiştir en son yatırırken bi daha meme ver uyku moduna geçer dedi öyle ilerliyoruz bizCanım genelde alt değişimini beslenmeden önce yapmamız gerekiyor hem kusma olayı için hem de altı ıslakken emmesi etkilenmesin diye. Ben hep önce yapıyorum ama benimki Çoook fazla ağlıyor. Sizinki de öyle mi?
Geçmiş olsun canım, insallah çabuk atlatırsınKizlar ben mastit olmuşum meğer cep de 58 çıktı doktor emzirmeye devam et dedi antibiyotik başladı gogusum kızar dinberbat biseymis mastit
Benimki de öyle 40 günlük olacak yarın. 10 kere alt açıyorsam 2 kere filan sakin gerisi alt aç giydir derken cebelleşerek geçiyor ağlarkenCanım genelde alt değişimini beslenmeden önce yapmamız gerekiyor hem kusma olayı için hem de altı ıslakken emmesi etkilenmesin diye. Ben hep önce yapıyorum ama benimki Çoook fazla ağlıyor. Sizinki de öyle mi?
Katıldığım gebe eğitiminde son çare sarı kantaron yağı demişti ebePişik için öneriniz var mı ? Bezi değiştirdim . Her sabah yıkıyorum poposunu. Suda krem sürüyorum. Madecassol sürüyorum. Havalandırıyorum ama geçmiyor
Benim yavrum da pişik oldu. Havlunun üstüne aldım altina bez koyup havalandirdim gün içinde. Hametan krem var mavi kutulu olan ondan sürdüm, ıslak mendil değil pamukla siliyorum. Hemen gecmesede yavaş yavaş geçiyor.Pişik için öneriniz var mı ? Bezi değiştirdim . Her sabah yıkıyorum poposunu. Suda krem sürüyorum. Madecassol sürüyorum. Havalandırıyorum ama geçmiyor
Bi kere pişik oldu hametan sürdüm ertesi gün geçti hamazinc de onun gelişmişi bazen de ondan sürüyorum günde bir kerePişik için öneriniz var mı ? Bezi değiştirdim . Her sabah yıkıyorum poposunu. Suda krem sürüyorum. Madecassol sürüyorum. Havalandırıyorum ama geçmiyor