- 2 Şubat 2020
- 1.641
- 6.276
- 108
- 36
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #28.581
Geldim geldim bakalım bugün olucakMaviokur kontrol günüüüü iyi haberlerini bekliyorumm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geldim geldim bakalım bugün olucakMaviokur kontrol günüüüü iyi haberlerini bekliyorumm
Güzel haberlerle gel bakalımGeldim geldim bakalım bugün olucak
Gözünüz aydın sağlıkla büyüsün bebeğinizKızlar iyi geceler kusura bakmayın tek tek alıntı yapamadım. Sabah 9 gibi doğum oldu çok şükür bebeğim yanımda şu anda durumu iyi gözetim altında tutuyorlar benim de ağrılarım azalmaya başladı. Dua eden herkesten Allah razı olsun darısı sizlere inşallah sağlıkla zamanında
Ben yedikule göğüste ve medipol hastanelerinde görmedim dediklerinize şok oldum şahsen bize asla izin vermediler. Demek ki dediğiniz gibi el altından böyle şeyler yapanlar var ben disiplinli insanlara denk geldim hep ve başhekim her yere girmeme çıkmama izin verirdi iyice öğrenmem için sağ olsun ama bunu sizden duydum ilk kez. Hatta medipol en ufak bir hatada işten çıkarıyor bi arkadaşımı yanlışlıkla bebeğin bilekliğini yanlış takacak diye işten atmıştı (takmadı sadece anlık karıştırmış elinde diye)Ona bakarsanız Anestezi teknikerlerinin hastayı entübe etmesi de yasak ama bizler yapıyoruz, yaptırılıyor. Kitapta yazan kanuna göre gerçek hayatta uygulama yok ne yazık ki.
4 yıl ameliyathane hemşiresi olarak çalışmış biri olarak bende yorum yapayım o zaman ülkenin 3 en büyük özel hastanesinde çalışmış veya ameliyathanesi görmüş biri olarak söylüyorum. Ne dikiş attım ne teknikerin entübe ettiğini gördüm. Deneyimsiz hemşirelere kesinlikle tam öğrenmeden işlem yapılmazdı öğrenme aşamasındada oranın en deneyimlisi yanında olur en ufak hatada müdehale eder hastayı çok net korurduk. Kesin ve net yasaktı bunlar ama daha küçük özel hastanelerde yapılıyor olabilir birşey diyemem.Ben yedikule göğüste ve medipol hastanelerinde görmedim dediklerinize şok oldum şahsen bize asla izin vermediler. Demek ki dediğiniz gibi el altından böyle şeyler yapanlar var ben disiplinli insanlara denk geldim hep ve başhekim her yere girmeme çıkmama izin verirdi iyice öğrenmem için sağ olsun ama bunu sizden duydum ilk kez. Hatta medipol en ufak bir hatada işten çıkarıyor bi arkadaşımı yanlışlıkla bebeğin bilekliğini yanlış takacak diye işten atmıştı (takmadı sadece anlık karıştırmış elinde diye)
Benim gibi biri varmış diyorum ya şok oldum bizede aynı şekilde ben medipol üniversitesinde okudum ama yedikule de medipolde staj yaparken asla izin vermediler zaten dediğiniz gibi ilk her şeyi eğitim mankenlerinde sonra kendi üzerlerimizde deneyip sonra hastalara yaklaşabildik sonra ben okulu bıraktım bölümdeki arkadaşlarım şimdi her biri bi yerde görevdeler ben hala duymadım öyle bişey görüştüğüm arkadaşlarımdan yani. Burada duydum ilk kez4 yıl ameliyathane hemşiresi olarak çalışmış biri olarak bende yorum yapayım o zaman ülkenin 3 en büyük özel hastanesinde çalışmış veya ameliyathanesi görmüş biri olarak söylüyorum. Ne dikiş attım ne teknikerin entübe ettiğini gördüm. Deneyimsiz hemşirelere kesinlikle tam öğrenmeden işlem yapılmazdı öğrenme aşamasındada oranın en deneyimlisi yanında olur en ufak hatada müdehale eder hastayı çok net korurduk. Kesin ve net yasaktı bunlar ama daha küçük özel hastanelerde yapılıyor olabilir birşey diyemem.
CAnim hayirli olsun gule oynaya buyutun insallhSelam kızlar nasılsınız? Bebişle ben adapte olmaya çalışıyoruz yeni hayatımıza sizler nasılsınız doğum yapan var mı???
Günaydın kuzum.ben hep sıkıntısını çektim sonunda doktor bana probiyotik yazdı forbiom muydu neydi sayesinde rahatladım her gün kullanıyorum bi doktoruna görüş istersen belki sana da uygun gorurse yazarKızlar hamilelikte kabızlık sorunu yaşayan var mı bu sabah ağlaya ağlaya zar zor çıkabildim tuvalete.. Şişmiş fazla zorlamaktan oram.. böyle giderse hemeroid olacağım benim gibi olan var mı ne yiyip ne içiyorsunuz.. Çalıştığım günler simit poğaça yiyorum hep sanırım bu mahvetti benim bağrsakları
Gözün aydınKızlar iyi geceler kusura bakmayın tek tek alıntı yapamadım. Sabah 9 gibi doğum oldu çok şükür bebeğim yanımda şu anda durumu iyi gözetim altında tutuyorlar benim de ağrılarım azalmaya başladı. Dua eden herkesten Allah razı olsun darısı sizlere inşallah sağlıkla zamanında
Sonuç olarak büyük ya da küçük hastanelerde farketmeksizin doktorlar dışında hemşireler dikiş atabiliyor.4 yıl ameliyathane hemşiresi olarak çalışmış biri olarak bende yorum yapayım o zaman ülkenin 3 en büyük özel hastanesinde çalışmış veya ameliyathanesi görmüş biri olarak söylüyorum. Ne dikiş attım ne teknikerin entübe ettiğini gördüm. Deneyimsiz hemşirelere kesinlikle tam öğrenmeden işlem yapılmazdı öğrenme aşamasındada oranın en deneyimlisi yanında olur en ufak hatada müdehale eder hastayı çok net korurduk. Kesin ve net yasaktı bunlar ama daha küçük özel hastanelerde yapılıyor olabilir birşey diyemem.
Cerrahpaşa KBB ameliyathanesinde staj yaptım. Entübeler bizdeydi, tabiki yanımızda deneyimli doktor ve tekniker eşliğinde, öğrenci olduğumuz için. Ama orada çalışan teknikerler doktorsuz işlem yapıyordu görülen bir şey.Benim gibi biri varmış diyorum ya şok oldum bizede aynı şekilde ben medipol üniversitesinde okudum ama yedikule de medipolde staj yaparken asla izin vermediler zaten dediğiniz gibi ilk her şeyi eğitim mankenlerinde sonra kendi üzerlerimizde deneyip sonra hastalara yaklaşabildik sonra ben okulu bıraktım bölümdeki arkadaşlarım şimdi her biri bi yerde görevdeler ben hala duymadım öyle bişey görüştüğüm arkadaşlarımdan yani. Burada duydum ilk kez
Aynı sorun bende de var. Ne yazık ki gebelikte çıktılar ortaya ilk aylarda. Acı tükettiğim zaman çok ağrılı ve sancılı oluyor o yüzden acıdan uzak durdum. Ve kantaron yağı ya da zeytinyağı sürerek o bölgeyi kayganlaştırarak yumuşatarak acısını hafifletmeye çalışıyorum.Kızlar hamilelikte kabızlık sorunu yaşayan var mı bu sabah ağlaya ağlaya zar zor çıkabildim tuvalete.. Şişmiş fazla zorlamaktan oram.. böyle giderse hemeroid olacağım benim gibi olan var mı ne yiyip ne içiyorsunuz.. Çalıştığım günler simit poğaça yiyorum hep sanırım bu mahvetti benim bağrsakları
Simit poğaça yiyince benimde mide bağırsak hepsi mahvoluyordu canım. Onların yerine ekmeğin arasına peynir koy ye. Birde sabah aç karnına kuru kayısı ye bir iki tane. Hemen rahatlatır.Kızlar hamilelikte kabızlık sorunu yaşayan var mı bu sabah ağlaya ağlaya zar zor çıkabildim tuvalete.. Şişmiş fazla zorlamaktan oram.. böyle giderse hemeroid olacağım benim gibi olan var mı ne yiyip ne içiyorsunuz.. Çalıştığım günler simit poğaça yiyorum hep sanırım bu mahvetti benim bağrsakları
özellerdeki bazı hemşireler daha kan almasını bile bilmiyo oğlum için ilk kez alıncaktı cocugumu delik deşik etmişlerdi bidahada özele gitmedim.devlette de aldırdım hiç uğraşmadan bulup alıyolar bazı durumlarda devlet her zaman bir tık öndedir bu değişmez.eşimde özel hastanede calışıyor ohoo bilmediğimiz neler neler dönüyor ben duyunca yok artık diyodum. Özel yada devlette bu kutsal işi hakkıyla yapanlara denk geliriz inşallah canımız onlara emanetÖzel hastanede anestezi teknikeri olarak çalışmış biri olarak perdenin arkasından sizin görmediğiniz şeyleri görmüş biri olarak söylüyorum. Özel de deneyimsiz hemşire sirkülasyonu çok olur, girer çıkar bir başkası gelir diğeri gider. Devlette ise öyle değil. Bir çok sezaryen ameliyatına girdim, kapama dikişini doktorun attığına denk gelmedim. Perdenin arkasından konuşur işlemi o yapıyor gibi gözükür ama dikişi hemşireye bırakırlar uğraşmak istemezler. Sizin arkadaşlarınız şanslı gruptan izi kalmayanlar. Ne doktorlar var özelde takipli hastasının ismini hatırlamayan ama sanki 40 yıl dostmuşcasına konuşan, çaktırmadan hasta dosyasından ismine bakan. Devlette numara yapan doktor yok. Özellerde deneyimsiz hemşirelerin varlığı dikiş konusunda bir soru işareti olarak kalır. Devlet ile özeli dikiş konusunda bu yüzden karşılaştırdım.
Yoksa herkesin kendi tercihi,
1 aya yakındır cekiyodum kabızlığı. yeni yeni rahat cıkmaya başladım takii kavun veya yaş incir yiyince düzeldi sizde deneyinKızlar hamilelikte kabızlık sorunu yaşayan var mı bu sabah ağlaya ağlaya zar zor çıkabildim tuvalete.. Şişmiş fazla zorlamaktan oram.. böyle giderse hemeroid olacağım benim gibi olan var mı ne yiyip ne içiyorsunuz.. Çalıştığım günler simit poğaça yiyorum hep sanırım bu mahvetti benim bağrsakları
Allah kolaylık versin canım. İnşallah hayırlısıyla geçsin sürecinKızlar sancı her zamanki gibi var. Ama bu sefer ağrıda yüksek çıktı. Ultrasonda zaten kanala girdiği görüldü. Alttan muayenede bir iki santim olsaydı eve gönderecekti hoca ama 3 santime gelmiş ve baskı çok dedi. Yatışım yapıldı gerekli kontroller işte kanlar falan alındı nst'ye bağlandım şu an yinede çok hafif az dozda suni sancı başladılar. Öbür çocuklarında da bunu yaşamıştım çünkü benim oğlanlar beni bırakmıyorlar o yüzden. Dualarınızı bekliyorum kolaylıkla çıkmak için kızlar Allah'a emanet olun herkes sağlıklı kucağına alsın bebişlerini
Şu an gerçekten devlete gidesim geldi. Burda kadın doğum hastanesi var, eşim diyorki sürekli doğum yaptırıyorlar onlar daha deneyimlidir vs. Şurda doğumuma dört hafta kaldı. Kafam karıştı yaniözellerdeki bazı hemşireler daha kan almasını bile bilmiyo oğlum için ilk kez alıncaktı cocugumu delik deşik etmişlerdi bidahada özele gitmedim.devlette de aldırdım hiç uğraşmadan bulup alıyolar bazı durumlarda devlet her zaman bir tık öndedir bu değişmez.eşimde özel hastanede calışıyor ohoo bilmediğimiz neler neler dönüyor ben duyunca yok artık diyodum. Özel yada devlette bu kutsal işi hakkıyla yapanlara denk geliriz inşallah canımız onlara emanet