- 4 Ağustos 2017
- 2.262
- 9.027
- 27
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #29.741
Su gibi aksın zaman inşallah, sağlıcakla kavuşunSelam herkese. Yarin oglen sezaryen olacagim cok cok heyecanliyim. Dua edin nolur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Su gibi aksın zaman inşallah, sağlıcakla kavuşunSelam herkese. Yarin oglen sezaryen olacagim cok cok heyecanliyim. Dua edin nolur
Bence hiç ağrılı değil yani ilişkide de aynı şey bunda da 2 parmak o hissedilen ağrı tamamen stresten
Kızlar bugün çatı muayenesi oldum hiç korktuğumuz gibi bişey değilmiş. Ben çok korkuyodum instagramda bir sürü olumsuz yorum görmüştüm çünkü. Sonra I ismim ne ve nurcicekk Allah sizden razı olsun bu yorumlarınızla o kadar motive ettiniz ki beni Çatı muayenesi olacaklar size tavsiyem kendinizi salın, kasmayın 5-10 saniye sürüyor ve hiç acımıyor gerçekten.catı muanesi olmasa bile hastane derken bile kasılıyoruz korkma yani cok derinlere gitmiyor kamerayla baktırtıysan ohoo dayanırsın
Öyle canım her konuda olumsuzluklara odaklanmayacaksın bazılarının acı eşiği çok düşük birde o kadar acımasa da mizacı abartıyı sevip anlatırken böyle abartan dolu. O yüzden artık bişry duyduğumda diyorum bende farklı olur acımaz hep böyle gidiyorum bi çok şeye ve çok şükür öyle de oluyorKızlar bugün çatı muayenesi oldum hiç korktuğumuz gibi bişey değilmiş. Ben çok korkuyodum instagramda bir sürü olumsuz yorum görmüştüm çünkü. Sonra I ismim ne ve nurcicekk Allah sizden razı olsun bu yorumlarınızla o kadar motive ettiniz ki beni Çatı muayenesi olacaklar size tavsiyem kendinizi salın, kasmayın 5-10 saniye sürüyor ve hiç acımıyor gerçekten.
Herkese kolaylıklar diliyorum
Hayırlı uğurlu olsun, Allah analı babalı büyütsünKızlar ben bugün doğum yaptım kediannesibiri 3 ekim 38+0 da 2.950 kilosu ekleyebilirsin canim
Yarın çatı muayenesi olcam ben de hep insanların yorumları yüzünden o kadar tedirginim kii.. Doktorum da halkımız abartmayı sever stres olma diyor bakalım.. Bana kalsa ben sezeryan olmak istiyorum ama yine de bakmak istiyorKızlar bugün çatı muayenesi oldum hiç korktuğumuz gibi bişey değilmiş. Ben çok korkuyodum instagramda bir sürü olumsuz yorum görmüştüm çünkü. Sonra I ismim ne ve nurcicekk Allah sizden razı olsun bu yorumlarınızla o kadar motive ettiniz ki beni Çatı muayenesi olacaklar size tavsiyem kendinizi salın, kasmayın 5-10 saniye sürüyor ve hiç acımıyor gerçekten.
Amin inşallah canım sağolasınSağlıkla al kucağına inşallah. Rabbim kolaylaştırsın bi an evvel toparlan inşallah
Güle güle giysin inşallah Ben kat kat giydirmedim hiç hastane de böyleydi evde de bi geceleri yarım kundak yaptım. Misafirliğe gitmek biraz düşündürücü oluyor bi çanta yedek kıyafetle gidiyorsun evleri soğuk mudur acaba diye
Amin teşekkür ederimHayırlı uğurlu olsun, Allah analı babalı büyütsün
Çok sevindim geçmiş olsunhayırlısıyla da bebişleri kucağımıza alırızKızlar bugün çatı muayenesi oldum hiç korktuğumuz gibi bişey değilmiş. Ben çok korkuyodum instagramda bir sürü olumsuz yorum görmüştüm çünkü. Sonra I ismim ne ve nurcicekk Allah sizden razı olsun bu yorumlarınızla o kadar motive ettiniz ki beni Çatı muayenesi olacaklar size tavsiyem kendinizi salın, kasmayın 5-10 saniye sürüyor ve hiç acımıyor gerçekten.
Hurma falan yiyorum merdiven inip cikiyorum başka da yaptığım birşey yok yürüyüş bile yapamıyorum çok çok agirlastim zaten anca yemek bulaşık evin işini zor yetistiriyorum sen yapıyor musun birşeyler 38+5 ay gelsin artık diyorum ya hayırlı bir saatteİnşallah hayırlısıyla doğum başlaması için bişeyler yapıyor musun peki
Maşallah canım gözün aydın hayırlı olsunKızlar ben bugün doğum yaptım kediannesibiri 3 ekim 38+0 da 2.950 kilosu ekleyebilirsin canim
Hayırlı olsun rabbim sağlıkla Güzel ömürler versin bebeğin ile sanaKızlar ben bugün doğum yaptım kediannesibiri 3 ekim 38+0 da 2.950 kilosu ekleyebilirsin canim
Parkta spor aletleri oluyor ya canım pedal çevirmiştim. 2 gün üst üste 100 u geçkin squat yaptım. Çömelerek de yer sildim. Kontrole gittiğimde de 3 cm açılma vardı. Bir dene istersen doktorum onerdi bana da bunları ztnHurma falan yiyorum merdiven inip cikiyorum başka da yaptığım birşey yok yürüyüş bile yapamıyorum çok çok agirlastim zaten anca yemek bulaşık evin işini zor yetistiriyorum sen yapıyor musun birşeyler 38+5 ay gelsin artık diyorum ya hayırlı bir saatte
Masallah..gozun aydinKızlar ben bugün doğum yaptım kediannesibiri 3 ekim 38+0 da 2.950 kilosu ekleyebilirsin canim
Hayirli olsun..bana da 15 ekime gun verdi..dun 36+6 da 3100 dedi..bir iki gun onde cikiyor.normal yani kilolarBizde bugün sezaryen için gün aldık, 18 Ekimde doğum yapacağım nasipse bugün 36+4 ve bebiş 3 kg gözüküyor tabi doğum da ne olur bilemiyorum doktora göre normal ortalama bir bebek ne ufak ne iri
Bende bugün tam 36+4 üm aynıyız canım 14 ekim benimde gün sayınca daha bir heyecanlı zaman geçmiyor sankiBizde bugün sezaryen için gün aldık, 18 Ekimde doğum yapacağım nasipse bugün 36+4 ve bebiş 3 kg gözüküyor tabi doğum da ne olur bilemiyorum doktora göre normal ortalama bir bebek ne ufak ne iri
Peş peşe doğuracağız ne güzelHayirli olsun..bana da 15 ekime gun verdi..dun 36+6 da 3100 dedi..bir iki gun onde cikiyor.normal yani kilolar