- 30 Mayıs 2022
- 215
- 224
-
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #30.681
Trendyolda 2.ürün 1 tl. Almak isterseniz diye yazayım dedimBanyo sonrası incia yağ kullanıyorum diğer zamanlar ecowell losyon
Gözün aydın canım, ömrü güzel olsunMerhaba kızlar,
Dün gece 3te doğum oldu. Normal bekliyorduk sezaryen oldu. Suyum gelmiş, açıklık yoktu
Ama sancı inanılmaz yoğundu. Dayanamadım. Ki normal doğuramazmışım. Hem kanala tam yerleşmemiş hem de 3960gr bir tosuncuk varmış içimde
Soran herkese teşekkür ederim.
kediannesibiri 39+4te Alparslan doğdu
Birden gelmedi suyum. Her lavabodan çıktığımda kurulanıyordum çamaşırım sırılsıklam oluyordu. Ben söyledim öyle test yaptılarAyyyy gözün aydın canımm sağlıcakla büyüt maşallaho kadar bekledin suyun geldiğini sen mi anladın yoksa farketmeyip sancın ağırlaşınca mı gittin
Utrasonda suyunun geldiği azaldığı anlaşılmamış mı su olayı korkutuyo yaşamadığım için benimde iç çamaşır çok değiştiriyorum akıntımdan dolayı beyaz parça yapışkan ıslanıyo su gibi deil ondan sordum bebek hareketli dikkat ediyorum.Birden gelmedi suyum. Her lavabodan çıktığımda kurulanıyordum çamaşırım sırılsıklam oluyordu. Ben söyledim öyle test yaptılar
En son ultrasonda kaç kg demişlerdi acabaMerhaba kızlar,
Dün gece 3te doğum oldu. Normal bekliyorduk sezaryen oldu. Suyum gelmiş, açıklık yoktu
Ama sancı inanılmaz yoğundu. Dayanamadım. Ki normal doğuramazmışım. Hem kanala tam yerleşmemiş hem de 3960gr bir tosuncuk varmış içimde
Su geldiğinde anlamamak mümkün değil diye düşünüyorum. Eğer idrar kaçırma yoksa sizde anlarsınız kesin olarak . Benimde suyum geldi önce. Bazen şeffaf sümüksü oldu bazen de bildiğimiz su gibi geldi. Normal hamilelikteki akıntıya benzemiyorUtrasonda suyunun geldiği azaldığı anlaşılmamış mı su olayı korkutuyo yaşamadığım için benimde iç çamaşır çok değiştiriyorum akıntımdan dolayı beyaz parça yapışkan ıslanıyo su gibi deil ondan sordum bebek hareketli dikkat ediyorum.
Gözün aydın, sağlıkla büyüsün tosuncukMerhaba kızlar,
öncelikle sağlıklı hayırlı doğumlar dilerim. Bende spinal oldum ve olumlu olumsuz bir sürü hikaye okudum. Bence bu kişiden kişiye değişiyor mesela ben acı falan hissetmedim çok güzel geçti sadece bir ara tansiyonum düştü midem bulandı onda da hemen sakinleştirici yaptılar onun dışında ameliyat gayet güzeldi. Tabiki çekiştirme bastırma gibi şeyler hissediliyor ama acı değil sadece his olarak.Kızlar merhaba Ekim ayı annesi olmayı kıl payı kaçırdım sizi sessizce takip ediyorumRabbim hepinizin bebeklerine sağlıklı uzun ömürler nasip etsin. Planlı sezaryen tarihimiz 1 Kasım cuma günü sabah. Tecrübelerinize dayanarak sormak istediklerim var spinal anestezi alacağım ve sezaryen doğumla ilgili pek iç açıcı olmayan hikayeler okudum hep de denk geliyor. Çok korkutuyor bu durum beni. Acı, ağrı hissettiklerine dair. Ameliyat esnasında genel anesteziye dönenler vs. Panik atağım tutuyor. Bunu hepiniz yaşadınız anlatır mısınız süreci? Böyle bir durum yaşayanlarınız oldu mu? Bu arada serklaj dikişliyim o da sezaryenle alınacak.
Maşallahhh hayırlı olsun, 40 haftayı geçmiş miydi
Maşallah hayırlı olsun
3600 dü ama doktor söyledi büyük olduğunuEn son ultrasonda kaç kg demişlerdi acaba
İdrar kaçırma yok sadece sumuksu geliyo 2 gün kaldı doğuma kendiliğinden gelen su olayım yok su gibi hiç gelmediSu geldiğinde anlamamak mümkün değil diye düşünüyorum. Eğer idrar kaçırma yoksa sizde anlarsınız kesin olarak . Benimde suyum geldi önce. Bazen şeffaf sümüksü oldu bazen de bildiğimiz su gibi geldi. Normal hamilelikteki akıntıya benzemiyor
Çok sevindim canım gözün aydınMerhaba kızlar,
Ben 8 sene önce sezeryanla doğum yapmıştım canım. Bir hafta öncede normal doğum yaptım. Sezeryanda kesinlikle ağrı yada acı hissetmedim. Belden aşağı uyuşturmuslardi, karnım plastik gibiydi sanki. Böyle sağa sola cekistirdiklerini filan biliyorsun ama sanki o beden sana ait degilmis gibi, hiçbir şey hissetmiyorsun. Benim sonrasında da ağrım sızım pek olmadı, sadece ilk gün yataktan kalkerken zorlandım o kadar. Sezeryanda önemli olan ilk günler güzelce dinlenmek ve yeme içmeye dikkat etmek. Bunlar olursa hızlıca toparlanırsin Allah'ın izniyle.Kızlar merhaba Ekim ayı annesi olmayı kıl payı kaçırdım sizi sessizce takip ediyorumRabbim hepinizin bebeklerine sağlıklı uzun ömürler nasip etsin. Planlı sezaryen tarihimiz 1 Kasım cuma günü sabah. Tecrübelerinize dayanarak sormak istediklerim var spinal anestezi alacağım ve sezaryen doğumla ilgili pek iç açıcı olmayan hikayeler okudum hep de denk geliyor. Çok korkutuyor bu durum beni. Acı, ağrı hissettiklerine dair. Ameliyat esnasında genel anesteziye dönenler vs. Panik atağım tutuyor. Bunu hepiniz yaşadınız anlatır mısınız süreci? Böyle bir durum yaşayanlarınız oldu mu? Bu arada serklaj dikişliyim o da sezaryenle alınacak.
Merhaba bende ocean aldım bebeğime 1aylığız 400 IU mu acabaEvet bende ocean aldım. Sabahları veriyorum.
Merhaba devletin verdiği d3 bizde huzursuzluk yaptı, oceanı 400UI mu kullanıyorsunuz kendim aldım doktora danışmadan da yanlış bişey yapmayımBize doktor 1. Hafta başlamak üzere reçete vermişti ama devletin karşıladığı huzursuzluk yaptı çoğu bebekte de oluyormuş onu kullanmıyoruz ocean aldık çok daha rahat bebeğim. Uygulaması da çok rahat ağzına spreyle sıkıyoruz. Bi de öğlene kadar vermek gerekiyor mümkünse yoksa uykusuzluk yapabilir
O sümüksü yapı da su gibi şeffaf oluyor. Sizinki öyle değilse su gelmesi değildir . Belki burdan ayırt edebilirsinizİdrar kaçırma yok sadece sumuksu geliyo 2 gün kaldı doğuma kendiliğinden gelen su olayım yok su gibi hiç gelmedi
Evet evet 400 olan, sonra doktor değiştirdim o da onayladı. Günde bir fıs üç damlaya denk geliyor zaten sabah 11 olmadan vermeye çalışın erken saatteMerhaba devletin verdiği d3 bizde huzursuzluk yaptı, oceanı 400UI mu kullanıyorsunuz kendim aldım doktora danışmadan da yanlış bişey yapmayım