Popüler Konu 2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Doğum yaklaştıkça kırmızılaşıyor diye biliyorum en azından bende öyle oldu. Hayırlı kolay doğumun olsun inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz
Nasılsın canım doğum yaptın mı
Maalesef kızlar. Doğum olmadı. Gece 4te gittim hastaneye açılma hala yoktu. Eve gönderdiler. O kadar sancı boşa gitmiş gibi hissediyorum. Duşa girdim su torbası ile sızmışım. Ara ara gelen sancılar var hala bekliyorum

yine sona biz kaldık . benimde nişanım geldi.sancım var ama henüz okadar değil. yarın kontrolüm var zaten bakalım ne diyecek doktorum

Hadi yaa kesin doğurdun sandım son haftan diye ansızın gelir üzülme çömel kalk hareketi yap bende de öyle olmuştu nişan gelip 2 hafta ne cektim sonra hafifledi düzensiz 2 gündür özel yerimde kendiliğinden ıkınma geliyo yumuşamış akıntım cok fazla.2 haftadır kayısı kompostosu içiyorum kabızlık cekmim diye sezaryana kolaylık olur diye sıvı ağırlı gidiyorum

30 ekime kadar vaktim var. Rabbim güç kuvvet versin inşallah sancının en pik noktası 20 25 saniye sürüyor ama gerçekten dirayet istiyor. O yüzden dinlenmek güç toplamak önemli. Ben 1 haftadır kabızım. Hoşaf içiyorum ama fayda etmiyor pek

Saniyelere düştü mü o ağrı fecii bişi acılma olmayınca kat kat ağrı cekiyosun en iyisi dinlenmek dediğin gibisabah aç karnına yumuşamış posasını yiyorum öğlende suyunu içiyorum yatmadan gene yiyorum.cay bardağına ılık su zeytinyağı karıştır iç oda bagırsakları hareketlendirir.hamilelikte kabız zulüm

Kızlar sezaryen sonrası 6. Gün ve alt bölgede aşırı bi şişlik oldu. Şöyle göbekte zaten karın kısmında yani şişlik var. Ama kasık bölgesine doğru iniyor. Ama o dikiş kısmına yaklaşınca tekrar şişiyor. Garip bir durum. Sizde de oldu mu

Çok normal balon gibiydi benim de orası bugün 40 çıktı düzelme olalı daha 1 hafta falan oldu yani 1 aydan sonra rahatladı biraz karnım

Canım yazamadım sana hayırlı olsun bebisin nasılsınız Nihan hocaya mi doğurttu normal mi oldu

Boşa gitmez canım hepsi doğuma bi adım rabbim kolaylaştırsın

Canım yazamadım sana hayırlı olsun bebisin nasılsınız Nihan hocaya mi doğurttu normal mi oldu
Estağfurullah bebekle uğraşıyoruz normaldir. İyiyim şükür sen nasılsın bebeğin nasıl yok ya salı günü suni sancı ile doğumu başlatıcam dedi nihan hoca o da cumartesi gece sancım oldu gittim pazar sabaha doğru nöbetçi doktor doğum yaptırdı ikinci doğumum bu da normal oldu benim

Bende ahududu yaprağını içtim birde hurma ananas yiyin birde pilates topu egzersizleri yaptım benim öyle sancım ve açılmam başladı dığum yaptım

Bu arada kaç günüdr sormak istiyorum size akıl akıldan üstündür. Benim kızımın sıcağa alerjisi var çok pişiyordu hala da öyle gerçi. Şimdi oğlumda da çok pişik oluyor. Krem vs her şeyim var ama sormak istediğim şu günde kaç dk havalandırıyorsunuz bezini açıp pişik olmaması için

Geçmiş olsun canım bizim de durumumuz aynı 3 kere sarılık takibi için kan verdi 2 kere topuk kanı ilk aşısı derken kuzum sonra tekrar k vitamini iğnesi geçmeyince tekrar kan tahlili… benim de içim gitti bebeğimin canı yanıyor siye..Bezini açmaya korkuyordum kan göreceğim diye. Bizim doktor da gümüş nitrat sürdü şu an durdu gibi ama ilk haftalar bayağı yıpratıcı oldu ama sağlıklıları için mecbur katlanacağız Allah dermansız dert vermesin tüm kuzulara

Merhaba kızlar,
Dün gece 3te doğum oldu. Normal bekliyorduk sezaryen oldu. Suyum gelmiş, açıklık yoktu
Ama sancı inanılmaz yoğundu. Dayanamadım. Ki normal doğuramazmışım. Hem kanala tam yerleşmemiş hem de 3960gr bir tosuncuk varmış içimde

Soran herkese teşekkür ederim.
kediannesibiri 39+4te Alparslan doğdu

Ayyyy gözün aydın canımm sağlıcakla büyüt maşallaho kadar bekledin suyun geldiğini sen mi anladın yoksa farketmeyip sancın ağırlaşınca mı gittin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…