- 17 Haziran 2023
- 1.033
- 2.525
- 34
-
- Konu Sahibi kediannesibiri
Değere göre hafta bilgisi yanlış olabilir. Ultrasonda baş popo mesafesiyle vs. doktor muhtemel doğum tarihi söylüyor. Bazılarınınki geriden bazıları ilerden gidiyor.Arkadaşlar ben çatlatma iğnesi ile hamile kaldım ama daha çok minik değerim 60,00 çıkmış sizce nasıl ve kaç haftalik
Ama çok mu düşükDeğere göre hafta bilgisi yanlış olabilir. Ultrasonda baş popo mesafesiyle vs. doktor muhtemel doğum tarihi söylüyor. Bazılarınınki geriden bazıları ilerden gidiyor.
Değerin küçüklüğü belki bebişin küçüklüğünü ifade ediyordur. Henüz daha yeni demek kiAma çok mu düşük
Yani son adet tarihine göre 4+6 olması gerekiyor ama değerine göre sanki daha küçük iki günde bir takip et beta değerini cnm inşallah sağlıklı bir şekilde artar30 Aralık son adet baslangicim 16 Ocak çatlatma iğnesini vuruldum
Geç döllenme olabilir.Doktora gorunmenizde fayda var düşük önleyici vs verebilir sürekli dinlen de diyebilir.Ama çok mu düşük
Amin insallhYani son adet tarihine göre 4+6 olması gerekiyor ama değerine göre sanki daha küçük iki günde bir takip et beta değerini cnm inşallah sağlıklı bir şekilde artar
Evet 2 günde bir baktı son düzenli arttı en son 1407 oldu bugün tekrar baktıracağımGeç döllenme olabilir. Beta artışına düzenli baktırıyor musun?
Ben sağlık ocağında baktirmistim tekrar ne zman baktirayim dedim gel demedi haftaya aynı gün gel dedi kan vermeye kadın doğuma randevum 8indeEvet 2 günde bir baktı son düzenli arttı en son 1407 oldu bugün tekrar baktıracağım
İnsllh sağlıkla artar klomen ve çatlatma iğnesi ile hamile kaldım 16 ocakta çatlatma ignemi oldumGeç döllenme olabilir.Doktora gorunmenizde fayda var düşük önleyici vs verebilir sürekli dinlen de diyebilir.
Baklm sağlıkla ilerlerse daha çok yeni değerim 60 tahmini 4 EkimAramızda henüz beklenen doğum tarihi 1 Ekim yok değil mi? Heyecanla bekliyorum ilk anne adayımızı
çatlatma iğnesi olduğu için süreci daha farklı olmuş olabilir daha geç dollenmis muhtemelen siz beta takibini 2 günde bir yapın içiniz rahat etsinAma çok mu düşük
Merhaba girdin mi ultrason aDeğerin küçüklüğü belki bebişin küçüklüğünü ifade ediyordur. Henüz daha yeni demek ki
Artış olmasi gerektiği gibi ama daha çok küçük sağlıkla büyüsün insallah26 ocak 115.7 31 ocak 620.9 artış nasıl sizce kızlar?
6. Haftadan önce duyulmaz diye biliyorum önceki gebeligimde 5+4 ye gitmiştim duymadık 2 hafta sonra çağırdı o zaman duyduk.Kızlar biz şuan 5 haftalık olduk keseyi görüyoruz ama bebegi ve kalp atışını göremedik pazartesi tekrar gidicez siz kaçıncı haftada duydunuz ben aşırı sabirsizlaniyorum
Bu grupta daha o duruma gelen kimse yok bugün bi arkadaşımız gidecekti ondan haber bekliyoruz bizdeKızlar biz şuan 5 haftalık olduk keseyi görüyoruz ama bebegi ve kalp atışını göremedik pazartesi tekrar gidicez siz kaçıncı haftada duydunuz ben aşırı sabirsizlaniyorum
Ayyyyyyy harika haber çok sevindimKızlaarrrr ben bebemin kesesini gördümilk başta korkuttu. Karından yapılan ultrasonda doktor göremedi. Sonra alttan bakmam gerek dedi. İnanılmaz korktum ve gerildim. Asla korkulacak birşey değil kızlar. Çok hafif can yakıyor. Alttan bakar bakmaz gördü he burada kesesi dedi tabi ki kalp atışı duyulmadı. Henüz çok küçük dedi. Kese 7.8 mm çıktı. 4 4 buçuk haftalık dedi. Israrla sordum ama net söylemedi. 4 veya 4 buçuk düşün dedi. Keseyi gördükten sonra dış gebelik olmaması beni çok mutlu etti. 2 hafta sonra kalp atışını duyarız dedi. Şimdi bana 2 hafta nasıl geçecek