- Konu Sahibi kediannesibiri
Bence öyledir. Ben de yarın sabah keseyi görmeye gideceğim inşallahUmarım öyledir canım, sen ne durumdasın canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence öyledir. Ben de yarın sabah keseyi görmeye gideceğim inşallahUmarım öyledir canım, sen ne durumdasın canım
Çok erkem daha 1500 den önce görünmüyormuş zaten803 olmasına karşılık kese görünmedi bende
Bence kalp atışını duyarsın direk bnde öyle yaptım 13 Şubat'ta almıştım 16 şubata erteledim direk kalp atışını duymak içinKızlar merhaba son adet günüm 2 Ocak regl iki gün kala evde öğrendim ve betam 127 çıktı sekiz gün gecikmeyle ise betam 10700 çıkmış sizler ne zaman doktora gideceksiniz ben 15 şubata randevu aldım geç değil inşallah değil mi
AminRabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin canım
Canm bn ilk gebeliğimde ilaçla gebe kaldım doktor kedi köpek gibi hayvanlardan uzak durmani istiyorum ilk aylar için bnmde evde hayvan olmadığı için nedeninide sormadım dikkat et ilk aylar çok yanastirma kendine çok fazlaBenim kedim de var Allah sonunu hayır etsin
Toksoplazma için ben test yaptırdım bende negatif çıktı. Pozitif olsa vücut bağışıklık kazanmış olup sorun olmayacaktı. Doktorum kedinin aşıları tamsa sorun olmayacağını söyledi kumunu da eşim hallediyor. Veterinerle de görüştüm o da parazit aşılarını her ay yaptırırsanız sorun olmaz dedi.Canm bn ilk gebeliğimde ilaçla gebe kaldım doktor kedi köpek gibi hayvanlardan uzak durmani istiyorum ilk aylar için bnmde evde hayvan olmadığı için nedeninide sormadım dikkat et ilk aylar çok yanastirma kendine çok fazla
Önlemini almış olman iyi canm sağlıkla gelsin minikToksoplazma için ben test yaptırdım bende negatif çıktı. Pozitif olsa vücut bağışıklık kazanmış olup sorun olmayacaktı. Doktorum kedinin aşıları tamsa sorun olmayacağını söyledi kumunu da eşim hallediyor. Veterinerle de görüştüm o da parazit aşılarını her ay yaptırırsanız sorun olmaz dedi.
Çok teşekkür ederimÖnlemini almış olman iyi canm sağlıkla gelsin minik
Teşekkür ederim inşallah sağlıkla sıhhatleBence kalp atışını duyarsın direk bnde öyle yaptım 13 Şubat'ta almıştım 16 şubata erteledim direk kalp atışını duymak için
Geç döllenme olabilir. Beta artışına düzenli baktırıyor musun?Kızlar benim son adet 23 Aralık 23 ocakta adet bekliyordum o gün 10 bthcg ile öğrendim benim gebelik bir hafta geriden mi oluyor acaba ?
Geç döllenme olabilir çok takılma önemli olan artış ona gore ilerler zatenKızlar benim son adet 23 Aralık 23 ocakta adet bekliyordum o gün 10 bthcg ile öğrendim benim gebelik bir hafta geriden mi oluyor acaba ?
Kaç gün geciktiArkadaşlar ben çatlatma iğnesi ile hamile kaldım ama daha çok minik değerim 60,00 çıkmış sizce nasıl ve kaç haftalik
Bence gayet normal gözüküyor26 gece bakıldı 31 i sabah erken yani 4 gün içinde ki artış normal mi ?
Kaç gün ge
30 Aralık son adet baslangicim 16 Ocak çatlatma iğnesini vuruldumKaç gün gecikti
Şu an normal görünüyor ama keşke 2 gün arayla baktırsaydınız daha netleşirdi artışı . Ancak dediğim gibi 28 ocakta 300 kere varmış olsa 31 ocakta 2 katı 600 ler normal tabi doktorunuz daha iyi yorumlayacaktır.26 ocak 115.7 31 ocak 620.9 artış nasıl sizce kızlar?