2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Hayırlı olsun rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin

Hayırlı uğurlu olsun, upuzun sağlıklı bir ömrü olsun. Size de çok geçmiş olsun

Hayırlı olsun, adınıza çok sevindim. Allah hepinizi birbirinize bağışlasın. Hem bak abisi de üniversiteye gitmeden gördü kardeşini Darısı hayırla sağlıkla başımıza
Bunu doktorum doğumhane de ebelere bile dedi. Abisi görsün diye bebeği doğurdu

Maşallah canım çok sevindim Allah bebegine güzel ömür versin. Darısı biz bekleyenlerin başına

Kizlar bugün doğum yapacağım hastaneye gittim anestezi için kan verdim son 2 gunum valla onca zaman buradan yazistik tam heyecanlı zamanlara geldik herkes instagrama kaçtı üzüldüm valla
21i mi alacaklar canım burayı da takip ediyoruz biz herkese dua ediyoruz kolaycacık olur inşallah bizi habersiz bırakma

Ya çok sevindim süperrr epidural yaptılar mı canım sana

Hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün canım ömrü güzellikle sağlıkla mutlulukla dolsun

Hayırlı olsun canım haber verdiğin için çok teşekkür ederiz Allah analı babalı büyütsün bizim yerimize de bol bol öp kokla evladını

Ah maşallah Gözünüz aydın canım Rabbim saglikla büyütmek nasip etsin kuzucugu insaAllah bizim doğumlarda su gibi geçer darısı başımıza

Ya çok sevindim senin adına canım Allah analı babalı büyütsün sağlıklı bereketli ömrü olsun

Kizlar merhaba bir haftadir gebelik zehirlenmesinden asiri yuksek tansiyondan hastanede yatiyorum cok zor gunler gecirdik ama gecti cok sukur yarin sezeryana giriyorum insallah bebeklerimi saglikla kucagima alirim size haber ederim kendime gelince dualarinizi eksik etmeyin lutfen hepimize iyi ve saglikli dogumlar

Dualarım seninle canım güzel haberlerle gel inşallah

Allah yardımcın olsun canım benim güzel haberlerle gel ins

Ay maşallah canım ne güzel cok tebrik ederim seni
güle güle sağlıkla büyütün inş

Güzel haberlerle geleceğine inanıyorum canım, sağlıklı doğumlar

Gözün aydın rabbim analı babalı büyütsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…