2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Sancı aralığın nedir şuan. bekleme senin doğumun yakındı zaten git baktır derim geliyoo bebişşş herhalll

Benim de sancılar sırasında tuvalete gittikçe gelmişti kahverengi açık pembe renkte, rabbim kolaylıkla doğurmayı nasip etsin nefes egzersizlerini uygulamaya çalış inşallah sancı geldiğinde ben çok faydasını görmüştüm

Sancı aralığın nedir şuan. bekleme senin doğumun yakındı zaten git baktır derim geliyoo bebişşş herhalll
Sorma ya sabahın 6sından beri alarmdayız da ben ayrıntı yazamadım henüz. Bazen 5 dkda bir oluyor bazen 9 10 dkda bir ama açıklık yoktu henüz

İşte ilk başlarda açık pembeydi. Şimdi biraz daha kırmızıya yaklaştı gibi

Sorma ya sabahın 6sından beri alarmdayız da ben ayrıntı yazamadım henüz. Bazen 5 dkda bir oluyor bazen 9 10 dkda bir ama açıklık yoktu henüz
Gördün mü heran atak gelir dedim önce sen doğurcan hayırlısıyla gelsinn şıklaşcak ağrıların baskı kendiliğinden ıkınma gelirse açılman olur yeterince acılma olmadıysa suniylede destekler gece doğurursun su gibii aksınn

Inşallah yaa darısı sana

Doğum yaklaştıkça kırmızılaşıyor diye biliyorum en azından bende öyle oldu. Hayırlı kolay doğumun olsun inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz
Nasılsın canım doğum yaptın mı
Maalesef kızlar. Doğum olmadı. Gece 4te gittim hastaneye açılma hala yoktu. Eve gönderdiler. O kadar sancı boşa gitmiş gibi hissediyorum. Duşa girdim su torbası ile sızmışım. Ara ara gelen sancılar var hala bekliyorum

yine sona biz kaldık . benimde nişanım geldi.sancım var ama henüz okadar değil. yarın kontrolüm var zaten bakalım ne diyecek doktorum

Hadi yaa kesin doğurdun sandım son haftan diye ansızın gelir üzülme çömel kalk hareketi yap bende de öyle olmuştu nişan gelip 2 hafta ne cektim sonra hafifledi düzensiz 2 gündür özel yerimde kendiliğinden ıkınma geliyo yumuşamış akıntım cok fazla.2 haftadır kayısı kompostosu içiyorum kabızlık cekmim diye sezaryana kolaylık olur diye sıvı ağırlı gidiyorum

30 ekime kadar vaktim var. Rabbim güç kuvvet versin inşallah sancının en pik noktası 20 25 saniye sürüyor ama gerçekten dirayet istiyor. O yüzden dinlenmek güç toplamak önemli. Ben 1 haftadır kabızım. Hoşaf içiyorum ama fayda etmiyor pek

Saniyelere düştü mü o ağrı fecii bişi acılma olmayınca kat kat ağrı cekiyosun en iyisi dinlenmek dediğin gibisabah aç karnına yumuşamış posasını yiyorum öğlende suyunu içiyorum yatmadan gene yiyorum.cay bardağına ılık su zeytinyağı karıştır iç oda bagırsakları hareketlendirir.hamilelikte kabız zulüm

Kızlar sezaryen sonrası 6. Gün ve alt bölgede aşırı bi şişlik oldu. Şöyle göbekte zaten karın kısmında yani şişlik var. Ama kasık bölgesine doğru iniyor. Ama o dikiş kısmına yaklaşınca tekrar şişiyor. Garip bir durum. Sizde de oldu mu

Çok normal balon gibiydi benim de orası bugün 40 çıktı düzelme olalı daha 1 hafta falan oldu yani 1 aydan sonra rahatladı biraz karnım

Canım yazamadım sana hayırlı olsun bebisin nasılsınız Nihan hocaya mi doğurttu normal mi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…