2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Şu bebişler artık hareketlense hissetsek de icimiz rahatlasa. Belirti agri bulanti vs olsa acaba neden oldu bir sorun mu var, belirti bulanti agri vs olmazsa acaba neden olmadı bir sorun mu var paranoyak oldum🤣🤣
Ayy evet benim şuan hiç bir belirtim yok göğüs hassasiyeti bile olmadı. Adet olcak gibi ağrılar da 8. Hafta da bitti.

Ya kizlar herkes genel olarak kan sulandirci kullaniyor doktor bana vermedi bende kullansam neolur ya genetige filan gitmedim ben ilk bebegimde kullandim tup bebekti gelisimi durdu kese bozuldu sagliksiz gebelikmis dedim genetige gitmedik bunda vermedi doktor korkuyorum ya
Bir doktor tavsiyesi almadan başlama, doktorundan emin değilsen başka bir doktora danış. Kan tahliliyle belli oluyor zaten. Ya kan değerlerin güzelse ve sulandırıcı kullanırsan ne olacak. Aman dikkat et. Ben iğne ve hap birlikte kullanıyorum başından beri geçen gün kontrol edildi hala kanda koyuluk var ama riskli derecede olmadığı için arttırmadı doktorum. Öyle bir sorunun olsaydı mutlaka belirtirdi.sorunun yoksa sende bu sorun yok demez ki doktorlar. Umarım sağlıklı bir gebeliğin olur. Ayrıca göbeğim mosmor görsen istemezdin 😁 Stres daha zararlı unutma ve dinlenmeye bak 🤗

X