-
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #30.701
Maşallahhh hayırlı olsun, 40 haftayı geçmiş miydi
Teşekkür ederim tamamdırEvet evet 400 olan, sonra doktor değiştirdim o da onayladı. Günde bir fıs üç damlaya denk geliyor zaten sabah 11 olmadan vermeye çalışın erken saatte
Gözünüz aydın canım maşallah kuzuma Rabbim analı babalı sağlıkla büyütsün...Merhaba kızlar,
Dün gece 3te doğum oldu. Normal bekliyorduk sezaryen oldu. Suyum gelmiş, açıklık yoktu
Ama sancı inanılmaz yoğundu. Dayanamadım. Ki normal doğuramazmışım. Hem kanala tam yerleşmemiş hem de 3960gr bir tosuncuk varmış içimde
Soran herkese teşekkür ederim.
kediannesibiri 39+4te Alparslan doğdu
Ayy sonunda hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin masalllah kuzu yaMerhaba kızlar,
Dün gece 3te doğum oldu. Normal bekliyorduk sezaryen oldu. Suyum gelmiş, açıklık yoktu
Ama sancı inanılmaz yoğundu. Dayanamadım. Ki normal doğuramazmışım. Hem kanala tam yerleşmemiş hem de 3960gr bir tosuncuk varmış içimde
Soran herkese teşekkür ederim.
kediannesibiri 39+4te Alparslan doğdu
Darısı başına artık bir sen kaldın sanirimAyyyy gözün aydın canımm sağlıcakla büyüt maşallaho kadar bekledin suyun geldiğini sen mi anladın yoksa farketmeyip sancın ağırlaşınca mı gittin
Hiç korkma bende panik atak hastasıyım spinal oldum içerde bırak panikleyince hemen koldan az bı yatistirici sedasyon verdiler hiç bişe anlamıyorsun ozaman bebegide görüyorsun sadece biraz sarhoş gibi oluyorsunKızlar merhaba Ekim ayı annesi olmayı kıl payı kaçırdım sizi sessizce takip ediyorumRabbim hepinizin bebeklerine sağlıklı uzun ömürler nasip etsin. Planlı sezaryen tarihimiz 1 Kasım cuma günü sabah. Tecrübelerinize dayanarak sormak istediklerim var spinal anestezi alacağım ve sezaryen doğumla ilgili pek iç açıcı olmayan hikayeler okudum hep de denk geliyor. Çok korkutuyor bu durum beni. Acı, ağrı hissettiklerine dair. Ameliyat esnasında genel anesteziye dönenler vs. Panik atağım tutuyor. Bunu hepiniz yaşadınız anlatır mısınız süreci? Böyle bir durum yaşayanlarınız oldu mu? Bu arada serklaj dikişliyim o da sezaryenle alınacak.
Galibaa ben kaldımDarısı başına artık bir sen kaldın sanirim
Ay massallah size tebrik ederim
Benimkide oceani kullaniyor doktor verdi 400 ama ben şimdi gazlı bebek oldu için bigaia ya döndüm probiyotik içinde d vitamini de olduğu için diğer d vitamini vermiyorumMerhaba devletin verdiği d3 bizde huzursuzluk yaptı, oceanı 400UI mu kullanıyorsunuz kendim aldım doktora danışmadan da yanlış bişey yapmayım
Çok heyecanlı oluyor ya beklemek her anın tadını çıkar hemen gelip geçiyor günler hamilelikte geçmeyen bir gün bebek doğunca şıp diye geçiyor vallaGalibaa ben kaldımyarın sabah Nasipse alacaklar
2.hamileliğim öğrendiğimden beri beni bitirdi aktif biriyim enerjik heryerde elim kolum olurdu hiç bişe yapamadım cok kötü geçti herşeyiyle o yüzden tadını cıkaramadım canı saolsun gececek orası öyle anne olmak kolay deilÇok heyecanlı oluyor ya beklemek her anın tadını çıkar hemen gelip geçiyor günler hamilelikte geçmeyen bir gün bebek doğunca şıp diye geçiyor valla
Benimde öyle zor bir hamilelikte zor bitirdim hiç özlemiyorum da o günleri ben bugünden bahsediyorum yani doğuma son 2gunun heycani2.hamileliğim öğrendiğimden beri beni bitirdi aktif biriyim enerjik heryerde elim kolum olurdu hiç bişe yapamadım cok kötü geçti herşeyiyle o yüzden tadını cıkaramadım canı saolsun gececek orası öyle anne olmak kolay deil
Etkisi oldumu gaz için peki bigaianın, benimkide gazlı aslında bende ocean aldırmıştım eşimeBenimkide oceani kullaniyor doktor verdi 400 ama ben şimdi gazlı bebek oldu için bigaia ya döndüm probiyotik içinde d vitamini de olduğu için diğer d vitamini vermiyorum
Etkisi olduğuna inanan biriyim normalde içmem günde 1 fincandan fazla ama bende senin gibi uykusuzluktan kahvelere dadandımKizlar bir sorum olucak kahve iciyormusunuz sabah bebeğin erkenden kalkıyor ağlıyor gözlerimi zor açık tutuyorum kahve içiyorum filtre kahve ya da gün içinde türk kahvesi içiyorum kafeinsiz türk kahvesi aldım sizce bebeğe etkisi nedir mesela dün duble kahve içtim bebek zor uyudu ilgisi varmıdır .
o sürecler bitti cok şükür şimdi son gün doğum anı geldi cattı tüm duygular karışık yaşıyorum. valla hastaneye adım atınca napcam bilmiyorum çook paniğimBenimde öyle zor bir hamilelikte zor bitirdim hiç özlemiyorum da o günleri ben bugünden bahsediyorum yani doğuma son 2gunun heycani
Biraz daha iyi ama bence kimyon çayı etkili oldu onu ocince tüm gazını o gün cikardiEtkisi oldumu gaz için peki bigaianın, benimkide gazlı aslında bende ocean aldırmıştım eşime