-
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #30.641
Çok oturma pozisyonu gibi olduğundan müslin örtü katlayıp koydum düz yapmaya çalıştım öyle kullanıyorum ben hepPusete nasıl oturtuyorsunuz kızlar bebişleri dik mi yatar vaziyette mi sanki çok rahatsız gibi içinde ama koyduğumda hemen dalıyor aslında uykuya
Ayaklarını sıcak tut sürekli ayak altlarına sırtına beline karın kısmına masaj yap ayaklarından tut karnına doğru ittir.kafasını ıslatmadan banyo yaptır oda iyi geliyo cok zor gazlı bebek ne yapsan olmuyo bazen.kendin yediklerine dikkat et gaz yapıcı şeyler cok yeme her yemeğine kimyon dök gaz olmasınKizlar bebek gaz krizine giriyor ağlıyor morarana kadar napmam lazım damlalar fayda etmiyor bide 5.ci haftadayiz sanırım atak haftası ağlama krizleri fikri olan varmı dayanamıyorum çok ağrı çekiyor
Kovaya ılık su koyup oturtmak işe yarayabiliyormuş canım bi araştırKizlar bebek gaz krizine giriyor ağlıyor morarana kadar napmam lazım damlalar fayda etmiyor bide 5.ci haftadayiz sanırım atak haftası ağlama krizleri fikri olan varmı dayanamıyorum çok ağrı çekiyor
Gümüş kapak sertleştiriyor bence, ilk 15 gün hep kullandım sonra azalttım fark etti bence, takmadığımda hep yumuşakKızlar meme ucum var ama sürekli ıslaklıktan vs yumuşadı iyice. Bebisime yumuşak geliyor tutmak istemiyor.bu duruma bir önerisi olan var mı
Benim biraz uzun emince yumusuyor..meme degistiriyorum oyle olunca..Kızlar meme ucum var ama sürekli ıslaklıktan vs yumuşadı iyice. Bebisime yumuşak geliyor tutmak istemiyor.bu duruma bir önerisi olan var mı
Dün öyle yaptım bide kimyon demleyip 1cay kaşığı verdim rahatladı yavrumKovaya ılık su koyup oturtmak işe yarayabiliyormuş canım bi araştır
Sancı aralığın nedir şuan. bekleme senin doğumun yakındı zaten git baktır derim geliyoo bebişşş herhalllKızlar benim nişanım geldi sonra sancılarım arttı. Doktor açıklık baktıktan sonra da lekelenme arttı baya. Şimdi ped koydum pede açık pembeden bir tık koyu kanama geliyor. Normal mi sizce? Sancılar girdikten sonra artıyor gibi lekelenme
Benim de sancılar sırasında tuvalete gittikçe gelmişti kahverengi açık pembe renkte, rabbim kolaylıkla doğurmayı nasip etsin nefes egzersizlerini uygulamaya çalış inşallah sancı geldiğinde ben çok faydasını görmüştümKızlar benim nişanım geldi sonra sancılarım arttı. Doktor açıklık baktıktan sonra da lekelenme arttı baya. Şimdi ped koydum pede açık pembeden bir tık koyu kanama geliyor. Normal mi sizce? Sancılar girdikten sonra artıyor gibi lekelenme
Sorma ya sabahın 6sından beri alarmdayız da ben ayrıntı yazamadım henüz. Bazen 5 dkda bir oluyor bazen 9 10 dkda birSancı aralığın nedir şuan. bekleme senin doğumun yakındı zaten git baktır derim geliyoo bebişşş herhalll
İşte ilk başlarda açık pembeydi. Şimdi biraz daha kırmızıya yaklaştı gibiBenim de sancılar sırasında tuvalete gittikçe gelmişti kahverengi açık pembe renkte, rabbim kolaylıkla doğurmayı nasip etsin nefes egzersizlerini uygulamaya çalış inşallah sancı geldiğinde ben çok faydasını görmüştüm
Gördün mü heran atak gelir dedim önce sen doğurcan hayırlısıyla gelsinnSorma ya sabahın 6sından beri alarmdayız da ben ayrıntı yazamadım henüz. Bazen 5 dkda bir oluyor bazen 9 10 dkda birama açıklık yoktu henüz
Inşallah yaa darısı sanaGördün mü heran atak gelir dedim önce sen doğurcan hayırlısıyla gelsinnşıklaşcak ağrıların baskı kendiliğinden ıkınma gelirse açılman olur yeterince acılma olmadıysa suniylede destekler gece doğurursun su gibii aksınn
Bir şey sürüp mu taktın canım yoksa boş boş muGümüş kapak sertleştiriyor bence, ilk 15 gün hep kullandım sonra azalttım fark etti bence, takmadığımda hep yumuşak
Hiçbi şey sürmedim sanırım sürmemek de gerekiyormuş gümüş etkisi azalmasın diye. Lansinoh krem almıştım ama hiç kullanmadım dahaBir şey sürüp mu taktın canım yoksa boş boş mu
Doğum yaklaştıkça kırmızılaşıyor diye biliyorum en azından bende öyle oldu. Hayırlı kolay doğumun olsun inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruzİşte ilk başlarda açık pembeydi. Şimdi biraz daha kırmızıya yaklaştı gibi
Nasılsın canım doğum yaptın mıInşallah yaa darısı sana