-
- Konu Sahibi kediannesibiri
Gururumuzsun bekliyoruz güzel haberlerini
Amin hepimize nasip olsun inşallahRabbim hayırlı ve sağlıklı bı şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallahbn ilk cocugumda 6+3 te duymuştum a bazı insanlarda 7 hafta ya kadarda duyulmayabiliyor 6+5 yada 6+6 da randevu alın bence bn öyle yaptım
Ben diyetisyenle çalışıyorum gebelik beslenmesi için. Büyük balıklarda ve dip balıklarında çok fazla ağır metal içerdiği için küçük balıkları tercih etmemi söyledi. Hamsi gibi. Ama ızgara olarak tüketilmeli pişirme yöntemi olarakBu dönemde önemliymiş ya onun için. Hangi balıkları tercih ediyorsunuz ? Ben evde pişirmek istemiyorum. Dışardan neler yenir bilemiyorum.
Benim de sat 2 Ocak merhaba betanız nasıl acaba doktora gittiniz miBenim sat 1ocak tam 2024 bebesi olacak benim 4 Ekim görünüyor tahmini
Balık ihtiyacını nasıl karşılaşacaksınız sonuçta o da dışardan alınıyor. Aslında benim babam hobi olarak balıkçılık yapıyor ancak ondan istersem hamile olduğumu anlarlar. Hep olumsuz olduğu için bu sefer 3 aya kadar saklamak istiyorum. Az önce mahallemdeki balıkçıdan hamsi tava yaptırdım inşallah bı şey olmazYa bana doktorum dışardan ilk 3 ay kolay kolay birşey yeme dedi . Olası zehirlenmelere karşı, ilaç vesaire kullanmanı istemem. Ne kadar az ilaç o kadar bizim için iyi. Minimum riskle gidelim dedi. O yüzden şu 3 ay hep ev yemeği yemeyi düşünüyorum
Benim eşim balıkçı babamda ben kırmızı et yemiyorum yani hayatımda hiç yemedim şuan istavrit var taze olarakBu dönemde önemliymiş ya onun için. Hangi balıkları tercih ediyorsunuz ? Ben evde pişirmek istemiyorum. Dışardan neler yenir bilemiyorum.
Benim kedim de varBen genelde somon yiyorum . İlk hamileliğimde de aynı şeyi yapıyordum . Fırında yapabilirsin koku rahatsız etmez seni bence mümkün olduğunca dışardan yemek yemeyin evde en temizi en güzeli sizin yaptığınız olur . Ve son bi öneri eldiven kullanın et tavuk balık yaparken mutlaka ten teması etmeyin Allah korusun bakteri çok . Doktorumun direk uyarısıdır bu
İki gün arayla yaptım 4 kat arttı sonra yaptırmadım HCG testiyle koyulaşma takip ettim . 12 Şubat'ta benim randevum da geç değilKızlar merhaba son adet günüm 2 Ocak regl iki gün kala evde öğrendim ve betam 127 çıktı sekiz gün gecikmeyle ise betam 10700 çıkmış sizler ne zaman doktora gideceksiniz ben 15 şubata randevu aldım geç değil inşallah değil mi
Benimde var ama genel olarak öyle söyledi dikkat etmekte fayda varBenim kedim de varAllah sonunu hayır etsin
Çok rahat herseyini görürsün merak etmeİki gün arayla yaptım 4 kat arttı sonra yaptırmadım HCG testiyle koyulaşma takip ettim . 12 Şubat'ta benim randevum da geç değil
Mesaj bana mıydı emin değilim amaÇok rahat herseyini görürsün merak etmekalp atışı da duyarsın sen
Dışardan derken restorantları kastetti doktor. Yani ben dışardan et tavuk balık alıp evde tabi ki pişirebilirim.Balık ihtiyacını nasıl karşılaşacaksınız sonuçta o da dışardan alınıyor. Aslında benim babam hobi olarak balıkçılık yapıyor ancak ondan istersem hamile olduğumu anlarlar. Hep olumsuz olduğu için bu sefer 3 aya kadar saklamak istiyorum. Az önce mahallemdeki balıkçıdan hamsi tava yaptırdım inşallah bı şey olmaz
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin canımÇok iyi koyulaşmış tebrik ederim Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip eder inşallah
Erken olduğu için görülmemiştir muhtemelen değil mi803 olmasına karşılık kese görünmedi bende
Umarım öyledir canım, sen ne durumdasın canımErken olduğu için görülmemiştir muhtemelen değil mi