• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Ya kızlar 38+1 deyim iki gündür baya sık akşamları özellikle vajinaya bi acı giriyor sızlama iğne batması mı diyim bi değişik acaba diyorum şimdi bebek tırnak falan mı atıyor bebek hareket ettikçe altta iyice hissettiriyor sizce doğum açılma hareketi mi doğum yaklaştı mı ama sanki karnım düşmedi gibi de bebek aşağıdaydı hep zaten ama kanala mı giriyor ki anlamadım neden hep akşam vuruyor
Ben de bugün 39+0 oldum dünden beri aynı şekilde benimde bebek hareket edince iğne gibi batıyor bel ağrısı ve sırt ağrısı yapıyor. Aynı şekilde benim de karnım düşmedi gibi ama heralde aşağıya inmeye çalışıyor 😑

Ben de bugün 39+0 oldum dünden beri aynı şekilde benimde bebek hareket edince iğne gibi batıyor bel ağrısı ve sırt ağrısı yapıyor. Aynı şekilde benim de karnım düşmedi gibi ama heralde aşağıya inmeye çalışıyor 😑
Kanala giriyordur canım. Öyle şıp diye inmiyor zaten. Neden akşam oluyor bir fikrim yok ama 🤷
Valla hemen gelmez inşallah diyorum böyle durum yaşayıp hemen doğuma giden oldu mu ki diye merak ettim

Valla hemen gelmez inşallah diyorum böyle durum yaşayıp hemen doğuma giden oldu mu ki diye merak ettim
Kanala girdiğini anlayamazsın anca belirtiler suyun gelmesi sancılar belden kasıktan vurur ağrır sonra ıkınma hissiyatı oluşur şiddetlenir sıklaşır öyle hissedince duramıyosun hemen kanala girince doğmaz yani acılman olcak felan☺️

Kanala girdiğini anlayamazsın anca belirtiler suyun gelmesi sancılar belden kasıktan vurur ağrır sonra ıkınma hissiyatı oluşur şiddetlenir sıklaşır öyle hissedince duramıyosun hemen kanala girince doğmaz yani acılman olcak felan☺️
İnşallah hemen olmaz aynen 🥰

Doğum yapan arkadaşlar bebeklerin kiloları son hafta ölçümleriyle uyumlu çıktı mı bizim bebekte 3400 ve 38+2 deyiz iri bir bebek dedi doktor ama ben normal düşünüyorum biraz korku var kilosundan dolayı

Doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun her şey yolundadır inşallah. Doğum yapmış bebeğine henüz kavuşmamış arkadaşlar tez zamanda bebeklerine kavuşurlar sağlıkla inşallah 🙏🏻 Diğer doğum bekleyen arkadaşlara da sabır diliyorum umarım süreç istediğiniz gibi gider 🙏🏻 çok aktif olamadığımdan toplu yazdım kusura bakmayın 🥲

Evet normal bekliyorum 😬 en son gittiğimde bebek yukarıda ben gelene kadar gelmez dedi ve gitti ama iki gündür sancılarım var gibi vajinama belime sırtıma vuruyor göğüs uçlarımda ağrıyor 😓
Aynen ya senin kaçıncı hafta şu an hayır yerine bakan kişi de sezeryancı bi adam ona gidesim hiç yok :(

Doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun her şey yolundadır inşallah. Doğum yapmış bebeğine henüz kavuşmamış arkadaşlar tez zamanda bebeklerine kavuşurlar sağlıkla inşallah 🙏🏻 Diğer doğum bekleyen arkadaşlara da sabır diliyorum umarım süreç istediğiniz gibi gider 🙏🏻 çok aktif olamadığımdan toplu yazdım kusura bakmayın 🥲
Nasıl gidiyor canım bebişkonla aynen aktif değilsin

Aynen ya senin kaçıncı hafta şu an hayır yerine bakan kişi de sezeryancı bi adam ona gidesim hiç yok :KK43:
39 oldum bugün , yani doğum başlarsa hemen sezaryene almaz heralde doktorun , benim yerine gideceğim kadını da çok övüyorlar ondan yana sıkıntım yokta yarına kuaföre randevum vardı sonra hediyeliklerim kargoda daha gelmedi falan bunları düşünüyorum🤣

Back