Popüler Konu 2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Açlıktan da bacaklarını karnına çekerek ağlar mı

Acaba dış dünyaya henüz adapte olamadığı için güvenli gördüğü anne memesinden ayrılmak mı istemiyor Gaz için erken gibi geldi bana da ama her çocuk farklıdır tabi ona da kesin bişey diyemem

Acaba dış dünyaya henüz adapte olamadığı için güvenli gördüğü anne memesinden ayrılmak mı istemiyor Gaz için erken gibi geldi bana da ama her çocuk farklıdır tabi ona da kesin bişey diyemem
Sütüm gelmiyor olabilir mi sizce şimdi sağım yapmaya başladım ama çok iyi çıkmadı

Sürekli emme döngüsü yaşıyorduk, doyamadığından ağlıyordu sürekli. Mama veya sağdığım sütü verince rahatlıyordu. Memeden huzurlu ayrılmıyordu

Çok sağolun ne masajlar yaptık yine de olmadı o zaman aç bu çocuk her öğün 60 cc olmuyor bende

Deniyorum ama yok çocuk ağlamaktan kıpkırmızı oluyo.. Silikonla bebeğim yeteri kadar beslenebiliyosa varsın silikonla emsin razıyım dedim artık. Ama karnı doyuyo bence çünkü emzirdikten sonra dolu dolu süt kustu. Gece 1 kere 60 cc mama verdim gerisi hep silikonla emdi uyudu. Silikondan yetersiz besleniyo olsa ağlar illaki heralde yaa. Gündüzleri de 2-3 kere sütümü sağıyorum 30-35 cc cıkıyor onu da veriyorum

Tekrar tekrar deneyin, biraz yorucu oluyor. Kilo alımı iyiyse, çişli nez sayısı yeterliyse doyuyordur, çok da stres yapmayın. Emsin yeter ki nasıl emmek istiyorsa. Ben bıraktıramasaydım mecburen silikona devam edecektim. Kendinizi de yormadan deneyin. Aynı süreçlerden geçtiğim için sizi çok iyi anlıyorum.

Evet sıkıntılı süreçler cidden ya psikolojik olarak dw Canları sağ olsun yeter ki elbet geçer bu zamanlar da diyorum.. Doktor kilo alımını az bulmuştu zaten ona canım sıkılmıştı ama benim bebek çok fazla kaka yapıp kusuyor bu yüzden mi kilo alımı az diye de düşünüyorum bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…