2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Kızlar merhaba son adet günüm 2 Ocak regl iki gün kala evde öğrendim ve betam 127 çıktı sekiz gün gecikmeyle ise betam 10700 çıkmış sizler ne zaman doktora gideceksiniz ben 15 şubata randevu aldım geç değil inşallah değil mi
Bence kalp atışını duyarsın direk bnde öyle yaptım 13 Şubat'ta almıştım 16 şubata erteledim direk kalp atışını duymak için

Canm bn ilk gebeliğimde ilaçla gebe kaldım doktor kedi köpek gibi hayvanlardan uzak durmani istiyorum ilk aylar için bnmde evde hayvan olmadığı için nedeninide sormadım dikkat et ilk aylar çok yanastirma kendine çok fazla
Toksoplazma için ben test yaptırdım bende negatif çıktı. Pozitif olsa vücut bağışıklık kazanmış olup sorun olmayacaktı. Doktorum kedinin aşıları tamsa sorun olmayacağını söyledi kumunu da eşim hallediyor. Veterinerle de görüştüm o da parazit aşılarını her ay yaptırırsanız sorun olmaz dedi.

Toksoplazma için ben test yaptırdım bende negatif çıktı. Pozitif olsa vücut bağışıklık kazanmış olup sorun olmayacaktı. Doktorum kedinin aşıları tamsa sorun olmayacağını söyledi kumunu da eşim hallediyor. Veterinerle de görüştüm o da parazit aşılarını her ay yaptırırsanız sorun olmaz dedi.
Önlemini almış olman iyi canm sağlıkla gelsin minik🤗

Arkadaşlar ben çatlatma iğnesi ile hamile kaldım ama daha çok minik değerim 60,00 çıkmış sizce nasıl ve kaç haftalik

26 ocak 115.7 31 ocak 620.9 artış nasıl sizce kızlar?
Şu an normal görünüyor ama keşke 2 gün arayla baktırsaydınız daha netleşirdi artışı . Ancak dediğim gibi 28 ocakta 300 kere varmış olsa 31 ocakta 2 katı 600 ler normal tabi doktorunuz daha iyi yorumlayacaktır.

X