Popüler Konu 2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Gözünüz aydın canım maşallah kuzuma Rabbim analı babalı sağlıkla büyütsün...

Ayy sonunda hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin masalllah kuzu ya

Hiç korkma bende panik atak hastasıyım spinal oldum içerde bırak panikleyince hemen koldan az bı yatistirici sedasyon verdiler hiç bişe anlamıyorsun ozaman bebegide görüyorsun sadece biraz sarhoş gibi oluyorsun

Merhaba devletin verdiği d3 bizde huzursuzluk yaptı, oceanı 400UI mu kullanıyorsunuz kendim aldım doktora danışmadan da yanlış bişey yapmayım
Benimkide oceani kullaniyor doktor verdi 400 ama ben şimdi gazlı bebek oldu için bigaia ya döndüm probiyotik içinde d vitamini de olduğu için diğer d vitamini vermiyorum

Kizlar bir sorum olucak kahve iciyormusunuz sabah bebeğin erkenden kalkıyor ağlıyor gözlerimi zor açık tutuyorum kahve içiyorum filtre kahve ya da gün içinde türk kahvesi içiyorum kafeinsiz türk kahvesi aldım sizce bebeğe etkisi nedir mesela dün duble kahve içtim bebek zor uyudu ilgisi varmıdır .

Çok heyecanlı oluyor ya beklemek her anın tadını çıkar hemen gelip geçiyor günler hamilelikte geçmeyen bir gün bebek doğunca şıp diye geçiyor valla
2.hamileliğim öğrendiğimden beri beni bitirdi aktif biriyim enerjik heryerde elim kolum olurdu hiç bişe yapamadım cok kötü geçti herşeyiyle o yüzden tadını cıkaramadım canı saolsun gececek orası öyle anne olmak kolay deil

Benimde öyle zor bir hamilelikte zor bitirdim hiç özlemiyorum da o günleri ben bugünden bahsediyorum yani doğuma son 2gunun heycani

Etkisi olduğuna inanan biriyim normalde içmem günde 1 fincandan fazla ama bende senin gibi uykusuzluktan kahvelere dadandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…