Ya aslında bende durum daha farklı. Yaklaşık iki yıldır var. Korunmayı bırakınca çok ağır başladı enfeksiyon kanamalı falandı başta. Sonra ne iğneler ne antibiyotikler kullandım. Tam azaldı, bitti diyordum yine çıkıyordu. Eşime de baktırdık sorun çıkmadı. Bir düşüğüm cipro (ağır bir antibiyotik) kaynaklı oldu hatta. Doktorlar da insanı ciddiye almıyor ki
Kronikleştiği için çok şikayet vermiyor, doktor da buna kültür gerekmez diyor. En son Aralık ayında gittim. Kültür diye tutturdum ama doktor: "sen çok zayıfsın, bağışıklığın düşüktür ondan geçmiyordur. hele bir probiyotik kullan da sonra bakalım." dedi. İyi de gelmişti probiyotik ama kutu bitince yine arttı şikayetler. Doktora gittim "gebelik var." dedi. Fitil yazdı enfeksiyon için. "Probiyotiğe devam, yapacak bir şey yok." dedi. İdare ediyordum aslında ama progestan yanma vs. şikayetlerimi arttırdı. Şimdi kullanmamama rağmen bol bol akıntı var. Geçen acilde sordum. Önemli değil o enfeksiyondur dediler. Doktoruma ısrar ediym yine belki o kültür alır