2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Ben hamileliğimin başlarında normal doğururum herhalde diyordum, hâlâ daha geliyor öyle bir fikir ama
Planlı sezaryen ayarladık, korkuma yenildim
Benim son doğum tarihim 10 ekim görünüyor
38+1de olacak doğum

Kuşum anlatsana biraz spinal vs nasıldı acı durumu neydi panik var mıydı ameliyathane ortamı olsun vs her şeyi merak ediyorum bende :) pozitif doğum hikayeni okumak.isterimmm
Aslında şöyle doktoruma güveniyordum bir de tesadüf ameliyat personellerinden biri bir velimdi sohbet muhabbet 15dk da doğurdum tabiki tedirgin oluyosun o ortam belden iğne yapiolar damar yolu açıyorlar. Sırt üstü yatınca nefesim daraldı malum alışkın değiliz gebelikte zaten nefesim bı anda düzene girdi orda anladım bebeğin çıkmaya başladığını tavana baktım aynalı ışıktan bebeğin kafasını ve kanlı bez gördüm ya siz şaka mısınız doğurdum mu şimdi dedim evet dediler iki sn sonra bebeğin tamamı çıktı ve en güzel an o ağlama sesi yırtına yırtına yanıma koydular sesimi duyunca anında sustu Sanki hiç doğuran ben değilim gibi odaya gittik bi süre sonra bebek geldi ver biz şok olduk bebeğe başka bebeğin kıyafetini giydirmişler Yağız yazıyo çocuğun kıyafetinde kaynanam bı panik yaptı bu bebek bizim mi bizim bebek nerde diye dedim bebek bizim ama kıyafet bizim değil sonuçta gördüm ben bebeği ameliyathanede meğer annesi ameliyata alınan başka cocugunkini giydirmisler bı de böyle saçma bı şey yaşadık. Neyse bizim kiyafetler bulundu şapkasını kaybetmişler olay tatlıya bağlandı yani o kadar pozitife az bı negatif olacaktı böyle bir hikayem var

DIcem ki takilma takildikca zorlasir elinde degil biliyorumzamanla gelicek gelmesede yerini doldurucak kadar iyi mamalar var. Bebegin ihtiyaci olan huzurlu anne sen kendine iyi bak sen iyiysen bebeginede en iyisini veririsin zaten
Canım süt geldi sonunda göğsüm taş gibi sert ama zor geliyor süt şişlikler var yarın kontrolüm var bakalım

Ben hamileliğimin başlarında normal doğururum herhalde diyordum, hâlâ daha geliyor öyle bir fikir ama
Planlı sezaryen ayarladık, korkuma yenildim
Benim son doğum tarihim 10 ekim görünüyor
38+1de olacak doğum
Ben de korkuyorum hala daha, ama çatı muayenesi de yapıldı 1 ekim’e kadar gelirse belki normal devam edebiliriz. Akışa bıraktım biraz

Acı kısmına gelecek olursak odaya geçtikten 1saat sonra başladı ağrılar e o kadar olacak sonuçta bu bir doğum. Bebeği görünce acı da hissedilmiyor merak etmeyin

Tam olarak öyle canım gerçekten çok doğru analiz ettin ama malesef benim kendi annem babam bile bu konuda benden yana değiller kadıncağız yaşlı kimsesi diye ona acıyıp bana sürekli onu kabullenmem için baskı yapıyorlar çok yoruldum bu süreçte gerçekten psikolojik destek almayı bile düşünüyorum

Ah ah o kadar doğruki canım bir de büyüklerle uğraşıyoruz benim çocuğum zaten prematüre doğdu küvezde kaldı 8 gün çocuğumdan ayrı kaldım ben bir rahat vermiyorlar bu süreçte onlar da ayrı ilgi istiyor

Tek tek etiket yapamadim İyi geceler kızlar. Dualarınız için çok teşekkür ederim. 38+2 bebeğimi kucağıma almış oldum. Saat 11 gibi sancı odama alındım. Suyumu doktor açtı benim suyum oburlerinde de gelmemişti ztn. Lagma vs de yapılınca süreç hızlandı 3 cm olan saat 13 gibi 5/6 cm. Ulaştı. Az az suni sancı verildi süreç iyice hızlandı. 14.30 doğumhaneye alındım 14;48 de bebeğim geldi dikişsiz ama çok ufak sıyrık varmis minik 2 dikiş atıldı. 3.500 civarı 52 cm gayet iyiyiz teyzeleri emme surecimiz devam ediyor bu gece hastanedeyiz. Önceki gece aşırı uykusuz kalmıştım hiç durmamisti karnimda o sebep ile yorgunluk ve halsizligim var. Umarım herkes iyidir sağlıkla bebeklerinizi alın kızlar kucağınıza

Kızlar vitamin ilaçları alipda ishal olan varmı ben bugün hiç içmedim ve ishalim durdu afedersiniz. Acaba diyorum vitaminler bana yaramiyormu

Hayırlı olsun, adınıza çok sevindim. Allah hepinizi birbirinize bağışlasın. Hem bak abisi de üniversiteye gitmeden gördü kardeşini Darısı hayırla sağlıkla başımıza

Canımmmm hayırlı uğurlu olsun çok mutlu oldum darısı bekleyen tüm annelerin başına inşallah bol bol cennet kokulunu öp kokla sağlıkla sıhhatle evinize dönmeniz dileğiyle canimmmm çok öpüyor teyzesi miniği

Oh ne güzel gözün aydın maşallah İlk normal doğuranlardan birisin Bundan sonrası senin için kolaylıkla ilerlesin inşallah

Hayirli olsun canimm Allah anali babali buyutsun cok sevindim

Yaa canım aklımız şendeydi maşallah sübhanallah hadi bakalım güle güle büyüt yavrunu darısı bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…