Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar merhaba, iki düşük bi boş gebelik geçirdim. Aralıkta son düşüğümü yaptım, adet olmayı beklerken hamile olduğumu öğrendim. Bu sefer sağlıkla ilerler de bu gruptan da ayrılmak zorunda kalmak umarım
Kızlar merhaba son adet günüm 2 Ocak regl iki gün kala evde öğrendim ve betam 127 çıktı sekiz gün gecikmeyle ise betam 10700 çıkmış sizler ne zaman doktora gideceksiniz ben 15 şubata randevu aldım geç değil inşallah değil mi
Canm bn ilk gebeliğimde ilaçla gebe kaldım doktor kedi köpek gibi hayvanlardan uzak durmani istiyorum ilk aylar için bnmde evde hayvan olmadığı için nedeninide sormadım dikkat et ilk aylar çok yanastirma kendine çok fazla
Canm bn ilk gebeliğimde ilaçla gebe kaldım doktor kedi köpek gibi hayvanlardan uzak durmani istiyorum ilk aylar için bnmde evde hayvan olmadığı için nedeninide sormadım dikkat et ilk aylar çok yanastirma kendine çok fazla
Toksoplazma için ben test yaptırdım bende negatif çıktı. Pozitif olsa vücut bağışıklık kazanmış olup sorun olmayacaktı. Doktorum kedinin aşıları tamsa sorun olmayacağını söyledi kumunu da eşim hallediyor. Veterinerle de görüştüm o da parazit aşılarını her ay yaptırırsanız sorun olmaz dedi.
Toksoplazma için ben test yaptırdım bende negatif çıktı. Pozitif olsa vücut bağışıklık kazanmış olup sorun olmayacaktı. Doktorum kedinin aşıları tamsa sorun olmayacağını söyledi kumunu da eşim hallediyor. Veterinerle de görüştüm o da parazit aşılarını her ay yaptırırsanız sorun olmaz dedi.
Şu an normal görünüyor ama keşke 2 gün arayla baktırsaydınız daha netleşirdi artışı . Ancak dediğim gibi 28 ocakta 300 kere varmış olsa 31 ocakta 2 katı 600 ler normal tabi doktorunuz daha iyi yorumlayacaktır.