Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    129
Lierac kullanıyorum ben her gün bir kez sürüyorum hem göbeğe hem de basenlere, şu ana kadar çatlamadım. Kaşıntım da olmuyor, hemen emilmesi falan da çok güzel konforlu. Başka bir şey kullanmıyorum 🥰

Canım ben bugün yaptırdım yeni aşıydı karışık dedi yapan hemşirem. Doktoruma güveniyorum, iki doz önerdi. Şu ana kadar ağrı acı yok.

Canım nasılsın 🤩 hissettiğim şeyler hıçkırık mı bilmiyorum ama benim kız bence hiç durmuyor. Ne zaman hareket etsem sakin, ne zaman otursam ya da yatsam sanki horon tepiyor içerde 😂😂😂
İyim canım sağol sen nasılsın 🥰
Evet genelde zaten oturunca uzanınca tepiniyolar🥹

Benim kizimda cok hickirik tutardi karnimda onu anliyorsunuz baya baya yetiskin birinin hickirigi gibi oluyor sıklıgı. 5-6 dan uzun surer normalde ama su an daha ufak oldugundan devamini hissetmemis olabilirsin. İlerleyen zamanlarda bayaa belli oluyor. Muhtemelen hickiriktir.

Ya beslenmemi ayarlayamiyorum bir tikinircasina yeme modu olustu durduramiyorum kendimi. Prilam icmezsem bulantidan hic bisey yiyemiyorum icince de enerjim olmuyor sersem gibi enerji kazanmak icin kendimi yerken buluyorum. İlk gebeligimde hic boyle degildi bu beni baya yıktı🤣
İşte beslenme cok önemli canım bende aynıyım sürekli açlık modu açık😂

Biri şu ebebek e gitmekten alı koyabilir mi beni 🤣🤣 penye battaniyelerde indirim vardı çok uygulama tulumlar buldum baktım yine almışım mavili şeyler bide.. diyorum inşallah Perşembe günü erko olduğunu kesinleştiririz yoksa biz şok 🤣🤣

23.haftadayım dün biraz yorulmuştum gece mukus gibi yapışkan iki parça geldi beyaz kokusuz kansız. Böyle bir durum yaşayan var mı?
Bende hergn şeffaf, beyaz ,kokusuz akıntı oluyor hamile kaldgmdn beri normal dye bliyorm ama sizin hiç gelmeyip ilk defa geldiyse doktorunza bi danışın isterseniz.

Günaydın arkadaşlarım 2. Gebeliği olanlar hıçkırıklar ne zaman hissediliyor ☺️ ben gece yatarken bişey hissettim hıçkırık olabilirmi?
Ritmik bi şekilde tık tık tık diye 5-6 defa bi hareket hissettim acaba hıçkırıkmıydı🥰🙈
Ben ilk gebeliğimde 30.hftadan snra hissetmeye başlamıştım hıçkırıklarini.

Arkadaşlar karnımın sol tarafında bı sertlik oluyo son bı haftadir sertleşiyor geri düzeliyor bende dün doktora gittim bunun için .
ultrasonda bebeğin kalp atışlarında yavaşlama olduğunu kalbinde bı problem olabilicegini söyledi ordan çıkınca üniversitesi Hastanesi'ne gittim hiç bı problem yok bebek gayet iyi dediler bu konu hakkında bilgisi olan varmı kalp atışı o anlık düşüp düzelmiş olabilirmi

Dun bir doktorun videosuna denk geldim. Hiç öyle anti-aşı bir insan değilimdir, ama aklım karıştı. Özetle şöyle diyor: tetanoz artık çok gereksiz, eskinden lazımdı. Çünkü köyde insanlar göbek bagini paslı şeylerle kesebiliyor göbeğe toprak basabiliyordu diyor. Artık dogumlar hastanede ve steril olduğu için tetanoz yaptırmayın diyor.

Tetanoz yaptırmayacak olan var mı aranızda? Ya da ilk doğumunda yaptırmamıs olan?
Ben yaptirmicam

Şeker yüklemesi yaptırdınız mı yaptıracak mısınız? Doktorum kesinlikle yaptırmamı istiyor ilk gebeliğimde de aynı doktora gitmiş yaptırmıştım . Ama şimdi her kafadan bir ses çıkıyor

Şeker yüklemesi yaptırdınız mı yaptıracak mısınız? Doktorum kesinlikle yaptırmamı istiyor ilk gebeliğimde de aynı doktora gitmiş yaptırmıştım . Ama şimdi her kafadan bir ses çıkıyor
Yani bilmiyorum doktorum yaptır diye zorlarsa yaptırırım ama evde ölçüm cihazı var ölçüp göstermeyi kabul ederse önce öyle yapmayı planlıyorum.

Arkadaşlar karnımın sol tarafında bı sertlik oluyo son bı haftadir sertleşiyor geri düzeliyor bende dün doktora gittim bunun için .
ultrasonda bebeğin kalp atışlarında yavaşlama olduğunu kalbinde bı problem olabilicegini söyledi ordan çıkınca üniversitesi Hastanesi'ne gittim hiç bı problem yok bebek gayet iyi dediler bu konu hakkında bilgisi olan varmı kalp atışı o anlık düşüp düzelmiş olabilirmi
Bende de oluyor bazen ama bebeğin hareket edip pozisyon değiştirdiğinden sertleştiğini düşünüyorum. Tekrar hareket etmeye başlayınca o sertlik gidiyor çünkü. İçiniz rahat etsin istiyorsanız bir başka doktordan daha görüş alsanız iyi olabilir.

Her doktor istemiyor benim gittiğim doktor 24. Haftadan sonra 3 gün üst üste tokluk kan şekerine bak dedi eğer bir sorun görürse yaptıracak ama çokta yaptırma yanlısı değil bence kötü bişey değil sadece ben şerbet bile içemem kola içince bile yüksek şekerden midem bulanır başım ağrır inşallah gerek kalmaz tadı kötüymüş

Kızlar merhana ben pazartesi gününden beri yani en son pazartesi hissettim bebeğin hareketleri eskisine göre sert değil yani hafif çok hafif pıt pıt atiyor alt tarafda normal mi sizce ?dinlenme modundayim ama yok. baya baya tekmeyi hissediyordum ben 😔 normal bir durum mu acaba

Back
X