2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    241
Maalesef kızlar. Doğum olmadı. Gece 4te gittim hastaneye açılma hala yoktu. Eve gönderdiler. O kadar sancı boşa gitmiş gibi hissediyorum. Duşa girdim su torbası ile sızmışım. Ara ara gelen sancılar var hala bekliyorum 😔
Boşa gitmez canım hepsi doğuma bi adım 🥰 rabbim kolaylaştırsın

Canım yazamadım sana hayırlı olsun bebisin nasılsınız Nihan hocaya mi doğurttu normal mi oldu
Estağfurullah bebekle uğraşıyoruz normaldir. İyiyim şükür sen nasılsın bebeğin nasıl 🥰 yok ya salı günü suni sancı ile doğumu başlatıcam dedi nihan hoca o da cumartesi gece sancım oldu gittim pazar sabaha doğru nöbetçi doktor doğum yaptırdı ikinci doğumum bu da normal oldu benim

20 dk da bir su an 25-30 sanıye sürüyor. ama daha cok bası oyalıyorum kendimi.yürüyüş yapıyorum derin çömelme hareketi yapıyorum ahududu yapragı çayı içiyorum. bakalım belki sabahkı kontrole kadar bişiler olur
Bende ahududu yaprağını içtim birde hurma ananas yiyin birde pilates topu egzersizleri yaptım benim öyle sancım ve açılmam başladı dığum yaptım

Bu arada kaç günüdr sormak istiyorum size akıl akıldan üstündür. Benim kızımın sıcağa alerjisi var çok pişiyordu hala da öyle gerçi. Şimdi oğlumda da çok pişik oluyor. Krem vs her şeyim var ama sormak istediğim şu günde kaç dk havalandırıyorsunuz bezini açıp pişik olmaması için

Aynı durum bizim başımızdan geçiyor daha bugün hastanedeydik. Kanadığı fark edilince K vitamini aşısı yapıldı sonra yeniden kanadı. Doktor gümüş nitrat çubukla yakma işlemi yaptı o bölgeye. Yakma derken gerçekten yakma değil soğuk bi jelle kurutmak gibi. Artk kanamaz dediler yine kanadı tekrar bugün gümüş nitrat yaptı ve gerekli tahliller istedi. Kan akımında vs sorunlar mı var diye. Onlar da şükür temiz çıktı. Bi ilaç verdi enfeksiyon kapmasını önlemek için o bölgeye sürün her gün dedi. Tekrar kanasa da tehlike arz etmiyor artık dedi. Ama kaç gündür moralim bozuk bebeğimin her yerinden kan aldılar hem de üç tüp. O ağladıkça ben de ağladım:KK43: Lohusalık etkisi zaten duygusaldım iyice duygusal oldum
Geçmiş olsun canım bizim de durumumuz aynı 3 kere sarılık takibi için kan verdi 2 kere topuk kanı ilk aşısı derken kuzum sonra tekrar k vitamini iğnesi geçmeyince tekrar kan tahlili… benim de içim gitti bebeğimin canı yanıyor siye..Bezini açmaya korkuyordum kan göreceğim diye. Bizim doktor da gümüş nitrat sürdü şu an durdu gibi ama ilk haftalar bayağı yıpratıcı oldu ama sağlıklıları için mecbur katlanacağız Allah dermansız dert vermesin tüm kuzulara 🙏🏻

Merhaba kızlar,
Dün gece 3te doğum oldu. Normal bekliyorduk sezaryen oldu. Suyum gelmiş, açıklık yoktu
Ama sancı inanılmaz yoğundu. Dayanamadım. Ki normal doğuramazmışım. Hem kanala tam yerleşmemiş hem de 3960gr bir tosuncuk varmış içimde 😂

Soran herkese teşekkür ederim.
kediannesibiri kediannesibiri 39+4te Alparslan doğdu 🧿

Merhaba kızlar,
Dün gece 3te doğum oldu. Normal bekliyorduk sezaryen oldu. Suyum gelmiş, açıklık yoktu
Ama sancı inanılmaz yoğundu. Dayanamadım. Ki normal doğuramazmışım. Hem kanala tam yerleşmemiş hem de 3960gr bir tosuncuk varmış içimde 😂

Ayyyy gözün aydın canımm sağlıcakla büyüt maşallah😍o kadar bekledin suyun geldiğini sen mi anladın yoksa farketmeyip sancın ağırlaşınca mı gittin

Kızlar merhaba Ekim ayı annesi olmayı kıl payı kaçırdım sizi sessizce takip ediyorum 😍 Rabbim hepinizin bebeklerine sağlıklı uzun ömürler nasip etsin. Planlı sezaryen tarihimiz 1 Kasım cuma günü sabah. Tecrübelerinize dayanarak sormak istediklerim var spinal anestezi alacağım ve sezaryen doğumla ilgili pek iç açıcı olmayan hikayeler okudum hep de denk geliyor. Çok korkutuyor bu durum beni. Acı, ağrı hissettiklerine dair. Ameliyat esnasında genel anesteziye dönenler vs. Panik atağım tutuyor. Bunu hepiniz yaşadınız anlatır mısınız süreci? Böyle bir durum yaşayanlarınız oldu mu? Bu arada serklaj dikişliyim o da sezaryenle alınacak.

Son düzenleme:
Merhaba kızlar,

Gözün aydın canım, ömrü güzel olsun 🌸💖

Ayyyy gözün aydın canımm sağlıcakla büyüt maşallah😍o kadar bekledin suyun geldiğini sen mi anladın yoksa farketmeyip sancın ağırlaşınca mı gittin
Birden gelmedi suyum. Her lavabodan çıktığımda kurulanıyordum çamaşırım sırılsıklam oluyordu. Ben söyledim öyle test yaptılar

Birden gelmedi suyum. Her lavabodan çıktığımda kurulanıyordum çamaşırım sırılsıklam oluyordu. Ben söyledim öyle test yaptılar
Utrasonda suyunun geldiği azaldığı anlaşılmamış mı su olayı korkutuyo yaşamadığım için benimde iç çamaşır çok değiştiriyorum akıntımdan dolayı beyaz parça yapışkan ıslanıyo su gibi deil ondan sordum bebek hareketli dikkat ediyorum.

Merhaba kızlar,

En son ultrasonda kaç kg demişlerdi acaba

Utrasonda suyunun geldiği azaldığı anlaşılmamış mı su olayı korkutuyo yaşamadığım için benimde iç çamaşır çok değiştiriyorum akıntımdan dolayı beyaz parça yapışkan ıslanıyo su gibi deil ondan sordum bebek hareketli dikkat ediyorum.
Su geldiğinde anlamamak mümkün değil diye düşünüyorum. Eğer idrar kaçırma yoksa sizde anlarsınız kesin olarak . Benimde suyum geldi önce. Bazen şeffaf sümüksü oldu bazen de bildiğimiz su gibi geldi. Normal hamilelikteki akıntıya benzemiyor

Merhaba kızlar,

Gözün aydın, sağlıkla büyüsün tosuncuk 🧿🥰

Kızlar merhaba Ekim ayı annesi olmayı kıl payı kaçırdım sizi sessizce takip ediyorum 😍 Rabbim hepinizin bebeklerine sağlıklı uzun ömürler nasip etsin. Planlı sezaryen tarihimiz 1 Kasım cuma günü sabah. Tecrübelerinize dayanarak sormak istediklerim var spinal anestezi alacağım ve sezaryen doğumla ilgili pek iç açıcı olmayan hikayeler okudum hep de denk geliyor. Çok korkutuyor bu durum beni. Acı, ağrı hissettiklerine dair. Ameliyat esnasında genel anesteziye dönenler vs. Panik atağım tutuyor. Bunu hepiniz yaşadınız anlatır mısınız süreci? Böyle bir durum yaşayanlarınız oldu mu? Bu arada serklaj dikişliyim o da sezaryenle alınacak.
öncelikle sağlıklı hayırlı doğumlar dilerim. Bende spinal oldum ve olumlu olumsuz bir sürü hikaye okudum. Bence bu kişiden kişiye değişiyor mesela ben acı falan hissetmedim çok güzel geçti sadece bir ara tansiyonum düştü midem bulandı onda da hemen sakinleştirici yaptılar onun dışında ameliyat gayet güzeldi. Tabiki çekiştirme bastırma gibi şeyler hissediliyor ama acı değil sadece his olarak.

X