Popüler Konu 2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Kanlı idrar deil gibi geldi bana acık turuncu renginde persembe randevum var bakayım tekrarlanırsa yarın giderim.5. günlük şuan yazmışım 5 günlük yazacağım yerde kafalar leylaa
Ben kizimda yasamistim..idrarda kristallenme diye geciyor..ama kizim daha buyuktu 8 9 aylik gibi.. yetersiz sivi alimi demisti dr.. birkac kez tekrar etti yaza denk gelmisti ama...
ERken donemde neden olur bilemedim.emziriyormusun yeterli beslenmese durmaz gerci aglar vs ama..

Kizlar sinirim çok bozuk ağlıyorum halsizim ateşim var bebeğe zor bakıyorum yatmak istiyorum üşüyorum memelerim ateş gibi ve agriyo eşimde böyleyim diye ağladım trip atıp defolup gitti
Ah canım 20 günlükken bende yaşadım aynısını 2 gün sürdü çok kötü bütün kemiklerim kırılıyor göğüslerim ateşli ve ağrılıydı hastaneye gitmeye korkuyordum bebeğime bakacak kimsem yoktu. Süt sağma makinen varmı bilmiyorum ama ben hemen mochi elle sağım pompası aldım, biliyorum dermanın yok ama duyarsız eşin gelince acil sıcak bi duşa gir göğüs masajıda yap sonra bi parol alıp yatmalısın bunun üstüne büyük bi terleme oluyor ben hayatımda hiç böyle terlememiştim su olmuş yorgan falan ve sütünü sağman lazım yoksa geçmez ben böyle geçirdim . Sağlığım sütü yavruna verebilirsin Rabbim şifa versin kendini bırakma sen güçlü bi annesin ne zorluklarla 9 ayo geçirdn unutma

Kızlar mamalarda daha çok ya da daha az gaz yapan olarak sınıflandırma var mı sizce . Aptamil kullanıyoruz aşırı gaz yapiyor ,sürekli agliyor bebeğim. Siz neler kullaniyorsunuz

Kızlar doğum sonrası egzersiz yapmaya ne zaman başlanır? Sizin takip ettiğiniz, yapıp memnun kaldığınız bir video vs varsa paylaşırmısınız?

Silikon uçla emzirdiğinizde de bebeğinizin karnı doyuyor muydu peki? Ben bi de onu takıyorum da kafama acaba silikondan yeteri kadar süt ulaşıyo mudur bebeğe
Maalesef silikon varken beslenememiş. Çişli bez sayısı çok azdı. Silikonu bıraktıktan sonra hem sütüm arttı hem bebek daha çok çiş yapmaya başladı

Maalesef silikon varken beslenememiş. Çişli bez sayısı çok azdı. Silikonu bıraktıktan sonra hem sütüm arttı hem bebek daha çok çiş yapmaya başladı
Benim çişli bez sayısı yeterli ama silikondan neden beslenemiyolar ki emdikten sonra silikonu çektiğimde silikonun içinde süt görüyorum bebeğe ulaşıyo sütlerim diye düşünüyorum ama yanlış mı düşünüyorum aç mı kalıyo ki

Kızlar 6sında tam 1 aylık oluyoruz. Bugünde sünnet randevumuz var. Sünnetini daha çabuk iyileşsin diye şimdi yaptırıyorum. Birde kırk mevlidi yaptıracaktım sünnet mevlidinide birleştirdim Bakalım annemi çağırdım ağlatmamak ilgilenebilmek için çünkü 2 yaşındaki kızım kardeşini ne kadar sevse de bazen inat edip beni paylaşmıyor

Eklentiler

• Screenshot_20241104_092811_Gallery.jpg
    61,7 KB · Görüntüleme: 34
Dün ailesine yemeğe gitmedim diye neler etti ben açıdan kivraniyorum.onun. Yaptığına bak zorla beni bunalıma itecek gece ir tır titredim snra 3 kere kıyafet degstim çok terledim gecede ne geldi baktinhic bişe

Bnimde öyleydi 1hafta 10 güne asıl onu almıyor memeyiistyor

Ay gerçekten dün 3 kere kıyafet gldegistim bende böyle bir terleme görmedim yatak yorgan yastık heryer su içinde saçlarım bile gece adam bir kere bakmadi bana bebeğe salonda yattı süt sagdim gece titreyerek bir kere bakmadi dün geceyi hiç unutmicam

Kızlar mamalarda daha çok ya da daha az gaz yapan olarak sınıflandırma var mı sizce . Aptamil kullanıyoruz aşırı gaz yapiyor ,sürekli agliyor bebeğim. Siz neler kullaniyorsunuz
Ben hipp kullanıyorum ama memnunmuyum bilmiyorum yorum benim ki gazlı bebek arkadaşım bebeği ileri seviyede gazlı bebek di herşeyi kullandı Bebelac Gold la rahat etmisti

Silikonla çok daha fazla güç harcayarak emiç yapıyor, bir engelin arkasından emdiğini düşünün. Silikon uç hem gaz yapıyor hem de yetersiz beslenmesine sebep oluyor. Eğer şartlar elveriyorsa silikonu bir an öncr bırakın, bebiş alışınca memeye dönmek istemiyor. 5.gün silikona başladım 18.gün emzirme danışmanının desteğiyle bıraktırdım, ama bebiş baya bi kavga etti onu söyleyeyim.

Emziriyorum her ağladıkça veriyorum açlığa gelemiyo yıkıyo ortalığı hemen bazen cok uyuyo uykusunda emziriyorum dünden beri bezinde görmedim daha

Ben de 5.günden itibaren emzirdim,meme ucum yara olup kabuk bağlayınca bebiş reddetti. 18.günde emzirme danışmanına giderek bıraktım. Zararı gaz yutuyor ve yeterli ememiyor, emmek için güç harcıyor, vakit geçmeden destek alın.

Ters kucaklama ile bebeğin kafasını elinizle kontrol altına alın, diğer elinizle mememin kahverengi kısmını parmaklarınız arasında büzerek sıkıştırın, üzerine süt sürün ya da sıkıştırmadan n süt çıkartın, ağzına süt tadı gelsşm. Bebeğin karnı sizin karnınıza baksın, ağzı memeye baksın, sıkıştırdığınız kahverengi kısmı bebek ağzını kocaman açtığında ağzına tıkın, kafasını elinizle memeye bastırın, kontrol sizde olsun. Ağlayacak çok normal, 5 6 kez zorlayın, pes etmeyin, bir süre sonra kahverengi kısım tükürük olacak, ağız memede kayacak, iyice sinirlenecek, ara ara memeyi silin, süt muhakkak olsun.

Eklentiler

• IMG-20241104-WA0034.jpg
    30,8 KB · Görüntüleme: 28
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…