2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Geçmiş olsun hemen iyileşir ve kavuşursunuz inşallah

Benim çatı muayenem sonrası hemen doğuma alındım 3 cm di ve bebeğin baskısı çoktu. En iyi yine doktorun bilir ama takip et kendiniz bebeginj

Hayırlı uğurlu olsun. Canını hiç sıkma Allah sağlıkla kucağına aldıracak. Zor evet biliyorum bende 8 günlük olmuştu bebeğim ama sarılık için yoğun bakıma aldılar. Anneyi teselli etmek zor ama sütun geldi ise sağmaya devam et onun bolca ihtiyacı olucak annesi.

Ben tüm tuşlara basıyorum 38+5 ama tık yok sancı yok açılma yok bişey yok yapılacak herşeyi yaptım dua ediyorum hayırla sağlıkla gelsin diye
Ben de 39+4 oldum ama bende de yok sadece sancılarım oluyor sonra geçiyor yarın kontrolüm var bakalım inş bebek inmiştir aşağıya

Özellikle doğum yapan kızlar size bir sorum olacak:
Ben bu cuma şehir dışına gitmem lazım. Cuma günü sat'a göre 37+1 oluyoruz. Ölçümlere göre 38+1. Hafta sonu şehir dışında olacağım için orda doğururum diye de endişeliyim. Siz doğum olmadan birkaç gün önce neler hissettiniz? Herhangi bir belirti falan hatırlıyor musunuz?

Ben de 39+3 üm doktor kontrolüm vardi bebek daha kanala girmemiş. Hic bi belirtim de yok ustelik acayip de hareketli 41i bekleriz olmazsa sezaryen dedi doktorum bi tur kordonunu boynuna dolamayı başarmış bu hareketlilikle

Geçmeyen kasık ve bel ağrım ver bide bebek sanki vajinama vuruyor gibi kıvrandırıyor doğum mu geliyor acaba ? Ya bilen var mı ?
Canım ben de tam benzer bir şey yazıyordum. Kasiklarim agriyor adet sancisi gibi biraz. dün de aynı sekilde ağrı olmustu. Ama seninki gibi sürekli değil benim. Tecrübeli arkadaşlar aydınlatsın bizi

Canım ben de tam benzer bir şey yazıyordum. Kasiklarim agriyor adet sancisi gibi biraz. dün de aynı sekilde ağrı olmustu. Ama seninki gibi sürekli değil benim. Tecrübeli arkadaşlar aydınlatsın bizi
Adet sancısı gibi ya belim de ağrıyor aynı şekilde aydınlatın biziii

Geçmeyen kasık ve bel ağrım ver bide bebek sanki vajinama vuruyor gibi kıvrandırıyor doğum mu geliyor acaba ? Ya bilen var mı ?
O vajinaya baskı gece özellikle yatarken çok oluyor onu sordum ama o doğum başlatan bişi değil dedi doktorum ya bende belki dedim bi ümit senin kontrol ne zaman

Bu çok kişisel bir durum. Herkesin belirtileri farklı her ihtimale karşı yanına hastane çantanı al. Oldukça sakin ol akışa birak her şey olacağına varır. Ben de şehir dışına çıkmıştım, bebeğim gelmedi hatta sancılarım da vardı. İyi yolculuklar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…