- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #30.641
Sancı aralığın nedir şuan. bekleme senin doğumun yakındı zaten git baktır derim geliyoo bebişşş herhalllKızlar benim nişanım geldi sonra sancılarım arttı. Doktor açıklık baktıktan sonra da lekelenme arttı baya. Şimdi ped koydum pede açık pembeden bir tık koyu kanama geliyor. Normal mi sizce? Sancılar girdikten sonra artıyor gibi lekelenme
Benim de sancılar sırasında tuvalete gittikçe gelmişti kahverengi açık pembe renkte, rabbim kolaylıkla doğurmayı nasip etsin nefes egzersizlerini uygulamaya çalış inşallah sancı geldiğinde ben çok faydasını görmüştümKızlar benim nişanım geldi sonra sancılarım arttı. Doktor açıklık baktıktan sonra da lekelenme arttı baya. Şimdi ped koydum pede açık pembeden bir tık koyu kanama geliyor. Normal mi sizce? Sancılar girdikten sonra artıyor gibi lekelenme
Sorma ya sabahın 6sından beri alarmdayız da ben ayrıntı yazamadım henüz. Bazen 5 dkda bir oluyor bazen 9 10 dkda birSancı aralığın nedir şuan. bekleme senin doğumun yakındı zaten git baktır derim geliyoo bebişşş herhalll
İşte ilk başlarda açık pembeydi. Şimdi biraz daha kırmızıya yaklaştı gibiBenim de sancılar sırasında tuvalete gittikçe gelmişti kahverengi açık pembe renkte, rabbim kolaylıkla doğurmayı nasip etsin nefes egzersizlerini uygulamaya çalış inşallah sancı geldiğinde ben çok faydasını görmüştüm
Gördün mü heran atak gelir dedim önce sen doğurcan hayırlısıyla gelsinnSorma ya sabahın 6sından beri alarmdayız da ben ayrıntı yazamadım henüz. Bazen 5 dkda bir oluyor bazen 9 10 dkda birama açıklık yoktu henüz
Inşallah yaa darısı sanaGördün mü heran atak gelir dedim önce sen doğurcan hayırlısıyla gelsinnşıklaşcak ağrıların baskı kendiliğinden ıkınma gelirse açılman olur yeterince acılma olmadıysa suniylede destekler gece doğurursun su gibii aksınn
Bir şey sürüp mu taktın canım yoksa boş boş muGümüş kapak sertleştiriyor bence, ilk 15 gün hep kullandım sonra azalttım fark etti bence, takmadığımda hep yumuşak
Hiçbi şey sürmedim sanırım sürmemek de gerekiyormuş gümüş etkisi azalmasın diye. Lansinoh krem almıştım ama hiç kullanmadım dahaBir şey sürüp mu taktın canım yoksa boş boş mu
Doğum yaklaştıkça kırmızılaşıyor diye biliyorum en azından bende öyle oldu. Hayırlı kolay doğumun olsun inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruzİşte ilk başlarda açık pembeydi. Şimdi biraz daha kırmızıya yaklaştı gibi
Nasılsın canım doğum yaptın mıInşallah yaa darısı sana
Doğum yaklaştıkça kırmızılaşıyor diye biliyorum en azından bende öyle oldu. Hayırlı kolay doğumun olsun inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz
Maalesef kızlar. Doğum olmadı. Gece 4te gittim hastaneye açılma hala yoktu. Eve gönderdiler. O kadar sancı boşa gitmiş gibi hissediyorum. Duşa girdim su torbası ile sızmışım. Ara ara gelen sancılar var hala bekliyorumNasılsın canım doğum yaptın mı
yine sona biz kaldık . benimde nişanım geldi.sancım var ama henüz okadar değil. yarın kontrolüm var zaten bakalım ne diyecek doktorumMaalesef kızlar. Doğum olmadı. Gece 4te gittim hastaneye açılma hala yoktu. Eve gönderdiler. O kadar sancı boşa gitmiş gibi hissediyorum. Duşa girdim su torbası ile sızmışım. Ara ara gelen sancılar var hala bekliyorum
Yaa, senin sancıların nasıl sık mıyine sona biz kaldık . benimde nişanım geldi.sancım var ama henüz okadar değil. yarın kontrolüm var zaten bakalım ne diyecek doktorum
Hadi yaa kesin doğurdun sandım son haftan diye ansızın gelir üzülme çömel kalk hareketi yap bende de öyle olmuştu nişan gelip 2 hafta ne cektim sonra hafifledi düzensiz 2 gündür özel yerimde kendiliğinden ıkınma geliyo yumuşamış akıntım cok fazla.2 haftadır kayısı kompostosu içiyorum kabızlık cekmim diye sezaryana kolaylık olur diye sıvı ağırlı gidiyorumMaalesef kızlar. Doğum olmadı. Gece 4te gittim hastaneye açılma hala yoktu. Eve gönderdiler. O kadar sancı boşa gitmiş gibi hissediyorum. Duşa girdim su torbası ile sızmışım. Ara ara gelen sancılar var hala bekliyorum
30 ekime kadar vaktim var. Rabbim güç kuvvet versin inşallah sancının en pik noktası 20 25 saniye sürüyor ama gerçekten dirayet istiyor. O yüzden dinlenmek güç toplamak önemli. Ben 1 haftadır kabızım. Hoşaf içiyorum ama fayda etmiyor pekHadi yaa kesin doğurdun sandım son haftan diye ansızın gelir üzülme çömel kalk hareketi yap bende de öyle olmuştu nişan gelip 2 hafta ne cektim sonra hafifledi düzensiz 2 gündür özel yerimde kendiliğinden ıkınma geliyo yumuşamış akıntım cok fazla.2 haftadır kayısı kompostosu içiyorum kabızlık cekmim diye sezaryana kolaylık olur diye sıvı ağırlı gidiyorum
20 dk da bir su an 25-30 sanıye sürüyor. ama daha cok bası oyalıyorum kendimi.yürüyüş yapıyorum derin çömelme hareketi yapıyorum ahududu yapragı çayı içiyorum. bakalım belki sabahkı kontrole kadar bişiler olurYaa, senin sancıların nasıl sık mı
Saniyelere düştü mü o ağrı fecii bişi acılma olmayınca kat kat ağrı cekiyosun en iyisi dinlenmek dediğin gibi30 ekime kadar vaktim var. Rabbim güç kuvvet versin inşallah sancının en pik noktası 20 25 saniye sürüyor ama gerçekten dirayet istiyor. O yüzden dinlenmek güç toplamak önemli. Ben 1 haftadır kabızım. Hoşaf içiyorum ama fayda etmiyor pek
Çok normal balon gibiydi benim de orası bugün 40 çıktı düzelme olalı daha 1 hafta falan oldu yani 1 aydan sonra rahatladı biraz karnımKızlar sezaryen sonrası 6. Gün ve alt bölgede aşırı bi şişlik oldu. Şöyle göbekte zaten karın kısmında yani şişlik var. Ama kasık bölgesine doğru iniyor. Ama o dikiş kısmına yaklaşınca tekrar şişiyor. Garip bir durum. Sizde de oldu mu
Canım yazamadım sana hayırlı olsun bebisin nasılsınız Nihan hocaya mi doğurttu normal mi olduBen sırt üstü yatırıyorum iki elimle sanki gazı görünür gibi aşağı göbeğine doğru çekiyorum sonra orayı da ovalıyorum bağırsağa gönderir gibi sonra bacaklarını karnına ittirince patır patır kakasını da yapıyor gaz çıkarırken bunu instagram da görmüştüm bir erkek atmıştı hatta gülmüştüm işe yaradı 2 bebeğimde debirde omzuma koyduğumda dizleriyle karnını sıkıştırıyorum sırtını sıvazlıyorum böyle de üstten gazı çıkıyor anlatabildim mi bilmiyorum ama ikiside garantili çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?