Popüler Konu 2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Oturtulabiliyormu canım bu şekilde ben bişey olur diye korkuyorum
Ben sırt üstü yatırıyorum iki elimle sanki gazı görünür gibi aşağı göbeğine doğru çekiyorum sonra orayı da ovalıyorum bağırsağa gönderir gibi sonra bacaklarını karnına ittirince patır patır kakasını da yapıyor gaz çıkarırken bunu instagram da görmüştüm bir erkek atmıştı hatta gülmüştüm işe yaradı 2 bebeğimde de birde omzuma koyduğumda dizleriyle karnını sıkıştırıyorum sırtını sıvazlıyorum böyle de üstten gazı çıkıyor anlatabildim mi bilmiyorum ama ikiside garantili çıkıyor

Aynı durum bizim başımızdan geçiyor daha bugün hastanedeydik. Kanadığı fark edilince K vitamini aşısı yapıldı sonra yeniden kanadı. Doktor gümüş nitrat çubukla yakma işlemi yaptı o bölgeye. Yakma derken gerçekten yakma değil soğuk bi jelle kurutmak gibi. Artk kanamaz dediler yine kanadı tekrar bugün gümüş nitrat yaptı ve gerekli tahliller istedi. Kan akımında vs sorunlar mı var diye. Onlar da şükür temiz çıktı. Bi ilaç verdi enfeksiyon kapmasını önlemek için o bölgeye sürün her gün dedi. Tekrar kanasa da tehlike arz etmiyor artık dedi. Ama kaç gündür moralim bozuk bebeğimin her yerinden kan aldılar hem de üç tüp. O ağladıkça ben de ağladım Lohusalık etkisi zaten duygusaldım iyice duygusal oldum

Üstünde kıyafeti oluyormu canim göbüsü sivazlarken çıplak tenine mi yapiyorsun gözümde canlandı resmen çok güzel anlatmışsın diğeri ni denerim omzuna alınca ... Teşekkür ederim

Üstünde kıyafeti oluyormu canim göbüsü sivazlarken çıplak tenine mi yapiyorsun gözümde canlandı resmen çok güzel anlatmışsın diğeri ni denerim omzuna alınca ... Teşekkür ederim
Yok kıyafetiyleyken yapıyorum her emzirdiğimde çıkarmıyorum sık emiyor zaten hasta olur diye düşünüyorum öyle böyle de işe yarıyor videoyu bulsam atardım da ancak böyle anlatabildim

Benimkisi kolik bebek mis Şub simplex ve biagia kullaniyorum damla olarak

Pusete nasıl oturtuyorsunuz kızlar bebişleri dik mi yatar vaziyette mi sanki çok rahatsız gibi içinde ama koyduğumda hemen dalıyor aslında uykuya

Aynı gün doğururuz artık 30 ekim sabah 7bucukta burda ol dedi hayırlısı olsun hakkımızda erkenden ağrı sancı nişan altan kazıyo baskıyla ama yolu bulamadı
Benim doğum öğle arası olacak tabi eğer sezaryen olursa. Ben seni bekledim sen beni meğer beraber doğuracakmışız. Gel sarılalım

Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…