- Konu Sahibi kediannesibiri
Darısı isteyen bekleyen herkeseİçim kıpır kıpır kalp atışını da duyayım tamamen rahatlcam inşallahAyyyyyyy harika haber çok sevindim masallah size için rahat olsun artık darısı da başımıza
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Darısı isteyen bekleyen herkeseİçim kıpır kıpır kalp atışını da duyayım tamamen rahatlcam inşallahAyyyyyyy harika haber çok sevindim masallah size için rahat olsun artık darısı da başımıza
Sizin değer iyi masallh bnm az bnde 16 yptrdm 30u kan verdim değerim 60,00 12si gideceğim doktoradaBende 14 ocakda catlatma iğnesi yapdırdım 31 ocakda da beta 395 le hamile olduğumu öğrendim şimdi kısmetse perşembe keseyi görmeye gidicez, siz ne zaman gidiceksiniz inşAllah
İlk kanı ne zaman verdiniz yani adetten kaç gün sonraMerhaba arkadaşlar ben de Ekim annesi olacağım sanırım. Son adet tarihim 27 Aralık. Kan verdiğim zaman ilk 248 çıkmıştı sonra 650 sonra 1400 sonra 2895 diye takip etmiştim betayı. Bugün tam 5 + 2 oluyor ve doktor kontrolünden geldim karından ultrasonla keseyi görebildik sadece on gün sonra yani 12 Şubat’a tekrar randevu aldık kalp atışlarında o zaman duyacağız inşallah. Hemen hemen aynı dönemlerde olduğumuz için belki bir faydası olur diye yazmak istedim. Hepinize musmutlu günler
Bugün keseyi görürsünüz kısmetse 3 bini geçmiş olmalıEvet 2 günde bir baktı son düzenli arttı en son 1407 oldu bugün tekrar baktıracağım
Sadece bir kere mi verdin kan testi sonki artışın takip etseydin keşke,Sizin değer iyi masallh bnm az bnde 16 yptrdm 30u kan verdim değerim 60,00 12si gideceğim doktorada
Biz aynıyız 2895 kaçıncı günde kan verdinizMerhaba arkadaşlar ben de Ekim annesi olacağım sanırım. Son adet tarihim 27 Aralık. Kan verdiğim zaman ilk 248 çıkmıştı sonra 650 sonra 1400 sonra 2895 diye takip etmiştim betayı. Bugün tam 5 + 2 oluyor ve doktor kontrolünden geldim karından ultrasonla keseyi görebildik sadece on gün sonra yani 12 Şubat’a tekrar randevu aldık kalp atışlarında o zaman duyacağız inşallah. Hemen hemen aynı dönemlerde olduğumuz için belki bir faydası olur diye yazmak istedim. Hepinize musmutlu günler
İlk adet günü vermiştim kanıİlk kanı ne zaman verdiniz yani adetten kaç gün sonra
2895 iki gün önceydi. Bugün 6yı bulmuş olmalıBiz aynıyız 2895 kaçıncı günde kan verdiniz
Maşallah ilk ultrason a giren sen oldun aramızda sanırımKızlaarrrr ben bebemin kesesini gördüm ilk başta korkuttu. Karından yapılan ultrasonda doktor göremedi. Sonra alttan bakmam gerek dedi. İnanılmaz korktum ve gerildim. Asla korkulacak birşey değil kızlar. Çok hafif can yakıyor. Alttan bakar bakmaz gördü he burada kesesi dedi tabi ki kalp atışı duyulmadı. Henüz çok küçük dedi. Kese 7.8 mm çıktı. 4 4 buçuk haftalık dedi. Israrla sordum ama net söylemedi. 4 veya 4 buçuk düşün dedi. Keseyi gördükten sonra dış gebelik olmaması beni çok mutlu etti. 2 hafta sonra kalp atışını duyarız dedi. Şimdi bana 2 hafta nasıl geçecek
Canım benim hayırlı olsun.Kızlaarrrr ben bebemin kesesini gördüm ilk başta korkuttu. Karından yapılan ultrasonda doktor göremedi. Sonra alttan bakmam gerek dedi. İnanılmaz korktum ve gerildim. Asla korkulacak birşey değil kızlar. Çok hafif can yakıyor. Alttan bakar bakmaz gördü he burada kesesi dedi tabi ki kalp atışı duyulmadı. Henüz çok küçük dedi. Kese 7.8 mm çıktı. 4 4 buçuk haftalık dedi. Israrla sordum ama net söylemedi. 4 veya 4 buçuk düşün dedi. Keseyi gördükten sonra dış gebelik olmaması beni çok mutlu etti. 2 hafta sonra kalp atışını duyarız dedi. Şimdi bana 2 hafta nasıl geçecek
Bende son adet tarihi başlangıcı 28 Aralık epey oldu neden kan vermedin kiCanım benim hayırlı olsun.
Senin son adet tarihinle uyumlu muydu doktorun söylediği hafta
Benimde son adet tarihim 28 aralık. Dün erken hamilelik testi yaptım ikinci çizgi belirgin bir şekilde cıktı ama kaset testlerde çıkmadı. Emin olamadım acaba test mi bozuktu
Çok şükür benimde yok maşallah ama akşam erken uykum geliyor onun dışında sürekli acı yiyesim var nedenseHanımlar midesi bulanan var mı ben de hiç yok
Dün yaptım testi ama emin olamadım test mi bozuk acaba diye düşündüm. Oyuzden kan testi felan vermedim ama pazartesiye randevu aldmBende son adet tarihi başlangıcı 28 Aralık epey oldu neden kan vermedin ki
Senin kan değerin kaç ciktiBende son adet tarihi başlangıcı 28 Aralık epey oldu neden kan vermedin ki
Valla ben seninle aynı adet tarihimiz ben 25inde öğrendim 574 le 2ci testi 29 ocak da verdim 2060 çıktı bence ver kan belli olurDün yaptım testi ama emin olamadım test mi bozuk acaba diye düşündüm. Oyuzden kan testi felan vermedim ama pazartesiye randevu aldm